Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A mindig is volt és lesz gondolatmenet helytálló, de két dolgot nagyon nem szabad elfelejteni. Első, hogy mint te is írtad ez ünneplés közben történt. A sportban van egy örök szabály, ma te nyersz holnap a másik és mikor éppen te vagy fent akkor magadnak kell örülni. Mert akár gúnyolódni akár megalázni az ellenfelet nem kell, mindenki tudja hogy ez a munkájuk és legyőzni kell a másikat nem megalázni. Itt ünneplés volt, Piquenek is a csapattal a kupával kellett volna foglalkozni.Ronaldinho&Barca írta:
Ebből ennyit kihozni.Ünneplés közben a csapat társaknak mondta, az hogy a kamera kiragadta, és akkor mi van? Ez nem egy sajtótájékoztató vagy riport volt. Mindig is volt és lesz oda mondogatás, bármelyik bajnokság nagy ősi riválisairól legyen szó. Nézzél meg egy NBA meccset, ott sokkal komolyabbat szólnak egymásnak a játékosok. De ha vissza gondolsz bármelyik klasszikusra, pályán oda vissza megy a karate. Pepe és Cé se hiszem locsolóverseket szokott szavalni.. Szerintem igen is egy markáns egyéniség, és bár ilyent nem írtam, de a védelemben vezér, gondoljunk az idei évére is, egy-egy hülye duma miatt ne vonjuk el az érdemeit, mert azok vannak nem is kevés! A két klub között óriási a rivalizálás és ilyen fajta hangadók mindig is lesznek itt és a túloldalon is. Bezzeg amikor kikerült hogy Cé Ronika „motherf*****” néven hívta Messit az öltözőjükben, fele ekkora cirkusz se volt..
Ez a hülyegyerek azért hétről hétre odateszi magát. Az indokolatlanul sokat szidott védelem azért nélküle elképzelhetetlen. A válogatottban is ő dirigál hátul, és csak az a kérdés, hogy éppen kit tesznek mellé. Azt meg tényleg nem értem, hogy miért van ő jobban elkényeztetve, mint a többiek. Talán mert kicsit látványosabb a magánélete, mint mondjuk Iniestáé?messideco írta:+1 Chino
Nem lesz vezér sohasem, egy éretlen elkényeztetett hülyegyerek marad...
Ebből ennyit kihozni.Chino írta: Nem védeni akarom a Realt, elég távol áll tőlem, de ez a rendszeres ócsárolás szerintem bőven túlzás, bát lehet, hogy én siklok el ezek felett.
Csak tényleg azt magyarázza már el valaki, hogy ha beszólogat a Madridnak az miért elhivatottság vagy markánsság. Szerintem pont fordítva.
Ha tényleg a vezére lenne a csapatnak, (megjegyzem szerintem sosem lesz az) pont példával állna elő és túlnőne az ilyen megnyilvánulásokon. Ezért van az, hogy jogosan Ini és Messi a csapatkapitány, Piqué meg a négy között sincs. Nem csak a pályán, hanem azon kívül is mutatni kell valamit, lehet úgy is tekintélye valakinek, hogy csendben marad és nem üzenget a médián keresztül.
Daffynak van igaza.daffy írta:Ronaldinho&Barca írta: real minden héten minket ócsárol![]()
szerintem úgy maradt a véleményed a Mou-érából. Nem emlékszem ilyenekre,a rendszerességről nem is beszélve.
Nem védeni akarom a Realt, elég távol áll tőlem, de ez a rendszeres ócsárolás szerintem bőven túlzás, bát lehet, hogy én siklok el ezek felett.Ronaldinho&Barca írta:Mostanság elég nagy a szája a palinak, mondjuk nekem tetszik, elhivatott a csapata mellett, bíztam benne ilyen markás egyéniség válik majd belőle az évek során. Szerintem ez simán bele fér, a real minden héten minket ócsárol, kicsit fel van fújva, uborkaszezon van.
Ronaldinho&Barca írta: real minden héten minket ócsárol
Nem attól lesz vezér valaki mert köpködi a rivális csapatot. Például Puyol mikor tett hasonlót? Sőt inkább éretlen dolog. Ha szerinted a Barca fő motivációja az hogy a Real ellensége legyen akkor sajnállak.Yokozuna írta:Tényleg a legnagyobb vezér. Neki kell Puyol utódjának lennie. Most, hogy meg újra beszólt a Real Madridnak, sokadszor bizonyítja, hogy ő a megfelelő csapatkapitány. A játéka és a mentalitása is példamutató. Felismeri azt, hogy a Barca fő motivációja az örök Real ellenesség, szembe menve azok királyi helyzetével és fociról alkotott filozófiájával!
A felénél már látszott rajta, hogy rohadtul megbánta, hogy belekezdett, a végénél már majdnem lerohadt a keze, de aztán csak összejött!palesz77 írta:Nekem az "év igazolása", még ha nem is most jött ugye. Eszméletlen, hogy így visszatért abból a mélységből, amiben volt, egész meccsen nagyot játszott, de az utolsó gól előtt az ahogy kétszer is tisztázott mindent leírt. Top3 védő lett ismét, ahogy tervezte év elején, de azt is megkockáztatom, hogy jelenleg a legjobb formában levő kh a világon.
Amit a hálóval meg leművelt..
Te is Shakira mellett ébredtél?Feast4 írta: Kiváncsi volnék úgy kelt mint én?
visca el barca írta:szomjas biztos nem volt tegnap este![]()
http://www.sport.es/es/noticias/champio ... ca-4253212" target="_blank
Azt hiszem, hogy ha Piqué azt mondja hogy" Idén nem vagyok benne a világ legjobb védői között, de mindent megteszek hogy visszakerüljek" az nem csak üres szó..palesz77 írta:Nekem az "év igazolása", még ha nem is most jött ugye. Eszméletlen, hogy így visszatért abból a mélységből, amiben volt, egész meccsen nagyot játszott, de az utolsó gól előtt az ahogy kétszer is tisztázott mindent leírt. Top3 védő lett ismét, ahogy tervezte év elején, de azt is megkockáztatom, hogy jelenleg a legjobb formában levő kh a világon.
Amit a hálóval meg leművelt..