Daniel Alvés
Alves védelmében.
Ez a videó... Bármelyik csapatról vagy játékosról csinálok fikázós videót és ez fordítva is igaz, dicsérőset is simán.
Tény, Alves lassabb mint két éve, de annyira nem gáz, mint ahogy itt toljátok.
Ez a videó... Bármelyik csapatról vagy játékosról csinálok fikázós videót és ez fordítva is igaz, dicsérőset is simán.
Tény, Alves lassabb mint két éve, de annyira nem gáz, mint ahogy itt toljátok.
Hat remelem LE lesz annyira tokos, hogy Montoya sokkal tobbet fog jatszani, mint tavaly.visca el barca írta:teljesen egyértelmű... jövőre nézhetjük megint a zseniális védekezését, meg a fantasztikus beíveléseit (pontosabban kiíveléseit)Sanama írta:van egy olyan erzesem, hogy megbeszelte valami PSG fele csapattal, hogy jovore megy ingyen, es akkor dobjanak neki nagyobb fizut...
- visca el barca
- Presidente del Barça
teljesen egyértelmű... jövőre nézhetjük megint a zseniális védekezését, meg a fantasztikus beíveléseit (pontosabban kiíveléseit)Sanama írta:van egy olyan erzesem, hogy megbeszelte valami PSG fele csapattal, hogy jovore megy ingyen, es akkor dobjanak neki nagyobb fizut...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

50 - 50 % lesz a szereplésük Montoyaval. Nyakamat teszem rá , hogy több szerepet fog adni Alvesnek LE , mint Xavinak , de , hogy Montoyanal többet nem fog pályára lépni , az ziher.
Szerintem Alves pénzért senkinek nem kellett volna , főleg nem a PSG nek , ott van Marquinhos és Van der Wiel. Lehet , hogy sok a pénzük , de azért eszük nekik is van , hogy most minek adnának ki Alvesért 10-15 milliót , ha jövőre ingyen megy hozzájuk?!!!!
Még az is előfordulhat , hogy Alvesnek lesz jövőre egy második ún.' fellendülése.
LE kitudja mit tud kihozni az emberekből , ezt még nem tudhatjuk előre mi lesz.
Szerintem Alves pénzért senkinek nem kellett volna , főleg nem a PSG nek , ott van Marquinhos és Van der Wiel. Lehet , hogy sok a pénzük , de azért eszük nekik is van , hogy most minek adnának ki Alvesért 10-15 milliót , ha jövőre ingyen megy hozzájuk?!!!!
Még az is előfordulhat , hogy Alvesnek lesz jövőre egy második ún.' fellendülése.
LE kitudja mit tud kihozni az emberekből , ezt még nem tudhatjuk előre mi lesz.
van egy olyan erzesem, hogy megbeszelte valami PSG fele csapattal, hogy jovore megy ingyen, es akkor dobjanak neki nagyobb fizut...
Kérlek LE hozzunk egy normális jhv-t, fájdalom Alvest nézni.
http://www.youtube.com/watch?annotation ... J5Fq_zUkSc" target="_blank

http://www.youtube.com/watch?annotation ... J5Fq_zUkSc" target="_blank
Pontosan másfél hónap van hátra az átigazolási időszakból. Meggyőződésem, hogy jönnek majd a középhátvédek, de ez már off.barcafacan írta: A VB szereplése tett be az eladási vagy elcserélési terveknek. De hogy LE mit akar csinálni a 4 védőposzttal, arról alighanem neki sincs fogalma, mert az ígéret ellenére nem igazoltak számára középső védőket.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
-
- Jugador d'estrella
A VB szereplése tett be az eladási vagy elcserélési terveknek. De hogy LE mit akar csinálni a 4 védőposzttal, arról alighanem neki sincs fogalma, mert az ígéret ellenére nem igazoltak számára középső védőket.hank1ee írta:Világos, senki nem akarja megvenni.palesz77 írta:Alves: "I guess I'll stay at Barca"
Jaj de jó, már kezdtem aggódni, hogy elmegy..![]()
Remélem amúgy LE megmondja neki, hogy Montoya lesz jövőre az első számú jobbhátvéd, erre ő besértődik és lelép - aztán hozzuk cserejobbhátvédnek Zabaletat mondjuk.Nem szeretném nézni, ahogy jövőre megint a félpályáról nézi, ahogy az ellenfél a helyéről ívelget a 16-osunkon belülre..
Mondjuk meg is értem az elmúlt két évben mutatott teljesítménye után, él a szerződése, ki kéne vásárolni, állni az amúgy roppant alacsony fizetését, és mindezek ellenére leültetni a padra.
Mert egy normális klubnál hót ziher, hogy padozna,
Világos, senki nem akarja megvenni.palesz77 írta:Alves: "I guess I'll stay at Barca"
Jaj de jó, már kezdtem aggódni, hogy elmegy..![]()
Remélem amúgy LE megmondja neki, hogy Montoya lesz jövőre az első számú jobbhátvéd, erre ő besértődik és lelép - aztán hozzuk cserejobbhátvédnek Zabaletat mondjuk.Nem szeretném nézni, ahogy jövőre megint a félpályáról nézi, ahogy az ellenfél a helyéről ívelget a 16-osunkon belülre..

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Alves: "I guess I'll stay at Barca"
Jaj de jó, már kezdtem aggódni, hogy elmegy..
Remélem amúgy LE megmondja neki, hogy Montoya lesz jövőre az első számú jobbhátvéd, erre ő besértődik és lelép - aztán hozzuk cserejobbhátvédnek Zabaletat mondjuk.
Nem szeretném nézni, ahogy jövőre megint a félpályáról nézi, ahogy az ellenfél a helyéről ívelget a 16-osunkon belülre..
Jaj de jó, már kezdtem aggódni, hogy elmegy..

Remélem amúgy LE megmondja neki, hogy Montoya lesz jövőre az első számú jobbhátvéd, erre ő besértődik és lelép - aztán hozzuk cserejobbhátvédnek Zabaletat mondjuk.

- palesz77
Kivételesen amúgy most nem a vezetőséget szidnám, mert láthatóan be akarják vonni más üzletbe, csak sajnos nem kell senkinek. Nem tudunk most konkrétan mit csinálni, ha Alves nem ad lejjebb a fizetési igényeiből, akkor ha akarjuk se tudjuk eladni idén.. Egyedül a PSG-t tudtam volna elképzelni, aki képes állni a fizetését is, de már nekik se kell..LG írta: Abszolút érthető, hogy egy normálisabb csapat sem akar egy kerékkötőt leigazolni. Csak a mi vezetőségünk annyira ostoba, hogy képes megtartani.
Dani meg szerintem azt tervezi, hogy lehúz még egy évet itt, aztán jövőre amikor ingyen igazolható lesz válogat majd az ajánlatok közül - már ha lesznek..
- lui1698
- Llegenda del Barça
31, és miért ne lehetne? Igazából nála sem a képességekkel volt tavaly a legnagyobb gond.S.Agüero írta:Védekezni megtanulni nem 33 évesen kéne.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Abszolút érthető, hogy egy normálisabb csapat sem akar egy kerékkötőt leigazolni. Csak a mi vezetőségünk annyira ostoba, hogy képes megtartani.MQuC írta:Most akkor mi van? A PSG látja játszani DAnit a VB-n és inkább röhögve visszadobják nekünk?!

Szerintem nem lenne vele akkora gond, ha
-nem adogatna be
-megtanulna védekezni
-és visszafutni.
Ha ezt mind megcsinálná nem lennének akkora problémák, de én jobban örülnék, ha Montoya sokkal több lehetőséget kapna jövőre.
-nem adogatna be
-megtanulna védekezni
-és visszafutni.
Ha ezt mind megcsinálná nem lennének akkora problémák, de én jobban örülnék, ha Montoya sokkal több lehetőséget kapna jövőre.

- palesz77
A 'Sport'-on azt írják, hogy ha Alves marad, akkor Cuadrado nem jön - ha jól értem, csak gyorsan átfutottam a cikket. Amit én nagyon nem is bánok, Montoya legalább kaphat esélyt végre. Bár kicsit kockázatos így, hogy 2 évig nem igazolhatunk,, de nem kockázatosabb, mint egy szélső támadóra bízni a posztot..Varatrix írta:Ha marad akkor különösképpen örülnék Cuadradonak. Támadó, védő mindent játszhat itt. Kipróbáljuk, szerintem van helye a csapatban.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Ha marad akkor különösképpen örülnék Cuadradonak. Támadó, védő mindent játszhat itt. Kipróbáljuk, szerintem van helye a csapatban.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Itt marad a nyakunkon. Jövőkép: Montoya-Alves/Alves-Montoya.MQuC írta:Most akkor mi van? A PSG látja játszani DAnit a VB-n és inkább röhögve visszadobják nekünk?!

Következő szezonban nem igazolunk, így vagy hosszabbítunk vele 1 évet (

Remek kilátások.

Egyetlen halvány esély, ha valaki két üveggolyóért és barimeccsért elviszi az idei átigazolási szezon végén, amire a legkevesebb az esély a hatalmas fizetése miatt.
- Leon
- Director del Fútbol
Alves a jobbhátvédek szégyene lett így a végére!Bár Mascherano is ritka nagy kuka ott hátul de Dani még ezt is alul múlta,ha mindkettő marad akkor az életbe nem nyerünk semmit!
Ilyen rossz hátvédsora egy top csapatnak sincs/volt és lehet,hogy lesz mint ami itt van a Barcánál!

Ilyen rossz hátvédsora egy top csapatnak sincs/volt és lehet,hogy lesz mint ami itt van a Barcánál!
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Nézzük: értelmetlenül beívelt labdák aminek 90%-a az ellenfél minden gond nélkül megszerzett, folyamatos fentragadás, ami miatt a középhátvédek kerültek sz@rba v Alexisnek/Pedronak kellett hátra mennie védekezni, veszélyes helyen eladott labdák, ezek miatt kapott gólok. Kell ennél több?Barcaman1993 írta:Jó vicc. Ha Alves hátráltatja a csapatot, akkor Montoya mije a csapatnak, ha nem a fékje?defender3 írta:Már idén is Montoyának kellett volna kezdenie a komolyabb meccseken. De bérelt helye volt ahhoz képest amilyen gyenge volt. Remélem LE rájön, h Alves csak hátráltatja a csapatot és nem erőlteti a kezdőben.
Ha a VB meccsek után is azt állítod, h nem rossz mint védő, akkor nem tudom mit lehet róla mondani.
Remélem minél előbb elmegy, és ha jön helyette vki akkor az normális JOBBHÁTVÉD lesz, mert ő nagyon nem az. Max úgy játszhatna ha mögötte ott van mondjuk Montoya és nem kell nagyon a védekezéssel foglalkozni, de inkább menjen oda aki fizet érte.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Jó vicc. Ha Alves hátráltatja a csapatot, akkor Montoya mije a csapatnak, ha nem a fékje?defender3 írta:Már idén is Montoyának kellett volna kezdenie a komolyabb meccseken. De bérelt helye volt ahhoz képest amilyen gyenge volt. Remélem LE rájön, h Alves csak hátráltatja a csapatot és nem erőlteti a kezdőben.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Először a Hugain-os hír, most meg ez... azt hiszem, amíg a jelenlegi vezetőség nem takarodik el, ne is reménykedjünk semmi jóban.Petr írta:Barcelona right back Dani Alves (31) will stay next season if Fiorentina don't lower the transfer fee they ask for Juan Cuadrado (26). [md]
Ergo nincs más opció, mint egy szélső támadó.

Már idén is Montoyának kellett volna kezdenie a komolyabb meccseken. De bérelt helye volt ahhoz képest amilyen gyenge volt. Remélem LE rájön, h Alves csak hátráltatja a csapatot és nem erőlteti a kezdőben.palesz77 írta:Mondjuk Cuadradonál még Alvesnek is jobban örülnék. Tőlem maradhat, ha megcserélik a játékperceket Montoyával, és komoly meccseken kezdő közelébe se látjuk. Akkor legalább Martin is végre megkapná a lehetőséget..Petr írta:Barcelona right back Dani Alves (31) will stay next season if Fiorentina don't lower the transfer fee they ask for Juan Cuadrado (26). [md]
Bár ha belegondolunk, hogy 2 évre kell tervezni..Áh, el se hiszem komolyan.
- palesz77
Mondjuk Cuadradonál még Alvesnek is jobban örülnék. Tőlem maradhat, ha megcserélik a játékperceket Montoyával, és komoly meccseken kezdő közelébe se látjuk. Akkor legalább Martin is végre megkapná a lehetőséget..Petr írta:Barcelona right back Dani Alves (31) will stay next season if Fiorentina don't lower the transfer fee they ask for Juan Cuadrado (26). [md]
Bár ha belegondolunk, hogy 2 évre kell tervezni..