Andris írta:A közvetítési díjak nem meccsenként járnak, minimum 4-5 évre előre el vannak adva, és semmi ekkora méretű dolog nem befolyásolja a szerződéseket, hogy Messi játszik-e egy tét nélküli meccsen v sem.
Persze szurkolók miatt be lehet tenni, meg minden, de igazából itt Messi volt az szerintem, aki mindenáron játszani akart, és jó okunk van (valamennyire ismerve őt, a mentalitását) azt hinni hogy nagyrészben most a rekord miatt.
Az első részhez,hát azért erre nem tenném a fejemet...Okés ezt kommunikálják nekünk kifelé,de semmit nem tudunk a valóságről,csak amit elhitetnek velünk...De persze fene tudja...
Amúgy meg ha félretesszük a mocskos anyagias világot,egyet értek a második résszel...Gondoljunk bele a helyzetébe,mindenki rekordot vár,a, szurkolók az első félidő végén skandálják a nevét,gondolta elfutkároz fél órát hátha sikerül,és most abból mi baj lehet...Meghát imád focizni naná hogy mindíg játszani akar...
Az edzőt is meg lehet érteni,most mit mondjon a motivált sztár játékosának,hogy kussolj azt ülj vissza a helyedre...Másrészről a szurkolókat is ki kell szolgálni ez is egy szempont azért...
A szurkolók meg naná hogy rekordot,meg Messit akarják,hisz ezért szurkolók...Ez történt,deha most beáll és lő 2t,akkor senki nem mondta volna hülyeség volt kockáztatni a játékát,hanem az egekbe emeltük volna őt,meg Titot is...
Szal sztem nem hibás itt senki,egy sérülésről nem tehet senki...Pályán volt ebben az évben kb 65ször most ki tudta,hogy pont most fog megsérülni...Utólag meg könnyű okosnak lenni!
Pont úgy előre vészmadárnak is,az ha nem jön be akkor ja hát semmi...Hát nem úgy lett...De most lehet mondani hogy jajjj én megmondtam...
És eleve ezzel aztán beljebb vagyunk...
Reméljük semmi nagy baj nem történt,és következő meccsen túlszárnyalja a túlszárnyalhatatlant is...