Én pedig azt nem értem, miért nem lehetne 1 olyan formációt megpróbálni, hogy Iniesta visszamenne középre, Cesc fel éknek, Messi meg szabadon ahol akar, de inkább bal szélről. Persze csak ha Cesc-nek muszáj játszania. Tolta ő már csatárként, miért nem lehet így próbálni?visca el barca írta:én csak azt nem értem, ha itt a forumon az emberek 99% látja ezt, akkor vajon azok a szakemberek, akik tényleg ezzel kelnek és fekszenek, miért nem látják? jó, mondjuk egy ideig bejött ez a rendszer, de már meccsek óta döcög szekér, és ezek csak eroltetik tovább... simán benne van h 7végén megint szélen lesz...herlius írta:"Az egész világ tudhatja, mit gondolok erről, azonban nem szabad elfelejteni, hogy ott játszom, ahova a Mester tesz."
Erről ennyit, azt hiszem meg is kaptuk a választ az egyik problémára. Gyakorlatilag a legkreatívabb emberünket saját magunk nyírjuk ki, csak hogy Cesc is játszhasson. A gond viszont az, hogy Cesc jelenléte a kulcsmeccseken láthatóan semmiféle hasznot nem hozott, Iniesta játéka viszont ezzel arányosan ki lett herélve.
Amúgy Xavit pihentetném, nem megy neki, Puyolt meg mondanom sem kell. Egy Real ellen betenni Maschot és szoros emberfogásban megölni Ronaldot.