Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én pedig azt nem értem, miért nem lehetne 1 olyan formációt megpróbálni, hogy Iniesta visszamenne középre, Cesc fel éknek, Messi meg szabadon ahol akar, de inkább bal szélről. Persze csak ha Cesc-nek muszáj játszania. Tolta ő már csatárként, miért nem lehet így próbálni?visca el barca írta:én csak azt nem értem, ha itt a forumon az emberek 99% látja ezt, akkor vajon azok a szakemberek, akik tényleg ezzel kelnek és fekszenek, miért nem látják? jó, mondjuk egy ideig bejött ez a rendszer, de már meccsek óta döcög szekér, és ezek csak eroltetik tovább... simán benne van h 7végén megint szélen lesz...herlius írta:"Az egész világ tudhatja, mit gondolok erről, azonban nem szabad elfelejteni, hogy ott játszom, ahova a Mester tesz."
Erről ennyit, azt hiszem meg is kaptuk a választ az egyik problémára. Gyakorlatilag a legkreatívabb emberünket saját magunk nyírjuk ki, csak hogy Cesc is játszhasson. A gond viszont az, hogy Cesc jelenléte a kulcsmeccseken láthatóan semmiféle hasznot nem hozott, Iniesta játéka viszont ezzel arányosan ki lett herélve.
én csak azt nem értem, ha itt a forumon az emberek 99% látja ezt, akkor vajon azok a szakemberek, akik tényleg ezzel kelnek és fekszenek, miért nem látják? jó, mondjuk egy ideig bejött ez a rendszer, de már meccsek óta döcög szekér, és ezek csak eroltetik tovább... simán benne van h 7végén megint szélen lesz...herlius írta:"Az egész világ tudhatja, mit gondolok erről, azonban nem szabad elfelejteni, hogy ott játszom, ahova a Mester tesz."
Erről ennyit, azt hiszem meg is kaptuk a választ az egyik problémára. Gyakorlatilag a legkreatívabb emberünket saját magunk nyírjuk ki, csak hogy Cesc is játszhasson. A gond viszont az, hogy Cesc jelenléte a kulcsmeccseken láthatóan semmiféle hasznot nem hozott, Iniesta játéka viszont ezzel arányosan ki lett herélve.
Na, ezzel sem vagyok egyedül.Gareth Tello írta:Jelenleg a világ legjobb futballistája.
Andrés Iniesta - The Artistkurdt írta:Tartom, hogy jelenleg ő a legjobb futballista a földön...
És igaza lesz Pep-nek, hogy ez a gyerek nyugdíjba küld mindenkit előbb-utóbb...kurdt írta:Tartom, hogy jelenleg ő a legjobb futballista a földön...
Nem tudtad, hogy az egész meg van bundázva, és már most tudják, hogy Messi kapja az 5.-et?Barcaman14 írta:
Zidane-nak emellett még ott van 1 aranylabda is a neve mellett. Reméljük jövő ilyenkor már Ininek is.
Zidane-nak emellett még ott van 1 aranylabda is a neve mellett. Reméljük jövő ilyenkor már Ininek is.miihii írta:Ha már nemrég szóba került Ini vs Zizu téma:
Őt csak a gólok miatt nem "hájpolják". Szerintem. Az ő megítélésén az idő fog segíteni. Majd hallhatjuk nem Barca szurkolóktól is, hogy: "Hiányoznak az olyan futballisták mint Ini." Stb... Én szerintem nincs azon semmi sajnálni való hogy nem övezi tömeghisztéria. Mindenki elismeri olyan kvalitásúnak amilyen. A szurkolók meg azért hallgatnak mert nincs rajta mit kritizálni.jenooo írta:Csak azért, mert a média Messi, meg CR betegségben szenved még a szakértők között igenis elismert játékos (erre utal a legjobb játékos díja is) és az is lesz 30-40 év múlva is.
Az meg hogy csak azért nem "hájpolják", mert szerény arra meg csak pár nevet írnék: Raúl, Zidane, Del Piero. Ők se voltak azok a húdenagypartyarcok. Hogy van-e olyan jó mint ők voltak? Majd eldől. De az biztos, hogy teljes képet csak akkor kapunk róla, ha szögre akasztja a csukát.
Szerintem ez azért túlzás. Ha másért nem is, a vb-döntős gólja miatt sokan emlékeznek rá, még azok is akik nem közvetlenül követik a Barca meccseket.shutterisland írta:ha megkérdezel a világon random 100 embert, hogy tud e három dolgot mondani róla (hol játszik, kb hány éves, hogy néz ki, ilyesmi) elkeserítő lenne az eredmény szerintem, sokan azt sem tudnák ki ez.
Csak ne a labradoros sztorikkal kezddS.Agüero írta:Egyébként sem igazán izgat, hogy később fognak-e rá emlékezni, én majd tudok az unokáimnak ezt-azt mesélni.
Én azért nagyon bízom benne, hogy (akár idén?) tud olyan kiemelkedőt alkotni egy éven keresztül, ami elhomályosítja még Messit is, és így legalább egyszer megkapja a lasztit...Messidona10 írta:Messi miatt aranylabdát nem fog kapni, holott szerintem akár kétszer is lehetett volna már neki adni.
Kis túlzás az, hogy Xavi Zidane magasságokban van/volt. Azért tőle szvsz elég messze. Iniestát én jobb játékosnak tartom Xavinál. Ő talán van olyan jó, mint Zidane, de az is igaz, hogy a szerénysége miatt nincs hájpolva. Egyébként sem igazán izgat, hogy később fognak-e rá emlékezni, én majd tudok az unokáimnak ezt-azt mesélni.Castiel írta:Ezen én is sokszor elgondolkodom, pedig már már Zidane-i magasságokba jár(szerintem) Xavi detto. Pech hogy van 1 Messi-Cr-zselé-7 a korukban. Mert mindenki kb velük van elfoglalva. meg a "versenyeztetésükkel"!shutterisland írta:az a durva, hogy az ő neve nembarcás körökben nem fog úgy fennmaradni, mint ahogy zidane vagy rivaldo neve.
persze majd a 2030-as években is tudni fogják, hogy volt egyszer egy andrés iniesta, aki talán a korszakának legjobb labdaérzékkel rendelkező zsenije volt, de nekem mégis olyan érzésem van, hogy sosem fogják egy lapon emlegetni a valaha volt legnagyobbakkal.
pedig vb és eb győztes, a korszakos barcelona motorja, látványos játékával pedig évről-évre elkápráztatja a nagyérdeműt.
Ini megérdemelne 1 goldballt, akkor talán. Bár az is elszomorító hogy valakit jegyezzenek valahova, egyéni elismerés kell.
Mezner2 írta:Én Ini-t CR elé helyezem és ezt minden elfogultság nélkül is így tenném.
Olyan technikai tudás,elegancia,és játékintelligencia van Andrésben,amiről CR max csak álmodozhat !
Egyébként meg az nem nagy verseny,legalábbis Messi számára,hogy egy spanyol gólkirályi címen kívül,eddig minden évben,az összes statisztikai adatban (gól,gólpassz),minden sorozatban lekőrözi CR-t1-1 fordulóban (mint pl. a hétvégi) lőhet több gólt CR,de hosszútávon teljesen esélytelen a bolhával szemben !
Én Ini-t CR elé helyezem és ezt minden elfogultság nélkül is így tenném.Castiel írta: Ezen én is sokszor elgondolkodom, pedig már már Zidane-i magasságokba jár(szerintem) Xavi detto. Pech hogy van 1 Messi-Cr-zselé-7 a korukban. Mert mindenki kb velük van elfoglalva. meg a "versenyeztetésükkel"!
Ini megérdemelne 1 goldballt, akkor talán. Bár az is elszomorító hogy valakit jegyezzenek valahova, egyéni elismerés kell.
Messi jól meg van a válogatottban a Barca középpályásai nélkül! Az, hogy Messi senki lenne? Nem így van. Messinek 4 aranylabdája van. Őt biztosan sokáig fogják emlegetni, de Xavit és Iniestát nem biztos! Szerintem Messit értékelik sokan alul. Na de ennyit Messiről.miihii írta:Az biztos, h félelmetes formában játszik az ellenféltől függetlenül. Élményszámba megy minden labdaérintése és játszi könnyedséggel teszi a dolgát.Gareth Tello írta:Andrés Iniesta vs Getafe
http://www.youtube.com/watch?v=ebPII23OWjI
Jelenleg a világ legjobb futballistája.
Hihetetlen magabiztos, technikailag tökéletes és olyan szeme van a pályán, h az nagyon ritka.
Ha sikerül neki az a sarkazós labdaátvétel és bepöttyinti a végén, még most is tapsolnékDe az sem volt gyenge, ahogy átvette ott a szélen a labdát, védővel a nyakát, kitekert mozdulattal.
Méltatlanul alulértékelt srác szurkolói körökben. És egészen érdekes, h önmagában őt nem tartják általánosan a jelenkor legnagyobbjai között számon, de ha Messi érdemeit kell elvitatni, akkor csuklóból bejön a neve, h nélküle és Xavi nélkül senki lenne![]()
Mindegy is, mi tudjuk ki ő és mennyit ad a labdarúgásnak valamint nekünk. És ez a lényeg