Fúj de nem tetszenek...

fain, ez szépen elkerülte a figyelmemet. azt hittem valami komolyabb státuszban vannak. akkor ezeket el is lehet felejteni. nagy kár...kurdt írta:Ha jól értettem, azokat egy fórumozó társunk dobta össze photoshoppal...Messa írta:szerintem bűn ronda... az alább linkeltek viszont gyönyörűek, ha esetleg mégis azok lennének, a hazaiból már most van 2 db rendelve...
Ha jól értettem, azokat egy fórumozó társunk dobta össze photoshoppal...Messa írta:szerintem bűn ronda... az alább linkeltek viszont gyönyörűek, ha esetleg mégis azok lennének, a hazaiból már most van 2 db rendelve...
Szerintem meg nagyon jól néz ki! Én az esetleges narancssárga idegenbelitől félek...ab1daL írta:
Remélem hogy nem igaz!!ab1daL írta:
NAGYON komolyak!CsacsMate írta:
Jó-jó, csak össze van ps-elve, de az a fekete igen jó lett
Szerintem az ritka szr volt, azzal a sárga nyakörvvelDzsukela írta:Kétségtelenül a valaha volt legjobb barca mez, a sárga nyakas, szimpla csikokkal elátott mez volt, amit 2010-ben használtak. Most is olyat csináltam volna a helyükben, csak nem sárga szinel a nyaki részt, hanem valami mással.
Szerintem is a sárga a legjobb, de mind jó, valami ilyesmi legyen az a lényegIlúvatar írta:NA ez már baromi jól néz ki sztem! Főleg a sárga idegenbeli mez![]()
a hazai is jó, meg a fekete is.
Ilyen mez kéne, nem pedig az a ronda fhos színáttesztős mez.
nem inkább kapus?Rumig írta:A linkelt grafikán a kék az edzőmez lenne, nem a 3. számú, hiszen az mindig az előző évi második számú már évek óta!
Messa írta:A fekete tényleg állati jó, egy ilyet megnéztem volna idén is. a hazai is tetszik, de a v nyak kicsit tényleg valamelyik régi mezünkre emlékeztet. a sárgán meg csak a betűszín tetszik, a színezése nem, de bőven kiegyeznék ezzel a csomaggal, bőven!
A türkiz volt az, amire szerintem gondolsz 07-08-ból.Messa írta:A fekete tényleg állati jó, egy ilyet megnéztem volna idén is. a hazai is tetszik, de a v nyak kicsit tényleg valamelyik régi mezünkre emlékeztet. a sárgán meg csak a betűszín tetszik, a színezése nem, de bőven kiegyeznék ezzel a csomaggal, bőven!
CsacsMate írta:
Jó-jó, csak össze van ps-elve, de az a fekete igen jó lett