2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hálás lennék majd egy linkért.Messidona10 írta: Holnap letöltöm a meccset, és valahogy kikövetkeztetem a címét. Majd szólok neked is, ha esetleg sikerül.
Egyáltalán nem érdekel, hogy minek hívják! Felőlem Sanyi bácsi faliképének is nevezhetik... Adva volt egy kérés, hátha van valakinek egy igazán jó képe. Mielőtt végképp alábecsülnél, keresgettem Googlen, de semmi olyat nem találtam, ami tetszene. Ezért jöttem ide, hogy segítséget kérjek másoktól, több szem többet lát.Deus írta: OFF:
Borítóképnek hívják, sok van ilyen. Google -n rá lehet keresni h "facebook covers"
ON.
Holnap letöltöm a meccset, és valahogy kikövetkeztetem a címét. Majd szólok neked is, ha esetleg sikerül.ozsimiki írta:Köszi ez lesz az. Már csak a címe kellene
OFF:Rinku írta:Van valakinek egy hosszú képe, amit facebookon kitehetnék a timelinera? Előre is köszönöm!
Sírtam. Most is sírok. És még fogok is sírni... Grácies Pep!
köszi, de nem erre, inkább erre:Varga írta:Erre gondolsz? szerintem ez ment:ozsimiki írta:Én spec arra lennék kiváncsi, amit valaki (sajna én nem ismerem),direkt neki énekelt elvileg. Spanyol szám lehetett. AMikor megkapta a mikrofont,de még nem beszélt, akkor szólt.
Nem a Viva La Viva-ra gondolok.
http://www.youtube.com/watch?v=glgcrst_ ... re=related
Köszi ez lesz az. Már csak a címe kelleneMessidona10 írta:Ha jól hallottam, a kommentátor azt mondta, hogy Joan Manuel Serrat énekelt (aki "nagy culé", így mondta talán), aki a himnusz szerzője is.ozsimiki írta:.......
én is arra gondoltam amikor feltettem a kérdést.ozsimiki írta:Én spec arra lennék kiváncsi, amit valaki (sajna én nem ismerem),direkt neki énekelt elvileg. Spanyol szám lehetett. AMikor megkapta a mikrofont,de még nem beszélt, akkor szólt.
Erre gondolsz? szerintem ez ment:http://www.youtube.com/watch?v=glgcrst_ ... re=relatedozsimiki írta:Én spec arra lennék kiváncsi, amit valaki (sajna én nem ismerem),direkt neki énekelt elvileg. Spanyol szám lehetett. AMikor megkapta a mikrofont,de még nem beszélt, akkor szólt.
Ha jól hallottam, a kommentátor azt mondta, hogy Joan Manuel Serrat énekelt (aki "nagy culé", így mondta talán), aki a himnusz szerzője is.ozsimiki írta:Én spec arra lennék kiváncsi, amit valaki (sajna én nem ismerem),direkt neki énekelt elvileg. Spanyol szám lehetett. AMikor megkapta a mikrofont,de még nem beszélt, akkor szólt.
Nézzétek a kommenteket a videonál!
coldplay - fix youcsabooo írta:egy pici off: Pep beszéde előtt nem tudjátok mi volt a zene címe ami ment ?