Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2012.05.10. 11:18:56

jaj de unalmas már ez, édes Istenem...roystonról eddig is lehetett sejteni, hogy lyukas lavorral ment észosztásra, ezt megint bebizonyította azzal, hogy 1,5 év kell neki ahhoz, hogy eszébe jusson a világ legsértőbb dolga. gratulálok.
Raul#7
Barça B

2012.05.10. 11:09:01

Amikor még először olvastam a hírt, az is benne volt, hogy a Realnál is volt balhé belőle, hogy Higuain és Heinze szólította négernek M.Diarra-t. Argentínában nem biztos h. sértő az ha valakit négernek szólítanak, kár ezt az ügyet túllihegni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.09. 18:46:53

Pavel írta:
MichaaBee írta: Nagyon nem attól szánalmas, amire te gondolsz... Ami szánalmassá teszi a sztorit az az, hogy Drenthét ez hirtelen 2 évvel azután kezdi el zavarni, hogy egyáltalán találkozott volna Messivel a pályán. Ha valamelyik meccs után mondja, akkor azt mondom igaza van, de így ez tényleg szánalmas.

Másrészt a négerezés baromira nem olyan, mint a "tehenezés". Ha Messi tényleg állandó niggerezte, akkor az nem helyén való. Ami viszont ront a dolog hitelességén, az mint mondtam az, hogy érdekes módon csak évekkel később jutott eszébe Drenthének, hogy ez neki nem tetszik. :roll:
Ez tényleg szánalmas.
Képzeljétek, tegnap lemagyaroztak. Most mit tegyek?
Utólag tényleg nehéz bármit is mondani a dologról.

Viszont:
Másrészt a négerezés baromira nem olyan, mint a "tehenezés
Ez teljességgel így van.

És Pavel a "humorosnak" semmiképp nem nevezhető megjegyzésed meg....
Off:
De valakinek az állampolgársága rohadtul más tészta mint valakinek a BŐRSZÍNE!
Ha valakinek ez nem jelent problémát, én kérek elnézést..... (No comment megint 1-2 hsz, az ilyenek tudnak a legjobban feldühíteni....)
Engem lemagyaroztak mit tegyek hsz-k ???A nagy okos európai fehér ember gondolkodás, gratulálok!
Kép
Kép
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2012.05.09. 18:34:19

Mondjuk ez tényleg nem tegnap volt...
De ez akkora törést okozott Drenthének, hogy a mai napig nem dolgozta fel. Sőt emiatt kellett eljönnie is a Madridból biztos.
Pavel
Entrenador del Barça

2012.05.09. 18:29:41

MichaaBee írta:
Capon írta:Jaj de szánalmas.
Nevén nevezni a gyereket ez igazán felháborító.
Ez már majdnem olyan mintha a tehénnek azt mondanád hogy tehén. Az is kitérne a hitéből.
Nagyon nem attól szánalmas, amire te gondolsz... Ami szánalmassá teszi a sztorit az az, hogy Drenthét ez hirtelen 2 évvel azután kezdi el zavarni, hogy egyáltalán találkozott volna Messivel a pályán. Ha valamelyik meccs után mondja, akkor azt mondom igaza van, de így ez tényleg szánalmas.

Másrészt a négerezés baromira nem olyan, mint a "tehenezés". Ha Messi tényleg állandó niggerezte, akkor az nem helyén való. Ami viszont ront a dolog hitelességén, az mint mondtam az, hogy érdekes módon csak évekkel később jutott eszébe Drenthének, hogy ez neki nem tetszik. :roll:
Ez tényleg szánalmas.
Képzeljétek, tegnap lemagyaroztak. Most mit tegyek?
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.05.09. 18:26:22

Capon írta:Jaj de szánalmas.
Ez már majdnem olyan mintha a tehénnek azt mondanád hogy tehén. Az is kitérne a hitéből.
Nagyon nem attól szánalmas, amire te gondolsz... Ami szánalmassá teszi a sztorit az az, hogy Drenthét ez hirtelen 2 évvel azután kezdi el zavarni, hogy egyáltalán találkozott volna Messivel a pályán. Ha valamelyik meccs után mondja, akkor azt mondom igaza van, de így ez tényleg szánalmas.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
PCsabi
aka Game90

2012.05.09. 18:10:33

kurdt írta:
ab1daL írta: Az zavart a legjobban, hogy mindig négernek hívott engem.
Mit jelent az, hogy mindig?!?!!?
Messi felhívta minden este telefon Drenthét, beleüvöltötte a kagylóba, hogy 'néger' és lecsapta?
:lol:

Vagy csak simán lejátszotta neki ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=0itOCgJtNVU

Messi 72 gól:
http://videa.hu/videok/sport/messi-72-i ... f40UQwZN7D

Egyik youtube videó alatti komment:
Only injury can stop messi winning world player of the year every year for along time.. nobody is as good as him, i'm a fan of ronaldo minus his diving to win free for free shots but unless ur mentally unstable there's no way you can say ronaldo is better. no chance.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kurdt
Megmentő :)

2012.05.09. 17:40:43

ab1daL írta: Az zavart a legjobban, hogy mindig négernek hívott engem.
Mit jelent az, hogy mindig?!?!!?
Messi felhívta minden este telefon Drenthét, beleüvöltötte a kagylóba, hogy 'néger' és lecsapta?

Hagyjuk már! Ha egyáltalán történt ilyen, akkor is meccs közben és maximum egyszer! Nevetséges az egész...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Katalány
Barça B

2012.05.09. 13:45:12

Nem csodálkoznék, ha ebben a volt klubja (a Real) "keze" lenne, hogy így hirtelen eszébe jutott panaszkodni, és megpróbáljon Messinek kellemetlenséget okozni....
"Fins aviat" - Guardiola 2011.05.05.
Capon
Llegenda del Barça

2012.05.09. 13:42:44

Jaj de szánalmas.

Látom magam előtt szegényt ahogy lenégerezik és sírva berohan az öltözőbe és elbújik az első sarokban és üvöltve zokog, hogy nem is vagyok néger csak megfogott a nap.
Andris
Adminisztrátor

2012.05.09. 13:42:16

Egyrészt lehet, hogy a srilankai csk és szövkap nem néznek csak match highlight videokat az európai fociról, de azt gondolom hogy ez egyáltalán nem igaz az így 2/3ot kitevő szakmai szavazók nagy részére.
Így azt gondolom hogy mégiscsak komoly értéke van az ő szavazataiknak.

Ugyanakkor a sportújságírók, bár napi szinten foglalkoznak ezzel, magához a sporthoz mégsem értenek, többségükben. Fogalmuk sincs hogy mi fán terem a labda, elájulnak egy ronaldo biciklitől mert látványos, és alig értékelnek pl egy iniesta bokavillanást, ami nem csak sokkal nagyobb technikai kihívás, hanem legtöbb esetben hasznosabb és hatékonyabb is.
Arról nem is beszélve hogy ők nyíltan nem mérlegeltek soha, aki több kupát gyűjtött be, azt szavazták meg.
Meg amúgy is napi szinten találkozunk vele, hogy mennyi sületlenséget tudnak írni, hihetetlen számomra hogy bárki is a globálisan értelmezett sportújságírói rétegnek tényleges objektivitást vagy szakmai tudást tulajdonít.

Egyébként meg csak elég annyiból kiindulnunk, hogy három vitathatatlan tényt illetve senki által nem vitatott feltételezést ismerünk.
1. az elmúlt években a régi rendszerben Xavi ésvagy Sneijder kapott volna aranylasztit mindenképpen.
2. ugyanezen évek alatt egyetlen pillanat sem volt, amikor bárki megkérdőjelezte volna, hogy Messi a világ jegjobb játékosa.
3. az aranylabda az adott évben európában legjobban játszó játékosnak jár.

Ezek fényében épp a változtatások tették valóban azzá az aranylabdát, amit elvileg jelent: az év legjobb játékosa.

Tőlem lehetne olyan cím, hogy az év legtöbb kupáját begyűjtő játékosai közül a legjobb, és akkor pl tényleg Sneijder nyerhette volna ezt, de akkor annak pont annyi tekintélye lett volna mint pl a Zamora díjnak. Mindenki tudja h Valdes jól teljesített nagyon, ahogy azt is h Casillas a legjobb.
Csak a papírok és számok döntenének, nem pedig az h valójában ki mit tett le az asztalra.
szerencsére van amit még a valós és nem a pénzben (jelen esetben kupában) mért értéke alapján ítélnek meg.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.09. 13:38:13

ab1daL írta:Royston Drenthe, a holland válogatott középpályás állítása szerint a Barcelona szupersztárja, Lionel Messi több alkalommal is "lenegrózta" őt, ami számára sértően hangzott.

http://www.hatharom.hu/article/1c02a4-l ... oljak?eb=1

Egy kis kiegészítés:

"Mindig is voltak problémáim Messivel. Az zavart a legjobban, hogy mindig négernek hívott engem. Értem, hogy ez Dél-Amerikában megszokott, de itt Európában ez nem divat. A Real Madridnál Mahamadou Diarra annak idején Higuaínt és Heinzét szidta le emiatt, és utána abba is hagyták a dolgot" - nyilatkozta a Real Madrid korábbi játékosa, Drenthe
Megpróbálják kihasználni a négerek azt, hogy adott esetben a szitok szó elhangzása után perelhetik az illetőt. Meglehet hogy Drenthe provokativ megjegyzéseket tett Messi irányába (Nem feltétlen a nemzetiségére), amit mindjuk én sem tűrtem volna, én is valszeg igy reagáltam volna...Habár ezt én állitom, nem igaz! Ez is egy opció a pénz kihajtására, és ha bepereli, akkor meg megnyeri.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.05.09. 13:32:10

Csak most jutott eszébe? Érdekes mindenesetre.
Kép
"And my heart will leave you never."
MessiBarca10
Jugador del Barça

2012.05.09. 13:26:09

Nézd meg a videót és meglátod mért szidja Messit...

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 8R7cINxqpM
ab1daL
Director del Fútbol

2012.05.09. 13:17:08

Royston Drenthe, a holland válogatott középpályás állítása szerint a Barcelona szupersztárja, Lionel Messi több alkalommal is "lenegrózta" őt, ami számára sértően hangzott.

http://www.hatharom.hu/article/1c02a4-l ... oljak?eb=1

Egy kis kiegészítés:

"Mindig is voltak problémáim Messivel. Az zavart a legjobban, hogy mindig négernek hívott engem. Értem, hogy ez Dél-Amerikában megszokott, de itt Európában ez nem divat. A Real Madridnál Mahamadou Diarra annak idején Higuaínt és Heinzét szidta le emiatt, és utána abba is hagyták a dolgot" - nyilatkozta a Real Madrid korábbi játékosa, Drenthe
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2012.05.09. 13:27:31-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.08. 16:55:34

Barcaforever írta:
Andris írta:Az aranylabdának szvsz éppen azóta van igazán komoly tekintélye, amióta történtek a változtatások.

Végre nem a sok ostoba újságíró osztja, hanem 2/3 részben a szakma szavazza meg.

Épp ezért lehetett Messi a legjobb focista, mikor Xaviék remekeltek a VBn. Mert attól függetlenül mindenki számára tiszta volt hogy ő a legjobb, és ennek a címnek pontosan ez lenne a lényege, mostmár ez is szerencsére.
Aranylabda....

Amíg Ronaldo és Messi ilyen fiatal és akítvak, lesz olyan aki kb az elkövetkező 6 évben beleszólhat az elsőségbe!?

Most komolyan. :roll:
Azért ezt így előre nehéz megmondani. Jelenleg toronymagasan a világ két legjobb játékosa, de a labdarúgásban nagyon gyorsan tudnak változni a dolgok. Szóval 6 évvel előre felesleges gondolkodni.
füst
Barça B

2012.05.08. 16:08:20

Aranylabda....

Amíg Ronaldo és Messi ilyen fiatal és akítvak, lesz olyan aki kb az elkövetkező 6 évben beleszólhat az elsőségbe!?

Most komolyan
Igen, persze hogy lesz. 6 év múlva már Ronaldo 33 éves lesz, addig biztos meg fog kopni a teljesítménye és nem tud beleszólni az aranylabdába. Én még 2 évet látok benne, hogyha minden jól megy, akkor a jelenlegi szintjét tudja hozni. Utána sem kell majd félteni, csak egyértelműen lesznek nála jobbak. De ne tekintsünk olyan távolra, egyetlen tragikus sérülés keresztet vethet a csúcsformának, amit nem lehet előre látni, egyszerűen csak megtörténik... ugyanezt gondolom Messiről, nagyon korán robbant be, és rendszerint ennek az az átka, hogy hamarabb kezd rozsdásodni. De úgy tűnik, ha valaki meg tud cáfolni, az Messi... meglátjuk.

Az aranylabdának szvsz éppen azóta van igazán komoly tekintélye, amióta történtek a változtatások.

Végre nem a sok ostoba újságíró osztja, hanem 2/3 részben a szakma szavazza meg.
Szerintem ez nagyon nagy tévedés, egy európai sportújságíró abból él, hogy követi az itteni focit, mindig napra kész, erről ír, erről tudósít, napi szinten foglalkozik vele egész évben, tehát szerves része az itteni eseményeknek. Lehet hogy ostoba, de a szavának jobban lehet hinni, mint egy szenegáli, tadzsigisztáni, sri lankai, új-zélandi csapatkapitánynak, akiknek köze nincs az itteni futballhoz, mégis erről szavaznak. Jóformán youtube-on és az újságokon keresztül értesülnek az európai fociról, ne mondd, hogy ez hozza meg a tekintélyét a szavazásnak, ez, hogy arra szavaznak akinek legtöbbet hallották a nevét. Pláne hogy lehet csapattársra szavazni. Ez röhej, így nem lehet objektív egy szavazás. Szimpátiadíj lett az Aranylabda, még mindig ez a legjelentősebb egyéni kitüntetés, de a nívója nagyon alacsony lett. Nagy hiba volt megváltoztatni a menetét.
odanézz SMS
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.08. 16:04:48

Nagyon jó, látom ilyet lehet ide is, nem csak a humorba, ok, legközelebb én is rakok ilyeneket Messiről. :D
Kép
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.05.08. 15:49:37

A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
corol
Entrenador del Barça

2012.05.08. 09:56:31

csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.05.07. 23:42:19

ozsimiki írta:
szerintem erre gondolsz:

http://www.youtube.com/watch?v=Yozvl3y29Ow

(azért találtam meg,mert le van mentve vidiként, címéből meg már egyszerű volt)

amúgy ez a bácsi Leo első edzője, ha jól tudom, már eltávozott közülünk.

(gondolom neki is mutat fel Leo a gólok után)

igen,ez az,köszi szépen.
Hihetetlen érzelmes videó.
25 éves ez az ember,egészen elképesztő. Hálát adok az égnek hogy láthatom játszani.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.05.07. 23:37:55

csababarca írta:Volt egy videó,egy bácsika beszélt róla,hogy látta egészen kis gyerekként focizni. Megvan valakinek a link? mert 'tube-n próbáltam keresgélni,gugliba is,de sajnos nem találom.
szerintem erre gondolsz:

http://www.youtube.com/watch?v=Yozvl3y29Ow

(azért találtam meg,mert le van mentve vidiként, címéből meg már egyszerű volt)

amúgy ez a bácsi Leo első edzője, ha jól tudom, már eltávozott közülünk.

(gondolom neki is mutat fel Leo a gólok után)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.05.07. 23:24:44

Andris írta:Az aranylabdának szvsz éppen azóta van igazán komoly tekintélye, amióta történtek a változtatások.

Épp ezért lehetett Messi a legjobb focista, mikor Xaviék remekeltek a VBn. Mert attól függetlenül mindenki számára tiszta volt hogy ő a legjobb, és ennek a címnek pontosan ez lenne a lényege, mostmár ez is szerencsére.
Aranylabda....

Most komolyan. :roll:
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.05.07. 23:21:57

Volt egy videó,egy bácsika beszélt róla,hogy látta egészen kis gyerekként focizni. Megvan valakinek a link? mert 'tube-n próbáltam keresgélni,gugliba is,de sajnos nem találom.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.05.07. 23:13:26

Mikaos írta:Nem értek egyet azzal, hogy a csapat eredményét előbbre helyezzük a játékosénál. És egyetlen darab tornát sem (legyen az EB, vagy VB) tartok arra érdemesnek, hogy egy egész szezonra vonatkozó értékelést 100%-ban befolyásoljon!! Ezért örültem a 2010-es szavazás eredményének is.

Az aranylabda-szavazásnak ugyanis (szerintem) arról kéne szólnia, hogy egy adott évben ki volt az a játékos, aki minőségi futballt produkált egy minőségi osztály minőségi csapatában. Részletezve: hátára vett egy csapatot, kiegyensúlyozottan és egyben kiemelkedően is teljesített abban az évben, továbbá ontotta a gólokat ÉS/VAGY a gólpasszokat (persze jobb az ÉS).

2010-ben lehet, hogy VB-t nyertek a spanyolok, de korántsem mondanám, hogy az Iniesta éve lett volna a Barca-ban. Xavi pedig nem lő elegendő és/vagy fontos gólt sem ahhoz, hogy meghatározó legyen egy ilyen voksoláson.

A világ legjobb játékosa jelenleg Messi.
- alapvető képessége miatt, ahogy a labdával tud bánni
- játékintelligencia!
- tonnányi gól ....ÉS....
- tonnányi assist
- irányítói képesség!
- a Barca játéka/eredménye nagyban függ tőle
- a Barca 4 éve tartó dominanciája

Ha ősszel is ilyen ütemben tolja, akkor egyszerűen nem szabad kérdésnek lennie, hogy ki nyerje az aranylabdát újra. Akármi történik az EB-n. Egyedül egy portugál győzelem és CR fantasztikus játéka (ősszel is!) tehetne kérdőjelet, de erre nem sok esélyt látok.

Ha szimplán összehasonlítom Messi-t és CR-t, akkor ég és föld a két játékos között a különbség: az előbbi egy zseni, az utóbbi pedig egy gólvágó (persze, ez sem lebecsülendő). Normál esetben nincs kérdőjel.
Egyetértek, szinte teljesen.

Bár a VBés évnél nálam is rezgett a léc, de még így is meg lehet érteni az okokat Messi javára.

Viszont ha a spanyolok 08asEB szinten teljesítettek volna, köztük a Barcások is benne, és úgy nyerik ezt a VB-t, akkor nálam már tényleg elbillen a mérleg Ini és Xavi felé. Mivel ők is megnyerték mindazt amit Messi, +VB, +jelentős tagjai voltak annak a Barcának is, akárcsak Messi.

Idén viszont a rekordok,és a rekordok milyensége miatt, egyértelmű,hogy neki kell nyernie megint. Már most egyértelműnek látszik!

Itt csak akkor rezeghet a léc,ha valaki tényleg überbrutál EB-t nyomat, és tényleg annak a Bl győztes csapatból kell kikerülnie....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése