Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Durva volt végignézni, kíváncsi vagyok kinek lőtte a legtöbbet, gyanítom a Sevilla-Atletico Madrid páros közül valamelyiknek
Azért néha, nagyobb tétnél nála is elgurul a gyógyszer...Chino írta:Én azon csodálkozom, hogy nem szakad el a cérna nála meccseken. Amilyen csomagokat kapott folyamatosan -egyik-másik igazi díszpéldány- mégis minden balhé nélkül folytatta, nem lökdösődött, nem kezdett el törlesztenni. Már vártam mikor gurul el a gyógyszer. Rendben van, hogy ilyen típusú ember és jó adag veleszületett önuralma van, de akkor is milyen mentális felkészültségre lehet szükség.
Én is elképzelhetőnek tartom, hogy Xavi meglátta a lehetőséget és gyorsan oda súgta , hogy Leo lőd rá gyorsan...emelett a kivitelezés is nagyon szép volt, arról nem beszélve, hogy 3pontot ért:)gianni írta:Azért azt eltom. képzelni,hogy Xavi odaszólt messinek,hogy mit csináljon
Nincs ertelme. Ha felnagyitod a kepet a3 -ra, akkor eltorzul, pixeles es homalyos lesz. Nagyon csunya lesz a poszter. Mar uton vagyok haza, es szetnezek majd.messideco írta:kezd off lenni:
Ps-ben megszerkeszted? Ott át lehet rakni a mértékegységet pixelről méretekre (A3-A4 stb)
Nem rosszmessideco írta:Nem rossz ötlet kinyomtatni tényleg
Én is azt fogom
szerk:
csak ezt találtam:
http://m24digital.com/en/wp-content/upl ... ofeos2.jpg