Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyrészt én nem gondolnám, hogy két önálló szerződésről lenne szó. Sokkal inkább arról, hogy a most igazán kérdéses elemek (kivásárlási ár + érvényesség) a tavaly tető alá hozott új szerződés kiegészítéseinek egy-egy részei. Magát a komplex szerződést is hasonló felépítésben lehet elképzelni, beleértve pl. az alapfizetést: összesen 2 év időtartamú, szezonális intervallumokra bontva, ergo bizonyos elemeiben 1+1 év. Így léphetett bármi is Augusztus elsején érvénybe anélkül, hogy új kontraktust készítettek volna.Peter írta: ↑2023.08.02. 19:21:12
Normális esetben úgy lehet ezt megelőzni, hogy
vagy - nem köttetik eleve két szerződés
vagy - ha már kötöttek kettőt, akkor a klub számára kedvezőtlen variációt év közben jóval a lejárat előtt megpróbálni módosítani valami épkézláb alkuval.
Normális esetekben ilyen szerződések nem köttetnek, ez bűzlik valahol, de nagyon. Szidva van Dembi meg az éhes ügynök, de ezeket a szerződéseket a klub is aláírta.
Szerintem a valóságban egyébként azért nem lehetett volna kijönni jobban, mert tuti, hogy valamit a klub is bűvészkedik ezekkel a számokkal, amikről fogalmunk sem lehet.
Ha fogalmunk lenne, akkor sem tudnánk a miértjét.
Volt egy szerződése július 31.-ig 50 millió kivásárlási árral amiből állítólag 25 az övé (tartoztunk vagy nem, de a lényege, hogy a klubé 25.)torrestoni írta: ↑2023.08.02. 18:04:57mégis hogyan lehetett volna ebből a helyzetből jobban kijönni,
Pontosan emiatt volt nekem olyan gondolatom, hogy nem is igazán állt szándékunkban olyan komolyan marasztalni. Mégpedig olyan alapon, hogy "bármennyi pénz is jöhet érte, csak jöjjön valamennyi és majd mi eldöntjük mit kezdünk ezzel".
Ezek totális sablonszövegek, amiket mondani kell. Amikor Baldéval készítettek interjút valamikor tavasszal és amikor a jövőjéről kérdezték, folyamatosan azt mondta: "boldog vagyok itt és szeretnék maradni, de meglátjuk mit hoz a jövő". Ezeket kell mondani.Guille írta: ↑2023.08.02. 11:18:07Szerintem semmi nem történt, csak kb. ennyit érnek a nyilatkozatok. Kizárt, hogy ő azt hitte, itt valaha is csk lesz.Troym írta: ↑2023.08.02. 09:00:15Mi történt egy hónap alatt? Szerintem ez most nem kizárólag pénzkérdés. Mindenki elfelejti, hogy volt egy választás kik legyenek a csapatkapitányok és annak ellenére nem lett az, hogy ő van itt 3. legrégebb óta. Elé került Frenkie és Araujo. Nem mondom, teljesen jogosan, de Dembele szempontjából igenis dühítő lehet. Gondolom az örök outsider lenne itt, ezt ő is felfogta és akár fontos is lehetett neki
Mit mondott volna szerencsétlen? "Igen, alig várom, hogy végre hazahúzzak Párizsba, már jó ideje tárgyalunk a PSG-vel. Kő a pénz!"?
Azért ezek a mondatok nem hordoztak olyan hatalmas lelkesedést, sőt, elég visszafogottan tolta:
Hosszabbítasz?
“Boldog vagyok a csapatban és a városban, majd meglátjuk, mi lesz.”
Tárgyalsz a hosszabbításodról, az az elképzelésed, hogy maradsz?
“Nagyon jól haladunk. A Barcelona szeretné, ha 2027-ig hosszabbítanék, az ügynököm tárgyal velük. Boldog vagyok a csapatban. Meglátjuk, mi fog történni.
Pontosan, ezek a szokásos PR nyilatkozatok, vagy semmi nem derül ki belőle, vagy az, hogylóg a levegőben a jövője.Guille írta: ↑2023.08.02. 11:18:07Azért ezek a mondatok nem hordoztak olyan hatalmas lelkesedést, sőt, elég visszafogottan tolta:
Hosszabbítasz?
“Boldog vagyok a csapatban és a városban, majd meglátjuk, mi lesz.”
Tárgyalsz a hosszabbításodról, az az elképzelésed, hogy maradsz?
“Nagyon jól haladunk. A Barcelona szeretné, ha 2027-ig hosszabbítanék, az ügynököm tárgyal velük. Boldog vagyok a csapatban. Meglátjuk, mi fog történni.
Nem arról beszéltem, mikor jó, és mikor nem, tavaly sokkal többször volt jó arányaiban, mint korábban. De csak 1-2 olyan meccse van, amikor küzd-hajt-kapar, és nem a féllpályánál álldogál egész meccsen, mikor nincs nála a laszti. Na pont egy ilyenbe sérült bele tavaly.Messias2 írta: ↑2023.08.02. 11:17:25óriási túlzás ez az "1-2 olyan meccs". előző szezonban az egyik legjobb játékosunk volt, amikor bevethető volt.bence0330 írta: ↑2023.08.01. 22:48:20Amúgy van Dembélének évente 1-2 olyan meccse, amikor magához képest úgy megy, mint a mérgezett egér, kapar is, védekezik. A Madrid elleni is olyan volt, és nem tudtam megjtélni, hogy azért, hogy ellentmondjon a pletykáknak és bizonyítson, vagy azért, mert ez a búcsúmeccse. úgy tűnik ez az extra motiváció az utóbbiból fakadt.
Szerintem semmi nem történt, csak kb. ennyit érnek a nyilatkozatok. Kizárt, hogy ő azt hitte, itt valaha is csk lesz.Troym írta: ↑2023.08.02. 09:00:15Mi történt egy hónap alatt? Szerintem ez most nem kizárólag pénzkérdés. Mindenki elfelejti, hogy volt egy választás kik legyenek a csapatkapitányok és annak ellenére nem lett az, hogy ő van itt 3. legrégebb óta. Elé került Frenkie és Araujo. Nem mondom, teljesen jogosan, de Dembele szempontjából igenis dühítő lehet. Gondolom az örök outsider lenne itt, ezt ő is felfogta és akár fontos is lehetett neki
óriási túlzás ez az "1-2 olyan meccs". előző szezonban az egyik legjobb játékosunk volt, amikor bevethető volt.bence0330 írta: ↑2023.08.01. 22:48:20Vicces amúgy a főoldalra nézni. Két részletben az interjú, ami röviden összefoglalva: Á, mi??? Én sosem. Mi az a PSG? Ja, biztos csak mert francia vagyok. 1-2 nappal később: Ja, mégis.
Ez azért így nagyon hülyén jött ki, még akkor is, ha értem, hogy nem nagyon nyilatkozhat mást.
Az eurobarca fórum látogatottsága mindenképp veszít vele, az ő topikja azért mindig pörgött, nagyon ellentmondásos és nagyon megosztó figura, aki pár nap alatt képés a világklasszis teljesítményből lemenni a belebotlik a labdába szintre, aztán megint vissza. Mindig van miről beszélni itt.
Amúgy van Dembélének évente 1-2 olyan meccse, amikor magához képest úgy megy, mint a mérgezett egér, kapar is, védekezik. A Madrid elleni is olyan volt, és nem tudtam megjtélni, hogy azért, hogy ellentmondjon a pletykáknak és bizonyítson, vagy azért, mert ez a búcsúmeccse. úgy tűnik ez az extra motiváció az utóbbiból fakadt.
Őt? CSK-nak?Troym írta: ↑2023.08.02. 09:00:15Mi történt egy hónap alatt? Szerintem ez most nem kizárólag pénzkérdés. Mindenki elfelejti, hogy volt egy választás kik legyenek a csapatkapitányok és annak ellenére nem lett az, hogy ő van itt 3. legrégebb óta. Elé került Frenkie és Araujo. Nem mondom, teljesen jogosan, de Dembele szempontjából igenis dühítő lehet. Gondolom az örök outsider lenne itt, ezt ő is felfogta és akár fontos is lehetett neki
Azért ehhez annyi hozzátartozik, hogy azt az interjút bő másfél hónapja adta, csak később jelent meg az eurobarcán.bence0330 írta: ↑2023.08.01. 22:48:20Vicces amúgy a főoldalra nézni. Két részletben az interjú, ami röviden összefoglalva: Á, mi??? Én sosem. Mi az a PSG? Ja, biztos csak mert francia vagyok. 1-2 nappal később: Ja, mégis.
Ez azért így nagyon hülyén jött ki, még akkor is, ha értem, hogy nem nagyon nyilatkozhat mást.
Úgy tűnik, hogy akkora a kavarás, hogy az amúgy általában jól informált, bennfentes híroldalak sem tudják már követni mi van...
Nem is fog érte senki fizetni semmit, a végén rajtunk fog maradni. Ha annyira kellett volna valakinek, már nem lenne itt....drobika írta: ↑2023.08.01. 12:42:10Ha ez mind így volna, ahogy fogalmazol, akkor nem hogy a PSG, de a Csikóstöttösi Vasutas se fizetne érte nemhogy 100 millát Euróban, de 10Ft-ot sem. ( Xavi sem ragaszkodna hozzá )ocsike83 írta: ↑2023.08.01. 09:07:08Én azt mondom, hogy az ittléte alatt, többet vett el tőlünk, mint, amit adott.
Kb. az utolsó 1-2 évében volt használható statisztikája (46 LaLiga meccs 6 gól / 20 gólpassz). És amit adott, azt is inkább a szezon elején. A sorsdöntő, keményebb meccseken a lelátón szotyizott....
Előtte, mint egy 105 milliós vadmalac, akit vagy betörsz, vagy nem. (késik, össze-vissza eszik, iszik, éjszaka Playstation-özik, stb...)
Már tavaly is csak kb azért maradt, mert a kutya nem vitte el tőlünk és inkább játszott, mintsem hogy a lelátón rohadjon meg. Akkor nem jött be az ügynökének a sok kamu, most talán igen....
Ha annyira jól érezné magát Xavi kezei alatt, akkor maradna. De helyette PSG, úgy, hogy kb 1000 %, hogy Mbappe haverjával nem fog együtt játszani.
Most kell lerántani a PSG-t egy 80-100 millióval és abból mindenki jól járna. Nálunk felszabadulna egy hatalmas bérkeret, jöhetne Cancelo, talán Roque és egy fiatal eggyel előrébb léphetne a sorban (Yamal?).
Az éjszakai PS FIfa miatt meg a pizza miatt voltak/ vannak izomproblémái, szakadás, húzódás, ami miatt ,, szotyizott a lelátón...![]()