Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Sajnos ő szerintem bukik a hollanddal....BarcasKrisz írta: ↑2021.10.28. 10:28:43Schreuder. Ismeri a játékosokat, tökre másképpen nézett ki a játék, amikor vele meccseltünk.
Schreuder. Ismeri a játékosokat, tökre másképpen nézett ki a játék, amikor vele meccseltünk.
Ez a keret kb ennyit tud Messi nélkül. Jöhet ide Klopp vagy bárki, mégis mi fog változni? Besavanyodott túlfizetett lelalassult kiöregedett értéktelen játékosok meg tizenéves fiatalok. Persze be lehet nyeletni Qmannal, ahogy a tehenész is elvitte a Bayern meccset, vagy Valverde Liverpoolt.vinszentvega írta: ↑2021.10.28. 09:07:40A lélektelen játék és a hozzáállás is az edző hibája.
Nem volt koncepció, begyakorolt figura. A támadószekció egyre másra mást se csinált mint hogy a szabad emberek a labdás elé vitték a védőket, ahelyett hogy az ellenkezőjét csinálták volna! Mutass egy meccsre az elmúlt egy évben és bármelyikben megnézheted ezt.
A játékosok, korábban írtam már hogy a sok idióta felállás, pozíció, taktikának nevezett valami meg a sok feladatvariálás miatt, egyik sem tudta már a végén hogy neki mi a pontos szerepe a gyepen… erről ennyit.
Szerintem ha a Jegyszedő lesz az edző is jobban fognak játszani, mert felszabadultak lesznek szerintem végre
A lélektelen játék és a hozzáállás is az edző hibája.
Nem ismerem annyira Ragnick munkásságát, de elnézve a statisztikáit 55%-os győzelem az utolso szezonjában...
Ez biztos okoz konfliktust egy teamen belül, de én bazira örülök neki, ha végre nem hallgatott a baromsagokra, hogy majd a sérültek visszatérésével nézzek meg Koemant meg ilyenek...visca el barca írta: ↑2021.10.28. 08:05:46Allitolag laporta hirtelen felindulasból, egyedul hozta meg a dontest, nem volt semmifele igazgatosagi ules.
Nem tudom eldönteni, hogy Valverde volt rosszabb a római meg liverpool-i égésekkel, Setien a Bayern elleni 8-assal, vagy Koeman úgy en block a 1,5 éves tevékenységével...... De gyanítom, hogy az utóbbi, mert ebben a másfél évben játékban olyan mélységekbe kerültünk, hogy azt én még Rijkaard utolsó évében se tapasztaltam, pedig az a szezon se volt kutya....visca el barca írta: ↑2021.10.28. 08:05:46Viszlát! Egy vitesse kispadjara jo lesz, az valo neki maximum!
Allitolag laporta hirtelen felindulasból, egyedul hozta meg a dontest, nem volt semmifele igazgatosagi ules.
Ralf Ragnick!
Akkor még hátha bejelentik, hogy Jordi Cruyff ismét megmentette és visszavonjákvisca el barca írta: ↑2021.10.28. 08:05:46
Allitolag laporta hirtelen felindulasból, egyedul hozta meg a dontest, nem volt semmifele igazgatosagi ules.