Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Eladnák a tévés jogaikat, rögtön lenne húszmillájuk, ki érti ezt ...visca el barca írta: ↑2022.07.30. 12:25:15
Hagyjuk már ezt a mesét h a világ egyik legnagyobb klubjának nincs 20 millája![]()
Vagy lehet, hogy Depay-on múlnak a dolgok...
67 millióért adták el De Ligtet, és a szezonban már költöttek több mint 160 milliót.visca el barca írta: ↑2022.07.30. 13:07:14Most adtak el de ligtet vmi 80 millioert.
Az a baj, ha eladasrol van szo, mindenki hulyenek nez minket....
Most vették meg a liga, de szerintem úgy en bloc európa legjobb védőjét jó pénzért, mintha Chiesáért is kellett volna most fizetniük egy nagyobb összeget, de lehet rosszul rémlik. Olaszban amúgy akkora pénzek nincsenek, és zsinórban kétszer negyedikek lettek a bajnokságban, úgyhogy ami pénzcsapjuk volt, kezd kiapadni.visca el barca írta: ↑2022.07.30. 12:25:15Hagyjuk már ezt a mesét h a világ egyik legnagyobb klubjának nincs 20 millája![]()
visca el barca írta: ↑2022.07.30. 12:25:15Hagyjuk már ezt a mesét h a világ egyik legnagyobb klubjának nincs 20 millája![]()
Hagyjuk már ezt a mesét h a világ egyik legnagyobb klubjának nincs 20 millája
Xavi nem így látja!Fernando írta: ↑2022.07.12. 16:28:35Én nem nem engedném el. Szerintem Aubával meg tudják oldani a center posztot, máshol fullon leszünk. Ha ezt vállalja, szerintem tud pluszt adni. A gaboni jól kezdett itt, de a végére szépen leeresztett ő is, nem lehet rá egy teljes szezont alapozni. Fati/FT balos Auba/Depay center, Raphinha/Dembele jobbos. Elöl megvagyunk, elég kell hogy legyen megfelelő rotációban. Nem is hoznék senkit.
Depay középen és balszélen tudna játszani, Raphinha meg jobbon, vagyis nem helyette vennénk a brazilt, hanem a "kivárok, nem hosszabbítok, majd jönnek a zsíros ajánlatok, ja nem Dembelé" helyett. Depaynak balon Fati és Torres a konkurenciája. Középen meg ugye Aube jobb volt. Ha marad csere center lesz, ez tuti, ha ezt elfogadja maradni fog. Viszont jövőre ingyen leléphet. Sajnálnám ha így lenne.visca el barca írta: ↑2022.07.12. 15:14:45Azt nem ertem, h itt van egy aranylag hasznalhato jatekos, tudjuk mit tud, de elkuldjuk es veszunk helyette egy noname brazilt 70 millioert. Mekkora biznisz.
Igen, erre gondoltam én is. Tény, hogy sokat volt sérült, de amikor nem volt, akkor is sokat padozott, pedig akkor Ferrán már erős leszállóágban volt.
Azt nem ertem, h itt van egy aranylag hasznalhato jatekos, tudjuk mit tud, de elkuldjuk es veszunk helyette egy noname brazilt 70 millioert. Mekkora biznisz.
Nekem rémlik egy bizonyos Xavi nyilatkozat, ahol arról beszél, hogy talán adhatott volna több lehetőséget Depay-nak.
99%-ban egyetertek veled altalaban
Ez mondjuk az a szitu, amire azt mondom, hogy megértem, és nem szemétség a részéről. Nagyon mostohán bántunk vele, pedig nagyon jó játékos, és sokkal többet érdemelt volna.