eimenis1212 írta:valahogy nem lepődök meg, hogy a mai világban a fikázás a természetes, nem a dícséret. De majd 10 év múlva mindenki vissza fogja sírni Neymart, Suarezt és persze Messit. Azok is akik most csak az üres kapu után tudják megemlíteni a nevüket, meg akkor ha van egy-egy rosszabb meccsük
Majd ha meccs után végigmegy mindenki az összes játékos topicján, és mindenhol lesz legalább 5-6 istenítő hsz, egyedül Luisnál nem, akkor megértem ezt a reagálást. De pl Neymar topicban is 1 hsz volt - pont mint itt -, pedig parádésat hozott ő is megint.. Vidalnál meg SR-nél taglalták többen a meccset egyedül, pedig sokan játszottak jól. Én erre céloztam. Szerintem mindenki tisztában van vele, mekkora kincs az uru, és attól még, hogy nem írom be egy meccs után, hogy "hú, király volt ma!", tudom értékelni..
Ezt amúgy sosem értettem, hogy miért fáj valakinek, ha egyes játékosok kritizálva vannak. Mindenki tisztába van vele szerintem, hogy alapból mit tudnak adni a csapatnak, és milyen fontos szerepük van. El is vannak ismerve, de ha valami nem jó, engedtessék már meg azt megemlíteni..
Mondjuk az is vicces, hogy Rakitic topicjában nincs ekkora felháborodás, hogy nem lett megemlítve, pedig még gólt is lőtt tegnap.