Luis Suárez

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
noname
Llegenda del Barça

2016.01.19. 14:24:30

A statokban leginkább sztem az látszik meg h Messi nagyon sokszor adja a gólpassz előtti passzt. A leggyakoribb példa: ad egy mélységi labdát vagy Neymarnak vagy Suareznek, majd az ziccerbe kerül és lepasszolja a másiknak. A gólt így ugyan Messi hozza össze, de a statisztikákba nem kerül bele.
A Fifa egy szégyen
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.19. 13:57:15

csababarca írta: Messi három gólpasszt adott Neymar-Suárez duónak összesen?
Ez elég furcsa, többre emlékszem sokkal.
Bár lehet az a két hónapos kihagyás is közrejátszik.
Neymartól pl nem emlékszem ennyi gólpasszra. Persze ettől elhiszem, csak valahogy nem jött át meccseken ez :mrgreen:
Messi sérülése közrejátszik az ő általa adott gólpasszokban is, és a Neymar-Suarez oda vissza gólpasszokban is, hiszen amíg nem volt a Bolha ők ketten rugdosták sorra a gólokat, és gyakran egymásnak adták a zsugát. Összesen 8 gólpassza van idén Messinek. Ebből 2 Piquének, 2 Neymarnak, 1 Rakiticnek, 1 Suareznek, 1 Munirnak és 1 Bartrának.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.19. 13:19:56

nzxtpo írta:Neymar :arrow: Suarez, ez a leggyakoribb gólpassz, gól kombináció a Ligában a Soldado :arrow: , Bakambu duóval holtversenyben.

Itt pedig minden versenysorozatban az asszisztok
Messi három gólpasszt adott Neymar-Suárez duónak összesen?
Ez elég furcsa, többre emlékszem sokkal.
Bár lehet az a két hónapos kihagyás is közrejátszik.
Neymartól pl nem emlékszem ennyi gólpasszra. Persze ettől elhiszem, csak valahogy nem jött át meccseken ez :mrgreen:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.19. 13:14:56

Neymar :arrow: Suarez, ez a leggyakoribb gólpassz, gól kombináció a Ligában a Soldado :arrow: , Bakambu duóval holtversenyben.

Itt pedig minden versenysorozatban az asszisztok
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.19. 13:00:28

Inkább nem mondok semmit :D

Az meglepő volt számomra, h a második gólnál nem rögtön fejelte, hanem levette a zsugát, ötletem nincs, honnan jött ez neki, kevesen csinálják meg, észre vall :)

Kár, h kimarad a holnapi verekedésből :(
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.19. 12:27:14

eimenis1212 írta:
szerintem sajnos nincs mindenki tisztában vele. Pont ez a baj. Nézd meg pl. Messinek van 2-3 gyengébb meccse és jönnek emberek (tömegével) akik eladnák. Az nem számít, hogy így is ő volt a legjobb a csapatban (és a 3 gyenge meccsével - úgy h csak azt a 3 gyenge meccsét nézzük - is még a világ legjobb 10 játékosában van), de a többség ezt nem látja.
Ugyanez Luis vagy Neymar. Nyilván nem rólad van szó, de sokan az objektivitás közelében nincsenek. Ezért jön pár ember h a gyenge Luis is fényévekre van egy erős Alexistől. Sokan nem látják a nem feltűnő dolgokat - a csatárok mozgását, területnyitást, az h két ember átverésének a támadás későbbi részében milyen fontos a szerepe stb. - ergo nem rúg vki gólt, vagy nem ad gólpasszokat az béna. Sokaknak ennyi a foci. Messi, Ney, Suarez sztem azért fájó ha szidják, mert a leggyengébb formájuk is piszok jó (de erről sokaknak fogalma sincs -és mégegyszer nem rólad beszélek palesz)
Az lenne az objektivitás, hogy Messi, Suarezt, Neymart nem lehet elővenni, mert a leggyengébb formájuk is piszok jó? :D

És a nagy tömegekre sem emlékszem, akik pl Messi eladnák. Én sem adnám el, de ha jön érte olyan pénz akkor elgondolkoznék. Ahogy bárki máson is, mert pótolhatatlan ember nincsen. És egyik sem a világ közepe.Azét érzem túlzásnak, hogy azt írod tömegek eladnák, miközben nem direktbe eladná senki. Pont az hogy szerintem ez az elfogult hozzáállás, amit írsz hogy hárman érinthetetlenek kis túlzással. Hát a francokat érinthetetlenek. :D Barcelona 110+ éves ezek hárman nincsenek ennyi.

Suarez pedig az elején valóban nagyon nehezen illeszkedett be, de azóta nagyon sokan írták hogy jó volt, s sokat fejlődött. Mit kellett volna akkor írni, ha rosszul helyezkedett, rendre elakadtak rajta a támadások? Nem csak a gólok hiányát rótták fel neki.
Kép
Kép
Kép
Marco
Barça B

2016.01.19. 11:59:16

BFC írta: Suárez egyik legjobb center jelenleg Európában
*Világon

A dicsérethez meg annyit, hogy vissza lehet keresni, de ebben a topikban az általános a fikázás volt, ha nem ment neki. Vérlázító volt, amit leműveltek az első pár hónapban a Barca szurkolók. (nem csak itt) Egy több hónapos kihagyás után egy teljesen más identitással, játékkal rendelkező csapatba kellet integrálódnia és bizony az nem egy-két hét. Már akkor is pofáztam, hogy 1 év múlva a csapatunk legjobbja lesz és kijön a brutális énje. Az még szánalmasabb, hogy ti "elvárjátok", hogy az üres kapuba is lője be a labdát. Lui mindig is ilyen játékos volt, aki könnyű gólt nehezen tud szerezni. Egyszerűen jön a helyzet és túlreagálja. Megérteném, ha meccslabdáról lenne szó, de bőven rúgott már annyit gólt idén, hogy meg legyünk vele elégedve. (tanácsom, hogy röhögjetek rajta egy jót, mint Lui teszi, higgyétek el őt jobban idegesíti) Hozzáteszem a labdakezelése neki pont abban a helyzetben van, mint a befejezése. Képes orbitális baromságokat elkövetni, amikor átveszi a bogyót, de képes arra is, hogy sarokkal verje át Benatiát vagy 2-3 védő között vigye el köténnyel. Egy kiszámíthatatlan gyilkos.

29 mérkőésen 29 gólt lőtt. Január van. Köszönöm.
BFC
Jugador d'estrella

2016.01.19. 10:10:12

palesz77 írta:Mondjuk az is vicces, hogy Rakitic topicjában nincs ekkora felháborodás, hogy nem lett megemlítve, pedig még gólt is lőtt tegnap.
Azt a hét meg a nyolcát hát Rakitic topicjába miért nem ír senki, pedig jól játszott, ez vérlázító... (ezt a sort csak neked palesz meg persze azért, hogy az én lelkem is megnyugodjon) :lol:
Na de elég az off-ból :D Suárez egyik legjobb center jelenleg Európában mindenki tudja, hogy képes zsákszámra termelni a gólokat és vannak jó megoldásai. Az emberek csak akkor jönnek már ide ha nem hozza az elvártat.
eimenis1212
Jugador d'estrella

2016.01.19. 09:56:20

palesz77 írta:
eimenis1212 írta:valahogy nem lepődök meg, hogy a mai világban a fikázás a természetes, nem a dícséret. De majd 10 év múlva mindenki vissza fogja sírni Neymart, Suarezt és persze Messit. Azok is akik most csak az üres kapu után tudják megemlíteni a nevüket, meg akkor ha van egy-egy rosszabb meccsük
Majd ha meccs után végigmegy mindenki az összes játékos topicján, és mindenhol lesz legalább 5-6 istenítő hsz, egyedül Luisnál nem, akkor megértem ezt a reagálást. De pl Neymar topicban is 1 hsz volt - pont mint itt -, pedig parádésat hozott ő is megint.. Vidalnál meg SR-nél taglalták többen a meccset egyedül, pedig sokan játszottak jól. Én erre céloztam. Szerintem mindenki tisztában van vele, mekkora kincs az uru, és attól még, hogy nem írom be egy meccs után, hogy "hú, király volt ma!", tudom értékelni..

Ezt amúgy sosem értettem, hogy miért fáj valakinek, ha egyes játékosok kritizálva vannak. Mindenki tisztába van vele szerintem, hogy alapból mit tudnak adni a csapatnak, és milyen fontos szerepük van. El is vannak ismerve, de ha valami nem jó, engedtessék már meg azt megemlíteni..

Mondjuk az is vicces, hogy Rakitic topicjában nincs ekkora felháborodás, hogy nem lett megemlítve, pedig még gólt is lőtt tegnap.
szerintem sajnos nincs mindenki tisztában vele. Pont ez a baj. Nézd meg pl. Messinek van 2-3 gyengébb meccse és jönnek emberek (tömegével) akik eladnák. Az nem számít, hogy így is ő volt a legjobb a csapatban (és a 3 gyenge meccsével - úgy h csak azt a 3 gyenge meccsét nézzük - is még a világ legjobb 10 játékosában van), de a többség ezt nem látja.
Ugyanez Luis vagy Neymar. Nyilván nem rólad van szó, de sokan az objektivitás közelében nincsenek. Ezért jön pár ember h a gyenge Luis is fényévekre van egy erős Alexistől. Sokan nem látják a nem feltűnő dolgokat - a csatárok mozgását, területnyitást, az h két ember átverésének a támadás későbbi részében milyen fontos a szerepe stb. - ergo nem rúg vki gólt, vagy nem ad gólpasszokat az béna. Sokaknak ennyi a foci. Messi, Ney, Suarez sztem azért fájó ha szidják, mert a leggyengébb formájuk is piszok jó (de erről sokaknak fogalma sincs -és mégegyszer nem rólad beszélek palesz)
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.18. 16:34:22

palesz77 írta: Ezt amúgy sosem értettem, hogy miért fáj valakinek, ha egyes játékosok kritizálva vannak. Mindenki tisztába van vele szerintem, hogy alapból mit tudnak adni a csapatnak, és milyen fontos szerepük van. El is vannak ismerve, de ha valami nem jó, engedtessék már meg azt megemlíteni..
Plusz az is benne lehet a dologban, hogy mindenkit önmagukhoz mérünk, és ha valaki hatalmasra teszi a lécet, mind góllövésben mind mezőnymunkában, akkor többet is várunk tőle. Amúgy az az általános, hogy az átlagostól eltérő teljesítmények után ég a topik, ha rosszabb volt akkor azért, ha jobb akkor azért.

Én nagyon kedvelem az első percektől kezdve, Cruyff még Neymar érkezése előtt félt, hogy nem fog megférni két dudás egy csárdában, erre tessék. Mindig örömmel nézem amikor mosollyal jönnek ki egymás mellett a pályára, na meg az egyérintős összjátékaikról ne is beszéljünk.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.18. 13:43:25

eimenis1212 írta:valahogy nem lepődök meg, hogy a mai világban a fikázás a természetes, nem a dícséret. De majd 10 év múlva mindenki vissza fogja sírni Neymart, Suarezt és persze Messit. Azok is akik most csak az üres kapu után tudják megemlíteni a nevüket, meg akkor ha van egy-egy rosszabb meccsük
Majd ha meccs után végigmegy mindenki az összes játékos topicján, és mindenhol lesz legalább 5-6 istenítő hsz, egyedül Luisnál nem, akkor megértem ezt a reagálást. De pl Neymar topicban is 1 hsz volt - pont mint itt -, pedig parádésat hozott ő is megint.. Vidalnál meg SR-nél taglalták többen a meccset egyedül, pedig sokan játszottak jól. Én erre céloztam. Szerintem mindenki tisztában van vele, mekkora kincs az uru, és attól még, hogy nem írom be egy meccs után, hogy "hú, király volt ma!", tudom értékelni..

Ezt amúgy sosem értettem, hogy miért fáj valakinek, ha egyes játékosok kritizálva vannak. Mindenki tisztába van vele szerintem, hogy alapból mit tudnak adni a csapatnak, és milyen fontos szerepük van. El is vannak ismerve, de ha valami nem jó, engedtessék már meg azt megemlíteni..

Mondjuk az is vicces, hogy Rakitic topicjában nincs ekkora felháborodás, hogy nem lett megemlítve, pedig még gólt is lőtt tegnap.
eimenis1212
Jugador d'estrella

2016.01.18. 13:13:08

palesz77 írta:
raffa írta:Valahogy nem lepődök meg hogy a mesterhármasa, a gólpassza, a 11-es és piroslapkiharcolása után senki sem dicsőíti.... nem értem miért de mindegy...
Valahogy nem lepődök meg, hogy ezt megint el kellett sütnie valakinek, amikor egy jó meccs után nincs rögtön néhány istenítő hsz itt.. :roll: Rengeteg olyan játékos van, akinek a topicjába nincs dícséret minden meccs után, pedig megérdemelnék..

Amúgy durva Luisito, 1,5 szezon alatt annyi mesterhármast lőtt már, mint Eto'o(4) egész Barcás karrierje alatt, és egyedül Kluivert(5) lőtt többet a 21. században nála - nyilván Messin kívül(33).
valahogy nem lepődök meg, hogy a mai világban a fikázás a természetes, nem a dícséret. De majd 10 év múlva mindenki vissza fogja sírni Neymart, Suarezt és persze Messit. Azok is akik most csak az üres kapu után tudják megemlíteni a nevüket, meg akkor ha van egy-egy rosszabb meccsük
palesz77

2016.01.18. 12:33:08

raffa írta:Valahogy nem lepődök meg hogy a mesterhármasa, a gólpassza, a 11-es és piroslapkiharcolása után senki sem dicsőíti.... nem értem miért de mindegy...
Valahogy nem lepődök meg, hogy ezt megint el kellett sütnie valakinek, amikor egy jó meccs után nincs rögtön néhány istenítő hsz itt.. :roll: Rengeteg olyan játékos van, akinek a topicjába nincs dícséret minden meccs után, pedig megérdemelnék..

Amúgy durva Luisito, 1,5 szezon alatt annyi mesterhármast lőtt már, mint Eto'o(4) egész Barcás karrierje alatt, és egyedül Kluivert(5) lőtt többet a 21. században nála - nyilván Messin kívül(33).
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.18. 11:58:09

noname írta:I said i before and I'll say it again: Suarez a legfontosabb játékosunk és nincs az a mennyiségű üres kapura kihagyott helyzet, ami ezt megváltoztatná.

Nem szoktam ide írni, mert tudom, hogy ha van is 1-2 rossz meccse, nem kell aggódni miatta.
Jó,de azért tavasszal inkább rugdossa be az üreskapus helyzeteit is, és mindenki boldog lesz :mrgreen:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
noname
Llegenda del Barça

2016.01.18. 11:50:51

I said i before and I'll say it again: Suarez a legfontosabb játékosunk és nincs az a mennyiségű üres kapura kihagyott helyzet, ami ezt megváltoztatná.

Nem szoktam ide írni, mert tudom, hogy ha van is 1-2 rossz meccse, nem kell aggódni miatta.
A Fifa egy szégyen
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.18. 11:24:20

raffa írta:Valahogy nem lepődök meg hogy a mesterhármasa, a gólpassza, a 11-es és piroslapkiharcolása után senki sem dicsőíti.... nem értem miért de mindegy... Szerintem fantasztikus ahogy minden idegszálával a gólszerzésre törekszik, ennek is köszönhetjük a 11-es és piros kombót...
Lehet néha esetlen vagy suta megoldásokra is képes, de ezt leszámítva a gól illetve gólpassz mutatója szerintem magáért beszél, és az is ahogy megérteti magát Messivel és Neymarral! :D :lol:
Attól még hogy nem ír ide x ember, hogy hú de jó volt el van ismerve. Elég megnézni a szavazást, hogy mennyien tartják őt a meccs legjobbjának. És lejjebb pont meg van említve, hogy milyen nagy tettet hajtott végre azzal, hogy mesterhármast lőtt a Bilbao ellen.
Kép
Kép
Kép
raffa
Barça B

2016.01.18. 08:55:55

Valahogy nem lepődök meg hogy a mesterhármasa, a gólpassza, a 11-es és piroslapkiharcolása után senki sem dicsőíti.... nem értem miért de mindegy... Szerintem fantasztikus ahogy minden idegszálával a gólszerzésre törekszik, ennek is köszönhetjük a 11-es és piros kombót...
Lehet néha esetlen vagy suta megoldásokra is képes, de ezt leszámítva a gól illetve gólpassz mutatója szerintem magáért beszél, és az is ahogy megérteti magát Messivel és Neymarral! :D :lol:
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.17. 22:19:16

"Suarez is the first Barcelona player to score a hat-trick against Athletic since Luis Enrique in 2001"

Bravo,Suarez =D>

Reméljük mostantol jobb formát megtartod :D
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.01.13. 00:16:42

palesz77 írta:
Bob_Marley írta:Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, ő ezt maximálisan be is tartja. :D
https://www.youtube.com/watch?v=-45jEwaMtN0
Hangot levenni, Benny Hillt betenni és sapkát rá. :lol:
Neymar reakciója se rossz, de Messi visz mindent.. :lol: Nem érti. :D
Hátmég Lucho feje a végén...Kegyetlen :lol:
palesz77

2016.01.13. 00:08:54

Bob_Marley írta:Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, ő ezt maximálisan be is tartja. :D
Neymar reakciója se rossz, de Messi visz mindent.. :lol: Nem érti. :D
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.01.12. 23:32:46

A várakozásoknak megfelelően visszautasították a fellebezést az eltiltásával kapcsolatban. A Klub még tovább mehet, de a sűrű program miatt, mire döntés születne már le is telne a két meccs.

Egyébként az előző meccseken zsinórban több ilyen üres kapus helyzetet is elpuskázott. November-decemberben belőtt mindent, most meg egy szerencsétlenebb periódusa van.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.09. 19:13:43

Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, ő ezt maximálisan be is tartja. :D
Kép
Kép
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.09. 19:07:09

kanty írta:Én nem szidtam. Csak egyszerűen fura, hogy hatalmas gólokra, szép megoldásokra zsákszámra képes, de elég sokszor van arra is példa, hogy hihetetlen rossz, béna megoldásokat választ.
Nekem ez a kettősség fura kicsit. Nyilván ettől függetlenül idén is remekül játszik, és nem gondolom, hogy a szezon hátralévő részében ez megváltozna.
Teher alatt nő a pálma, ez rá nagyon igaz, amúgy nem rád gondoltam, csak téged idézve reagáltam a dolgokra. :)
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.09. 18:43:14

Én nem szidtam. Csak egyszerűen fura, hogy hatalmas gólokra, szép megoldásokra zsákszámra képes, de elég sokszor van arra is példa, hogy hihetetlen rossz, béna megoldásokat választ.
Nekem ez a kettősség fura kicsit. Nyilván ettől függetlenül idén is remekül játszik, és nem gondolom, hogy a szezon hátralévő részében ez megváltozna.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.09. 18:31:25

kanty írta:Azért hihetetlen, hogy ma is kihagyott egy üres kapus ziccert. :lol:
Lehet őt szidni ezek miatt, illetve, hogy azért nem egy R9 technikailag, de a mezőnymunkát amit mindig letesz az asztalra azt nem lehet tőle elvenni, területeket nyit meg, letámad, nem rest leadni a jobb helyzetben érkező társaknak, és e mellett ő egy olyan pali, aki ilyenkor kihagyja a kihagyhatatlant, de a fontos meccseken sokszor villan, szerintem fogják még itt sokan isteníteni tavasszal, amikor igazán számít.
Kép
Válasz küldése