2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Messi sérülése közrejátszik az ő általa adott gólpasszokban is, és a Neymar-Suarez oda vissza gólpasszokban is, hiszen amíg nem volt a Bolha ők ketten rugdosták sorra a gólokat, és gyakran egymásnak adták a zsugát. Összesen 8 gólpassza van idén Messinek. Ebből 2 Piquének, 2 Neymarnak, 1 Rakiticnek, 1 Suareznek, 1 Munirnak és 1 Bartrának.csababarca írta: Messi három gólpasszt adott Neymar-Suárez duónak összesen?
Ez elég furcsa, többre emlékszem sokkal.
Bár lehet az a két hónapos kihagyás is közrejátszik.
Neymartól pl nem emlékszem ennyi gólpasszra. Persze ettől elhiszem, csak valahogy nem jött át meccseken ez
Messi három gólpasszt adott Neymar-Suárez duónak összesen?nzxtpo írta:NeymarSuarez, ez a leggyakoribb gólpassz, gól kombináció a Ligában a Soldado
, Bakambu duóval holtversenyben.
Itt pedig minden versenysorozatban az asszisztok
Az lenne az objektivitás, hogy Messi, Suarezt, Neymart nem lehet elővenni, mert a leggyengébb formájuk is piszok jó?eimenis1212 írta:
szerintem sajnos nincs mindenki tisztában vele. Pont ez a baj. Nézd meg pl. Messinek van 2-3 gyengébb meccse és jönnek emberek (tömegével) akik eladnák. Az nem számít, hogy így is ő volt a legjobb a csapatban (és a 3 gyenge meccsével - úgy h csak azt a 3 gyenge meccsét nézzük - is még a világ legjobb 10 játékosában van), de a többség ezt nem látja.
Ugyanez Luis vagy Neymar. Nyilván nem rólad van szó, de sokan az objektivitás közelében nincsenek. Ezért jön pár ember h a gyenge Luis is fényévekre van egy erős Alexistől. Sokan nem látják a nem feltűnő dolgokat - a csatárok mozgását, területnyitást, az h két ember átverésének a támadás későbbi részében milyen fontos a szerepe stb. - ergo nem rúg vki gólt, vagy nem ad gólpasszokat az béna. Sokaknak ennyi a foci. Messi, Ney, Suarez sztem azért fájó ha szidják, mert a leggyengébb formájuk is piszok jó (de erről sokaknak fogalma sincs -és mégegyszer nem rólad beszélek palesz)
*VilágonBFC írta: Suárez egyik legjobb center jelenleg Európában
Azt a hét meg a nyolcát hát Rakitic topicjába miért nem ír senki, pedig jól játszott, ez vérlázító... (ezt a sort csak neked palesz meg persze azért, hogy az én lelkem is megnyugodjon)palesz77 írta:Mondjuk az is vicces, hogy Rakitic topicjában nincs ekkora felháborodás, hogy nem lett megemlítve, pedig még gólt is lőtt tegnap.
szerintem sajnos nincs mindenki tisztában vele. Pont ez a baj. Nézd meg pl. Messinek van 2-3 gyengébb meccse és jönnek emberek (tömegével) akik eladnák. Az nem számít, hogy így is ő volt a legjobb a csapatban (és a 3 gyenge meccsével - úgy h csak azt a 3 gyenge meccsét nézzük - is még a világ legjobb 10 játékosában van), de a többség ezt nem látja.palesz77 írta:Majd ha meccs után végigmegy mindenki az összes játékos topicján, és mindenhol lesz legalább 5-6 istenítő hsz, egyedül Luisnál nem, akkor megértem ezt a reagálást. De pl Neymar topicban is 1 hsz volt - pont mint itt -, pedig parádésat hozott ő is megint.. Vidalnál meg SR-nél taglalták többen a meccset egyedül, pedig sokan játszottak jól. Én erre céloztam. Szerintem mindenki tisztában van vele, mekkora kincs az uru, és attól még, hogy nem írom be egy meccs után, hogy "hú, király volt ma!", tudom értékelni..eimenis1212 írta:valahogy nem lepődök meg, hogy a mai világban a fikázás a természetes, nem a dícséret. De majd 10 év múlva mindenki vissza fogja sírni Neymart, Suarezt és persze Messit. Azok is akik most csak az üres kapu után tudják megemlíteni a nevüket, meg akkor ha van egy-egy rosszabb meccsük
Ezt amúgy sosem értettem, hogy miért fáj valakinek, ha egyes játékosok kritizálva vannak. Mindenki tisztába van vele szerintem, hogy alapból mit tudnak adni a csapatnak, és milyen fontos szerepük van. El is vannak ismerve, de ha valami nem jó, engedtessék már meg azt megemlíteni..
Mondjuk az is vicces, hogy Rakitic topicjában nincs ekkora felháborodás, hogy nem lett megemlítve, pedig még gólt is lőtt tegnap.
Plusz az is benne lehet a dologban, hogy mindenkit önmagukhoz mérünk, és ha valaki hatalmasra teszi a lécet, mind góllövésben mind mezőnymunkában, akkor többet is várunk tőle. Amúgy az az általános, hogy az átlagostól eltérő teljesítmények után ég a topik, ha rosszabb volt akkor azért, ha jobb akkor azért.palesz77 írta: Ezt amúgy sosem értettem, hogy miért fáj valakinek, ha egyes játékosok kritizálva vannak. Mindenki tisztába van vele szerintem, hogy alapból mit tudnak adni a csapatnak, és milyen fontos szerepük van. El is vannak ismerve, de ha valami nem jó, engedtessék már meg azt megemlíteni..
Majd ha meccs után végigmegy mindenki az összes játékos topicján, és mindenhol lesz legalább 5-6 istenítő hsz, egyedül Luisnál nem, akkor megértem ezt a reagálást. De pl Neymar topicban is 1 hsz volt - pont mint itt -, pedig parádésat hozott ő is megint.. Vidalnál meg SR-nél taglalták többen a meccset egyedül, pedig sokan játszottak jól. Én erre céloztam. Szerintem mindenki tisztában van vele, mekkora kincs az uru, és attól még, hogy nem írom be egy meccs után, hogy "hú, király volt ma!", tudom értékelni..eimenis1212 írta:valahogy nem lepődök meg, hogy a mai világban a fikázás a természetes, nem a dícséret. De majd 10 év múlva mindenki vissza fogja sírni Neymart, Suarezt és persze Messit. Azok is akik most csak az üres kapu után tudják megemlíteni a nevüket, meg akkor ha van egy-egy rosszabb meccsük
valahogy nem lepődök meg, hogy a mai világban a fikázás a természetes, nem a dícséret. De majd 10 év múlva mindenki vissza fogja sírni Neymart, Suarezt és persze Messit. Azok is akik most csak az üres kapu után tudják megemlíteni a nevüket, meg akkor ha van egy-egy rosszabb meccsükpalesz77 írta:Valahogy nem lepődök meg, hogy ezt megint el kellett sütnie valakinek, amikor egy jó meccs után nincs rögtön néhány istenítő hsz itt..raffa írta:Valahogy nem lepődök meg hogy a mesterhármasa, a gólpassza, a 11-es és piroslapkiharcolása után senki sem dicsőíti.... nem értem miért de mindegy...Rengeteg olyan játékos van, akinek a topicjába nincs dícséret minden meccs után, pedig megérdemelnék..
Amúgy durva Luisito, 1,5 szezon alatt annyi mesterhármast lőtt már, mint Eto'o(4) egész Barcás karrierje alatt, és egyedül Kluivert(5) lőtt többet a 21. században nála - nyilván Messin kívül(33).
Valahogy nem lepődök meg, hogy ezt megint el kellett sütnie valakinek, amikor egy jó meccs után nincs rögtön néhány istenítő hsz itt..raffa írta:Valahogy nem lepődök meg hogy a mesterhármasa, a gólpassza, a 11-es és piroslapkiharcolása után senki sem dicsőíti.... nem értem miért de mindegy...
Jó,de azért tavasszal inkább rugdossa be az üreskapus helyzeteit is, és mindenki boldog lesznoname írta:I said i before and I'll say it again: Suarez a legfontosabb játékosunk és nincs az a mennyiségű üres kapura kihagyott helyzet, ami ezt megváltoztatná.
Nem szoktam ide írni, mert tudom, hogy ha van is 1-2 rossz meccse, nem kell aggódni miatta.
Attól még hogy nem ír ide x ember, hogy hú de jó volt el van ismerve. Elég megnézni a szavazást, hogy mennyien tartják őt a meccs legjobbjának. És lejjebb pont meg van említve, hogy milyen nagy tettet hajtott végre azzal, hogy mesterhármast lőtt a Bilbao ellen.raffa írta:Valahogy nem lepődök meg hogy a mesterhármasa, a gólpassza, a 11-es és piroslapkiharcolása után senki sem dicsőíti.... nem értem miért de mindegy... Szerintem fantasztikus ahogy minden idegszálával a gólszerzésre törekszik, ennek is köszönhetjük a 11-es és piros kombót...
Lehet néha esetlen vagy suta megoldásokra is képes, de ezt leszámítva a gól illetve gólpassz mutatója szerintem magáért beszél, és az is ahogy megérteti magát Messivel és Neymarral!![]()
Hátmég Lucho feje a végén...Kegyetlenpalesz77 írta:Neymar reakciója se rossz, de Messi visz mindent..Bob_Marley írta:Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, ő ezt maximálisan be is tartja.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=-45jEwaMtN0
Hangot levenni, Benny Hillt betenni és sapkát rá.Nem érti.
Neymar reakciója se rossz, de Messi visz mindent..Bob_Marley írta:Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, ő ezt maximálisan be is tartja.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=-45jEwaMtN0
Hangot levenni, Benny Hillt betenni és sapkát rá.
Teher alatt nő a pálma, ez rá nagyon igaz, amúgy nem rád gondoltam, csak téged idézve reagáltam a dolgokra.kanty írta:Én nem szidtam. Csak egyszerűen fura, hogy hatalmas gólokra, szép megoldásokra zsákszámra képes, de elég sokszor van arra is példa, hogy hihetetlen rossz, béna megoldásokat választ.
Nekem ez a kettősség fura kicsit. Nyilván ettől függetlenül idén is remekül játszik, és nem gondolom, hogy a szezon hátralévő részében ez megváltozna.
Lehet őt szidni ezek miatt, illetve, hogy azért nem egy R9 technikailag, de a mezőnymunkát amit mindig letesz az asztalra azt nem lehet tőle elvenni, területeket nyit meg, letámad, nem rest leadni a jobb helyzetben érkező társaknak, és e mellett ő egy olyan pali, aki ilyenkor kihagyja a kihagyhatatlant, de a fontos meccseken sokszor villan, szerintem fogják még itt sokan isteníteni tavasszal, amikor igazán számít.kanty írta:Azért hihetetlen, hogy ma is kihagyott egy üres kapus ziccert.