2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tényleg ha Milito távozik akkor Thiagon a 18as szám illene legjobban!kurdt írta:Tőle konkrétan elvették a 14-est h Henryé lehessen (aki végül csak egy évvel később jött), de azóta kb hagyomány, hogy ha valakit nem sikerül megszerezni, akkor egy évig megőrzésre kerül a mezszáma...Villának a 7-es, Fabregasnak a 4-es és nagyon remélem, hogy most a 9-es Bojannak.gyuri03 írta: Annakidején Ezquerro is új számot kapott
Tehát én ezt úgy képzelem, hogy Jeffren, Milito és tán még Maxwell távoznak.
És akkor Sanchez 11-es, Thiago 19-es, mint az U21-ben (vagy 18-as), Fontás pedig 18-as (vagy 19-es), vagy 23-as. És akkor még marad üres szám, az esetlegesen Maxwell helyére érkező hátvédnek (bár felőlem maradhat Maxwell, csak ez az elmúlt szezonja elég kiábrándító volt).
Tőle konkrétan elvették a 14-est h Henryé lehessen (aki végül csak egy évvel később jött), de azóta kb hagyomány, hogy ha valakit nem sikerül megszerezni, akkor egy évig megőrzésre kerül a mezszáma...Villának a 7-es, Fabregasnak a 4-es és nagyon remélem, hogy most a 9-es Bojannak.gyuri03 írta: Annakidején Ezquerro is új számot kapott
Szerintem Thiago 23, Sánchez 9, Villa pedig marad 7es. Egyébként Sánchezen még mindig a 11-est tudnám legjobban elképzelni, de 9-esben is vagány lesz.kakasugynok007 írta:9est Villának.AS nek 7.Thiago pedig 23!!!Messidona10 írta:Vajon Thiago melyik mezt kapja? Feltételezem, hogy nem a 4-est (B-ben ugye az volt), mert az másnak van félretéve... 9-es felszabadul ugyan, de nem hinném
Annakidején Ezquerro is új számot kapottMessidona10 írta:Szerintem kizárt dolog... Olyanra, hogy valaki új mezszámot kapott volna, csak Militora emlékszem. Másrészt Villát amióta ismerem, 7-esben játszik. Én 18-ra tippelek Thiagonál.kakasugynok007 írta:9est Villának.AS nek 7.Thiago pedig 23!!!Messidona10 írta:Vajon Thiago melyik mezt kapja? Feltételezem, hogy nem a 4-est (B-ben ugye az volt), mert az másnak van félretéve... 9-es felszabadul ugyan, de nem hinném
Egyébként nekem is átfutott már az agyamon, hogy Sáncheznek is hetes passzolna, de két hetes nem jön össze...
Csak egy jó tanács ha inkognitóba(:mrgreen:) szeretnétek maradni akkor ne másoljátok be a linket, mert ebből már a profil is megvan.shutterisland írta:nézzétek, milyen kincsre találtam egy turkálóban :
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 4050_n.jpg
a 98/99-es 3. számú mez![]()
akkor mentem általánosba
Szerintem jobb lenne a hajad, ha hátul (is) V alakú lenne.shutterisland írta:nézzétek, milyen kincsre találtam egy turkálóban :
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 4050_n.jpg
a 98/99-es 3. számú mez![]()
akkor mentem általánosba
Nem volt. Zambrotta volt 11, utána következő pedig Pinto 13-mal.d írta:Ő 2-es volt, tőle vette át Alves. Szerintem VBronchorst óta nem volt 12-es.lluisllach89 írta:Talán Cáceres, de nem vagyok benne biztos.
Ő 2-es volt, tőle vette át Alves. Szerintem VBronchorst óta nem volt 12-es.lluisllach89 írta:Talán Cáceres, de nem vagyok benne biztos.
Talán Cáceres, de nem vagyok benne biztos.Varatrix írta: Nem is emlékszem 12-esre Van Bronckhors óta. Volt amúgy?
Köszi szépen, a napos partra megyünk mi is. Mindenképp megpróbálom!Lesy írta:Piacon, Sunny Beach-en. Ha tudsz akkor próbálj meg alkudni, van ahol engednek az árból.
Ha Thiago megkapja a 4-est, akkor Fabregas nem fog jönni. Marquez óta neki van félre téve, de a végsőkig szvsz mi sem várhatunk..Varatrix írta:Amúgy egyértelmű, hogy Fabregasnak félre van téve a 4-es. Mint tavaly a 7-es Villának.
Piacon, Sunny Beach-en. Ha tudsz akkor próbálj meg alkudni, van ahol engednek az árból.geridoss írta:Pont vasárnap indulok Bulgáriába egy hétre! Akkor meg is van, hogy hova vezet az első utam!
Üzletben vetted, vagy piacon?
Egyszerű: nem lehet hosszabb 25-nél. Bár spanyoloknál nagy előny, hogy a B csapatokban nagy tartalékot lehet fenntartani.Varatrix írta:[Mi van ha hosszabb a keret mint 25?
Mi van ha hosszabb a keret mint 25?d írta:30-as nem lehet, ha tényleg az első csapathoz kötötte meg ezt az új szerződését, mert azoknak csak 1-25 használható az okos spanyol szövetségi döntésnek köszönhetően.
Villától nem veszik el a 7-est.Messidona10 írta: Szerintem kizárt dolog... Olyanra, hogy valaki új mezszámot kapott volna, csak Militora emlékszem. Másrészt Villát amióta ismerem, 7-esben játszik. Én 18-ra tippelek Thiagonál.
Egyébként nekem is átfutott már az agyamon, hogy Sáncheznek is hetes passzolna, de két hetes nem jön össze...
Pont vasárnap indulok Bulgáriába egy hétre! Akkor meg is van, hogy hova vezet az első utam!Lesy írta:Szólj, hogy mikor mész, kiugrok veledStalkyard írta:Az jó, én is tervezem, hogy kiugrok Bulgáriába, lehet beszerzek egyet én is. Ez így nagyon jó ár érte.Lesy írta:Megvan a jövő évi hazai mezBulgáriában vettem, 30 leva volt, köbö 4300 Ft, és EREDETI!!!! DV7-es
Szólj, hogy mikor mész, kiugrok veledStalkyard írta:Az jó, én is tervezem, hogy kiugrok Bulgáriába, lehet beszerzek egyet én is. Ez így nagyon jó ár érte.Lesy írta:Megvan a jövő évi hazai mezBulgáriában vettem, 30 leva volt, köbö 4300 Ft, és EREDETI!!!! DV7-es
Az jó, én is tervezem, hogy kiugrok Bulgáriába, lehet beszerzek egyet én is. Ez így nagyon jó ár érte.Lesy írta:Megvan a jövő évi hazai mezBulgáriában vettem, 30 leva volt, köbö 4300 Ft, és EREDETI!!!! DV7-es