Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha ez igaz, akkor most kicsit csalódtam benne, nemgondoltam, hogy ilyen arrogáns lehet. De mind1, játszon jól, elsősorban a pályán nyújtott teljesítményére vagyunk kíváncsiakbence-barca írta:Gerard Piqué, a Barcelona futballistája a bíróság előtt felelhet viselkedéséért, miután tilosban parkolt, majd szembeszegült két rendőr (Gurdia Urbana) intézkedésének.
Szép...![]()
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2370149" target="_blank
Abszolút adom. Jó volt látni, hogy semmi sértődöttség nincs benne, a kevesebb lehetőség miatt. Inkább (úgy tűnik hogy) tüzeli a bizonyítási kényszer. Neki kifejezetten szüksége van néha dorgálásra, mert hajlamos elkényelmesedni.BarcafanTomee írta:Ma kifejezetten jól játszott szerintem. Azt a kevés védőmunkát megoldotta, volt pár szép szerelése, illetve adott pár forintos labdát előre is.
Azért bizakodunk Vermaelen-nel kapcsolatban, mert ő bizonyítottan egy klasszis védő, csak a sérülések az utóbbi időben eléggé visszavetették. Ha, ismétlem ha sikerül felépülnie és megközelíteni a régi szintjét akkor lesz egy top védőnk. Ez pedig nem elképzelhetetlen, lévén egy 28 éves játékosról beszélünk. Ennek ellenére fenntartással kell kezelni, de minden esély megvan, hogy egy kiváló játékos legyen a védelem közepén.mess2009 írta:Csak tudnám, milyen alapon hozakodtok elő Vermalennel, Mathieau helyett? Épp, hogy össze drótozták egy percet sem játszott, sőt most újra valami baja van, miközben a Francia ezidáig a leg stabilabb ember Masc mellett!
Sokan még nem tudják megemészteni, hogy mellényultak előzetesen Mathieau megítélésével.
Savanyú a szőlő. ?...
Azért Matyit az egyik legstabilabb pontnak nevezni elég nagy túlzás szerintem. Bartra szerintem sokkal magabiztosabb teljesítményt nyújtott azon a pár meccsen.mess2009 írta:Csak tudnám, milyen alapon hozakodtok elő Vermalennel, Mathieau helyett? Épp, hogy össze drótozták egy percet sem játszott, sőt most újra valami baja van, miközben a Francia ezidáig a leg stabilabb ember Masc mellett!
Sokan még nem tudják megemészteni, hogy mellényultak előzetesen Mathieau megítélésével.
Savanyú a szőlő. ?...
Főleg Gerardvisca el barca írta:mert állandóan forgatva lesznek...