Sztem az ő és a csapat teljesítményében is benne van vastagon a megszokott év eleji hullámvölgy,ami vélhetően az alapozás miatt van így.Legalábbis az elmúlt években megtapasztalhattuk,h Pep így időzít,h a szezon végére,a fontos időszakra frissek legyünk.
Már olvasgatok olyanokat,h nem tett jót neki a 3. Aranylaszti,flegmázik,nemtörődöm,stb... Nem tudom mennyire emlékeztek rá,de ezek a mondatok tucatjával hangoztak el az első,a második bogyó után is. Mindháromszor pontosan ugyanezek a mondatok hangoztak el,és ez kb február közepéig "szokott" így lenni. Aztán elkapja ő is a fonalat,a csapat is átbillen a holtponton és visszatér a Messiás és a SuperBARCA.
Én nagyon bízom benne,h ez egy jó ómen és hasonló lesz a forgatókönyv,mint a Pep érában eddig.
Nincs a toppon,ez látszik.Kissé enerváltan mocorog a pályán,és rendre rossz döntéseket hoz,amikor nem tolja ki a társnak a labdát,hanem egyedül megy neki a 3-4 embernek.Valamint ezzel párban a szokatlan hibák is benne vannak,jelesül,h elpattan a labda tőle,hosszan veszi át vagy tolja meg.Tegnap cs az 50. perctől láttam,de vagy 6-7 ilyen esetet is láttam tőle,pedig alapesetben negyed évben nem történik meg ennyiszer.Ezért gondolom,h nagyon le vannak terhelve edzésen és ehhez jön az erőltetett menet a sorozatokban és fejben,valamint fizikálisan is el van kicsit fáradva.Tényleg jó lenne,ha pihenne egy meccsen,vagy legalább két félidőt ülhetne a padon. De akkor meg jönne az,h Messi miért nem játszik,ő kellene a csapatba,meg h baj van Pep és Leo között meg a többi...
Ilúvatar írta:
Egyszerűen Messi tojik rá, hogy betalál -e vagy nem... Nem elégé változatosan lövi a 11eseket...
Igen,biztosan tojik rá