Leo Messi
-
- Jugador d'estrella
Ugyanazok az emberek húzzák le, akik a következő meccsen elélveznek ha 3 vagy 4 gólt lő 20 perc alatt. Neki si elhet rossz napja, nem? Vagy arra nem gondoltatok, hogy ha ő nem lenne, akkor most pihenhettünk volna, mint a Madrid?
Olyan szánalmas a hozzáállásotok, hogy az undorító. Ha már nem van egy gyengébb hete, kikezditek mint dögöt a keselyű bmeg.
Olyan szánalmas a hozzáállásotok, hogy az undorító. Ha már nem van egy gyengébb hete, kikezditek mint dögöt a keselyű bmeg.
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
Remélem többet nem kell hallgatnom hogy Cr hány gólt rúgott tiziből!!!!!
Flegmán rúgta rosszul rúgta én is megfogtam volna!!!:D
Otthon gurít 3at döntőbe 2t és no problem
Flegmán rúgta rosszul rúgta én is megfogtam volna!!!:D
Otthon gurít 3at döntőbe 2t és no problem
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
- Deus
- Boixos Nois
Mai produkciója meg se közelíti a kutyafingot.
Padoznia kell a következő 2 meccsen, magasról teszek rá hogy 3x aranylabdás. Az ő hozzáállását nem tudom elfogadni. Önző és akaratlan... ezek után mit csodálkozik, hogy miért nem megy neki....
Padoznia kell a következő 2 meccsen, magasról teszek rá hogy 3x aranylabdás. Az ő hozzáállását nem tudom elfogadni. Önző és akaratlan... ezek után mit csodálkozik, hogy miért nem megy neki....

- tri_campeones
- Jugador del Barça
Messinek szólhatott volna valaki hogy lehet passzolni is 

Előre várom Pep sabonos nyilatkozatát, amiben megint kinyalja Messi fenekét. Pedig most nagyon ráférne egy jó kis lecs.eszés, amolyan Ferguson stílusban. Sőt, pillanatnyilag csak ez kellene neki, a mézes mázos "nincsen semmi baj" nyilatkozatok inkább csak ártanak neki.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Nekem az jutott eszembe,h CR-t szapulták,hogy mindegyiket Ő lövi. Itt mi van? Messi sorra hagyja ki őket,de nem lövi más.mindorokke_barca írta:Emlékszik még valaki arra amikor vagy két éve arról vitatkoztunk, hogy Messi jól rúgja-e a 11-eseket vagy sem?
Felhoztam, hogy mennyire felszab ez a flegma sétálása a labdáig, hogy a kapus majd elfekszik ő meg begurítja a másik oldalra, hát hogyne... Erre meg kaptam az ívet, hogy simán meg tudja egy profi játékos csinálni, hogy ha nem mozdul el a kapus, akkor is el tudja rúgni erőből a labdát, helyezve.
Esküszöm jobban idegesít ha kihagyunk így egy 11-est mintha kikapnánk. A flegmaság miatt. Neki kell szaladni és beb...ni mint a s..rt esélyt sem hagyva a kapusnak. vagy lője ki a stadionból, a nézőtérre bánom is én, de ne sétáljon a labdáig. sevilla, milan és most a valencia... egy fél szezonon belül.
Hány 11-est kell még elszórakozzon ahhoz, hogy észhez térjen, vagy hogy elvegyék tőle. ?!
CR legalább bekeni!
-
- Entrenador del Barça
Emlékszik még valaki arra amikor vagy két éve arról vitatkoztunk, hogy Messi jól rúgja-e a 11-eseket vagy sem?
Felhoztam, hogy mennyire felszab ez a flegma sétálása a labdáig, hogy a kapus majd elfekszik ő meg begurítja a másik oldalra, hát hogyne... Erre meg kaptam az ívet, hogy simán meg tudja egy profi játékos csinálni, hogy ha nem mozdul el a kapus, akkor is el tudja rúgni erőből a labdát, helyezve.
Esküszöm jobban idegesít ha kihagyunk így egy 11-est mintha kikapnánk. A flegmaság miatt. Neki kell szaladni és beb...ni mint a s..rt esélyt sem hagyva a kapusnak. vagy lője ki a stadionból, a nézőtérre bánom is én, de ne sétáljon a labdáig. sevilla, milan és most a valencia... egy fél szezonon belül.
Hány 11-est kell még elszórakozzon ahhoz, hogy észhez térjen, vagy hogy elvegyék tőle. ?!
3meccsre leültetném a padra,de Pepnek nincs ennyi vér...
Fejben nincs jól, önző, és pontatlan.
Fejben nincs jól, önző, és pontatlan.
Andris írta:Én azt gondolom hogy kifejezetten jó volt, főleg a többiekhez képest.
A ziccerét kihagyta, na bumm. idén már 600 ilyet kihagytak a többiek, jobbára az ő passzaiból, most is fabregas.
nem ezen múlnak a dolgok.
Igen, volt már olyan meccs is, amit Messi nyert meg, szó szerint...De tényleg hadjuk mostmár.

"Isten megsegit, de ahhoz előbb magadon kell segitened." - Tanárnőm matek ellenörző előtt xD
Köszönöm szépen a kedvességedab1daL írta:Zolika10 írta:Nem tudja valaki, hogy Messinek milyen az új csukája? Képet is elfogadom

- ab1daL
- Director del Fútbol
Zolika10 írta:Nem tudja valaki, hogy Messinek milyen az új csukája? Képet is elfogadom

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Nem tudja valaki, hogy Messinek milyen az új csukája? Képet is elfogadom 

- Andris
- Adminisztrátor
Én azt gondolom hogy kifejezetten jó volt, főleg a többiekhez képest.
A ziccerét kihagyta, na bumm. idén már 600 ilyet kihagytak a többiek, jobbára az ő passzaiból, most is fabregas.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Mindig ő van elővéve ilyenkor,mert ő a csapat legjobbja. de ma is ő volt az egyedüli 70 percig,aki mert kapu FELÉ menni. senki más.
Persze hibázott,mert kihagyott két ziccert is, szóval simán eldönthette volna az egészet.
Persze hibázott,mert kihagyott két ziccert is, szóval simán eldönthette volna az egészet.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
meg kéne említeni azt is amikor melléemelt... hogy ne csak Cesc legyen a hibás
Nem erről van szó, csakhogy ez lehetett volna 1-0 a Barcának, ha cesc átvesz a labdát. Persze messi sem volt valami jó, de azért ő volt az, aki neki ment a védelemnek, nem passzolt hátra FOLYAMATOSSAN.
"Isten megsegit, de ahhoz előbb magadon kell segitened." - Tanárnőm matek ellenörző előtt xD
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Hagyjátok már békén nyomorult Messit, ő tehet a legkevésbé arról hogy ez a meccs ma elment, ha nem tudtok értelmeset hozzászólni a fórumhoz akkor menjetek aludni.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- Tdavid
- Entrenador del Barça
meg kéne említeni azt is amikor melléemelt...Dzsukela írta:Volt neki. Adott egy aranylabdás gólpasszt Cesc-nek, de ő nem tudta átvenni a labdát, pedig volt 5 méter szabad terület.zola8787 írta:Ilyenkor kellene 1 klasszis megoldás a világ legjobbjától nem? Na mind1, nem hibáztatom, gyengén játszott mindenki.
hogy ne csak Cesc legyen a hibás

Volt neki. Adott egy aranylabdás gólpasszt Cesc-nek, de ő nem tudta átvenni a labdát, pedig volt 5 méter szabad terület.zola8787 írta:Ilyenkor kellene 1 klasszis megoldás a világ legjobbjától nem? Na mind1, nem hibáztatom, gyengén játszott mindenki.
Ilyenkor kellene 1 klasszis megoldás a világ legjobbjától nem? Na mind1, nem hibáztatom, gyengén játszott mindenki.
Be kéne gyűjtenie fű alatt egy sárgát mert otthon nélküle is verjük a sociedad-ot utánna meg osasuna,atletico,valencia jön
Ez azért komoly.
http://www.fourfourtwo.hu/hirek/spanyol ... -cimlapjan
http://www.fourfourtwo.hu/hirek/spanyol ... -cimlapjan
- shutterisland
- Director del Fútbol
a poén, hogy a túloldalon a megfelelő topicban pont ezt hozta fel herr.toth

- Capon
- Llegenda del Barça
Azon kb. besírtunk volna mindannyian, ha Ramos megpróbálta volna rápöccenteni, de Messi számít rá, elhúzza a lábát lefordul és megindul labdástól a kapunak.Dzsukela írta:shutterisland írta:én nem mondanám, hogy féreg volt
csak azt mondtam, hogy alapból 3-4 méterrel hátrébb vitette a labdát a spori ezután, tehát alapból ramos volt a "szabálytalan" először
Én Messi helyett áttugrottam volna a labdát, amikor Ramos ráakarta rúgni Messi lábára![]()
![]()
Az mekkor Fail lett volna, Ramos meg még reklamálni sem birt volna, mivel nincs mit. Azt meg nem lehet kireklamálni, hogy adjon Messinek sárgát, mert átugrotta a labdát!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
shutterisland írta:én nem mondanám, hogy féreg volt
csak azt mondtam, hogy alapból 3-4 méterrel hátrébb vitette a labdát a spori ezután, tehát alapból ramos volt a "szabálytalan" először
Én Messi helyett áttugrottam volna a labdát, amikor Ramos ráakarta rúgni Messi lábára