2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Na ez a piacgazdaságab1daL írta:Sűrű csíkozás ide-oda, azért viszik a mezeket rendesen. http://barcanoticias.blog.hu/2011/05/24 ... celona_mez
A mezek mért adatai:MQuC írta:A vaterás mezben csak az a gáz, hogy M és XL és nem vágom, h nem kicsi e az m es...
Írj az eladónak és kérdezd meg a pontos méreteket, legyél kicsit kezdeményezőképes!MQuC írta:A vaterás mezben csak az a gáz, hogy M és XL és nem vágom, h nem kicsi e az m es...
+1noname írta:Nekem semmi bajom a mezekkel. A hazai sűrű csíkozása: nos, ízlések és pofonok. Nekem a sűrű csíkozás ugyanúgy tetszik mint a mostani. A fekete mez meg nagyon jól néz ki! Miért lenne az probléma, mert vmi egyszerű. Az egyszerű legtöbbször sokkal jobb mint a bonyolult. Sztem az utóbbi évek messze legjobb idegenbeli meze!
SZerintem az fekete, de mindegy...Cumbee írta: Engem a melegítő előtti póló/teniszpóló érdekelne, amit félig kitakar a kopasz csóka.
Engem a melegítő előtti póló/teniszpóló érdekelne, amit félig kitakar a kopasz csóka.bence-barca írta:Az egy melegítőfelső, nem pedig pólóCumbee írta:
Innen a sötétkék mez/póló nem tudjátok, hogy milyen célt szolgál majd? Ilyet szeretnék majd venni, de amíg nem tudom, hogy az tulajdonképpen mi is, addig keresni is elég nehéz lesz.
Az egy melegítőfelső, nem pedig pólóCumbee írta:Innen a sötétkék mez/póló nem tudjátok, hogy milyen célt szolgál majd? Ilyet szeretnék majd venni, de amíg nem tudom, hogy az tulajdonképpen mi is, addig keresni is elég nehéz lesz.
apám, szabellával összezárhatnának benneteketMental_Theo írta:csak ő drágábban adja mint én ,és én is 100% pozitív vagyok.Xanthor írta:Nem tudom erre gondolsz-e, de:MQuC írta:Lehet nem jo topicba irok, de régebben volt valami honlapo ahonnan lehetett olcsóbban eredeti mezt rendelni. Talán 8500 volt, ha jol emlékszem. Nem tudná valaki megmondani mi volt az?
http://www.vatera.hu/uj_nike_fc_barcelo ... 69495.html
A kép még nincs kicserélve a rendesre, de ha rendelsz már rákerül az Unicef is. Már jóval a hivatalos bejelentés előtt lehetett tőle rendelni, tehát a képen kicsit más a mez (ha megnézed a csíkozás is kicsit márhogy van), meg nem tudom, hogy a számozást, illetve nevet már az új betűtípussal nyomják (gondolom igen), de ezekről meg is kérdezheted. Én a biztonság kedvéért várok amíg a képen is rendesen leszBár ez a srác elég megbízhatónak tűnik, csupa pozitív visszajelzés és ha valami gond van kicseréli, hasonló.
csak ő drágábban adja mint én ,és én is 100% pozitív vagyok.Xanthor írta:Nem tudom erre gondolsz-e, de:MQuC írta:Lehet nem jo topicba irok, de régebben volt valami honlapo ahonnan lehetett olcsóbban eredeti mezt rendelni. Talán 8500 volt, ha jol emlékszem. Nem tudná valaki megmondani mi volt az?
http://www.vatera.hu/uj_nike_fc_barcelo ... 69495.html
A kép még nincs kicserélve a rendesre, de ha rendelsz már rákerül az Unicef is. Már jóval a hivatalos bejelentés előtt lehetett tőle rendelni, tehát a képen kicsit más a mez (ha megnézed a csíkozás is kicsit márhogy van), meg nem tudom, hogy a számozást, illetve nevet már az új betűtípussal nyomják (gondolom igen), de ezekről meg is kérdezheted. Én a biztonság kedvéért várok amíg a képen is rendesen leszBár ez a srác elég megbízhatónak tűnik, csupa pozitív visszajelzés és ha valami gond van kicseréli, hasonló.