Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Utána rá pedig ismét egy vereség vagy döntetlenVaratrix írta:Tétmeccs: Numancia-Barca 1-0 hát akkor nem gondoltam hogy ez lesz...Kash írta:2008-ban melyik volt Guardiola 1. meccse? szeretném látni, ám sehol sem találom.
Tétmeccs: Numancia-Barca 1-0 hát akkor nem gondoltam hogy ez lesz...Kash írta:2008-ban melyik volt Guardiola 1. meccse? szeretném látni, ám sehol sem találom.
sztem sok évig fog Ő még edzősködni és abban biztosak lehetünk, hogy nem a spanyol ligában és a katalán öntudata miatt nem is a válogatottnál...mes írta:Azon gondolkodtam, hogy 1 ev mulva tegyuk fel mas csapatot vallal, mas orszagban. Osszekerulne a Barca es az o csapata. Mit tenne? Elete csapata ellen kellene jatszania... Szerintem nem fog mas csapatnal edzoskodni, ide fog visszajonni, ha nem edzonek, akkor valami mas szerepet fog betolteni.
Ez nagyon szép volt, s idevaló! +1@@Laguna@@ írta:"A sivatagi szél már régen befedte lábunk nyomát a homokban. De én létem minden pillanatában emlékezni fogok mindenre, ami velünk történt, továbbra is ott fogsz járni álmaimban és a való életemben. Köszönöm, hogy az utamba kerültél." /Paulo Coelho/
Köszönöm Pep ezt a négy csodálatos évet! Köszönöm, hogy visszahoztad a futballba a mosolyt!
Ezzel én is hasonlóképp vagyok.Sanama írta:
Őszintén nem tudom, hogy mikor kavarogtak ennyire benne az érzelmek utoljára.
Pedig egész jó gondolat lenne,mint hogy 4 percenként egy mondatot beböködj csak azért,hogy növekedjen a hsz-eid száma.Az ilyen "hatásvadász" ténykedést nem szeretjük túlzottan. Ezért megkérlek rá,hogy lehetőleg foglald össze egy post-ba a sok apró gondolatot.Köszikakasugynok007 írta:Szia!Sanama írta:
Ne haragudj, de tényleg, kérlek ezt a 15x 1mondatot nem tudnád 1hozzászólásba sűríteni?
Nem.
üdv.
visca el barca írta:Kash írta:Lehet hogy hülye kérdés, de Guardiola az idény végéig még a Barca kispadján marad, és majd csak a nyáron távozik, vagy már a Rayo elleni bajnokin már Tito fogja dirigálni a csapatot!?nem is te lennél, ha nem kérdezted volna meg
![]()
(tito jul. 1-től edző, guardiola idény vegeig itt lesz)
Kash írta:Lehet hogy hülye kérdés, de Guardiola az idény végéig még a Barca kispadján marad, és majd csak a nyáron távozik, vagy már a Rayo elleni bajnokin már Tito fogja dirigálni a csapatot!?
Igen, hülye kérdés, meg esetleg visszalapoznál, ami 4,5percbe kerül, megtudnád a választ.Kash írta:Lehet hogy hülye kérdés, de Guardiola az idény végéig még a Barca kispadján marad, és majd csak a nyáron távozik, vagy már a Rayo elleni bajnokin már Tito fogja dirigálni a csapatot!?