Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
kakasugynok007
Capitá del Barça

2012.04.28. 12:18:21

Varatrix írta:
Kash írta:2008-ban melyik volt Guardiola 1. meccse? szeretném látni, ám sehol sem találom.
Tétmeccs: Numancia-Barca 1-0 hát akkor nem gondoltam hogy ez lesz...
Utána rá pedig ismét egy vereség vagy döntetlen :)
Nemtudom de én akkor abban a pillanatban azt gondoltam,hogy nem sokáig lesz ez így jó!Aztán!
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
Varatrix
Director del Fútbol

2012.04.28. 12:14:49

Kash írta:2008-ban melyik volt Guardiola 1. meccse? szeretném látni, ám sehol sem találom.
Tétmeccs: Numancia-Barca 1-0 hát akkor nem gondoltam hogy ez lesz...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Subinho
Director del Fútbol

2012.04.28. 12:13:16

mes írta:Azon gondolkodtam, hogy 1 ev mulva tegyuk fel mas csapatot vallal, mas orszagban. Osszekerulne a Barca es az o csapata. Mit tenne? Elete csapata ellen kellene jatszania... Szerintem nem fog mas csapatnal edzoskodni, ide fog visszajonni, ha nem edzonek, akkor valami mas szerepet fog betolteni.
sztem sok évig fog Ő még edzősködni és abban biztosak lehetünk, hogy nem a spanyol ligában és a katalán öntudata miatt nem is a válogatottnál...
egyszer azonban edzeni fogja pl. a MU-t, a Milant- vagy akár a cselszit... akkor mi lesz??? mert összefuthatunk vele simás...
évek múlva, ha pl. mondjuk az Inter padján eltölt 5 évet, meg máshol még többet, akkor ez a "kis 4 évecske" hogy fog benne élni??? valószínű semennyire, mert akkor már más csapattal/csapatokkal dolgozik/dolgozott!!! ha meg annyira a Barcáért dobogna a szíve, nem menne el máshová és hagyná itt szeretett csapatát, az otthonát!!!
Enjoy
Capitá del Barça

2012.04.28. 12:13:00

@@Laguna@@ írta:"A sivatagi szél már régen befedte lábunk nyomát a homokban. De én létem minden pillanatában emlékezni fogok mindenre, ami velünk történt, továbbra is ott fogsz járni álmaimban és a való életemben. Köszönöm, hogy az utamba kerültél." /Paulo Coelho/

Köszönöm Pep ezt a négy csodálatos évet! Köszönöm, hogy visszahoztad a futballba a mosolyt!
Ez nagyon szép volt, s idevaló! +1
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2012.04.28. 12:12:09

2008-ban melyik volt Guardiola 1. meccse? szeretném látni, ám sehol sem találom.
Kép
kakasugynok007
Capitá del Barça

2012.04.28. 12:09:43

Kíváncsi vagyok,hogy hol van most és,hogy mit érez!Kíváncsi vagyok,hogy a sajtótájékoztató után beszélt-e Messivel és a többiekkel és ha igen akkor mit mondott.És kíváncsi vagyok arra is,hogy mit fog érezni a szezon végén amikor tegyük fel Mourinho triplázik a Reallal!
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
@@Laguna@@
Jugador del Barça

2012.04.28. 11:56:50

"A sivatagi szél már régen befedte lábunk nyomát a homokban. De én létem minden pillanatában emlékezni fogok mindenre, ami velünk történt, továbbra is ott fogsz járni álmaimban és a való életemben. Köszönöm, hogy az utamba kerültél." /Paulo Coelho/

Köszönöm Pep ezt a négy csodálatos évet! Köszönöm, hogy visszahoztad a futballba a mosolyt!
"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.04.28. 11:55:08

A legjobb edző Guardiola. 2008-ban sokadmagammal kétkedve fogadtam, hogy a Barça B-vel sikert elérő Pep lesz a nagycsapat edzője. Nagy feladatnak gondoltam, amit nem biztos, hogy vesz. De vett. Biztos volt magában, biztos volt a csapatában, emlékezhetünk, mit mondott első sajtótájékoztatóján:

"Kapcsoljátok be a biztonsági öveket és élvezzétek az utazást!"

Hát én végig élveztem! Ugyan voltak rossz döntései, melyek akár egy-egy meccsbe is kerültek. De aztán mindig utána volt egy meccs, ahol viszont csak jó döntése volt. Ez is emeli a legnagyobb edzők közé. Mindig képes volt tanulni, fejlődni. És akart. És mindezt úgy, hogy szíve csapatát edzhette, a világ legjobb csapatát, ahonnan már nincs feljebb. Gyorsan a csúcsra jutott, de ez viszont nagyon el is fárasztotta.

Ezért nem értem azokat a hangokat, amiket itt is olvasni, hogy pont most hagyta el a csapatot... Azért most hagyta el, mert szívügye a Barça és csupán a busás fizetésért nem akart itt maradni, miközben még lejjebb süllyed a csapat. Elmondása szerint decemberben döntött így, akkor még minden cím reálisan közel volt. Ő már akkor érezte, hogy fárad. Már nem vezet feljebb semmi, a lejtőn pedig már elkezdett lefelé haladni a csapat, ami a -10 pontos különbséget jelentette az év elején, illetve ezen a héten elbukott két cím jelzett.

Csak köszönettel tudunk tartozni felé és a sors felé is, hogy szemtanúja lehettünk talán minden idők legjobb Barcelonájának!
Kép
Kép
Kép
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.04.28. 11:53:58

Azon gondolkodtam, hogy 1 ev mulva tegyuk fel mas csapatot vallal, mas orszagban. Osszekerulne a Barca es az o csapata. Mit tenne? Elete csapata ellen kellene jatszania... Szerintem nem fog mas csapatnal edzoskodni, ide fog visszajonni, ha nem edzonek, akkor valami mas szerepet fog betolteni.
miihii
KHAL

2012.04.28. 11:17:13

Sanama írta:
Őszintén nem tudom, hogy mikor kavarogtak ennyire benne az érzelmek utoljára.
Ezzel én is hasonlóképp vagyok.
Ez az elmúlt másfél hét elég mélyen érintett.Kikaptunk a reáltól,amin elment a bajnokság.Beletörődtem,mert ilyen van és egyszer minden sorozat megszakad. Kiestünk a cselszkij ellen,ami nagyon fájt és váratlanul ért.De a meccs után mégis a büszkeség öntött el,nem a szomorúság. Tegnap Pep bejelentette a távozását,ami szintén meg sem fordult a fejemben.

Utóbbi fáj a legjobban,mert tényleg felkészületlenül ért a pletykák ellenére is és egyelőre nehéz feldolgozni.Ezen keresztül kijött ez előző két pofon fájdalma is,ez a három eset így gyors egymásutánban erős lett egy picit.Főleg Pep távozása miatt most nagyon el vagyok kenődve.
Záporoznak a képek,videók és elég szívbemarkoló képsorok,emlékek szakadnak fel,amik megrázóak.

Pep nagyon nagy hatással volt rám.Minden szava,gesztusa csak növelte a csodálatomat iránta és az a munka,amit itt elvégzett,egyedülálló.Az a stílus,amivel ezt tette,páratlan.Az a személyiség,ami Ő,utánozhatatlan.
És ennek most vége,ami könnyeket csal a szemembe,mert számomra ő A MESTER.A legeslegjobb ember a padunkra,aki képviselhet bennünket,aki maga a BARCELONA.

Kavarognak bennem a gyönyörű emlékek,a közelmúlt drámái és ez a tény,h egy korszak lezárult,a PEP TEAM története itt véget ér.Egyet aludva rá is nagyon mélyen érint még ez a bejelentés és bár később enyhül a fájdalom és csak a szépre fogok emlékezni (van mire...),most le vagyok törve ,mint a bili füle... :cry:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... KA5C18o3Yk

Köszönjük szépen,Pep!Jó pihenést és sok sikert a továbbiakra!SZERETÜNK!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Subinho
Director del Fútbol

2012.04.28. 11:15:25

eltelt 1 nap, próbáltam túllépni a dolgon, de nem tudok!!! hogy hagyhatta így cserben az embereket, akik számítottak rá??? hogy mehet el így és most??? Murinnyóék röhöghetnek a markukban, hogy megcsináltuk, elüldöztük!!! Pep pedig bedobta a törölközőt, pedig pont most kellett volna összeszednie magát és odaállni a srácokhoz, hogy együt megcsináljuk!!! ezután mit lehet mondani? hogy lehet azt mondani a fiúknak, hogy fel kell állniuk és újra a csúcsra kerülni??? nagyon nagy köszönet Pepnek a 4 évért, amiért megajándékozott minket, de tudjátok, nem csak akkor kell maradnia, ha megy a szekér... mint ahogy egy szurkoló sem csak addig szurkol a szretett csapatának, amíg az nyerésben van!!! a nehéz napokban is ki kell(ett volna) tartani a csapat mellett!!!!!!!!!!!!!!!!
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.04.28. 10:49:29

Annyira irigyeltem azokat akik örömkönnyeket is tudnak hullajtani :D

Barca miatt kétszer szomorkodtam könnyekkel .Egyszer a Mestallaban 4-1-s Bl elődöntő után, és tegnap mikor Rosell elkezdte sorolni a "köszönömöket" Pepnek.

Legendás játékos, edző és egy igazi gentleman. Immortality mode: ON.

Már most hiányzol Mister!
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
sopisz
Jugador del Barça

2012.04.28. 10:43:35

Este azt álmodtam hogy Pep pár nap múlva bejelenti hogy mégis marad és ez csak a média embereinek a megijesztése volt,esküszöm ilyen valóságos álmom még nem volt.
"Absque pugna non est victoria"
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2012.04.28. 09:29:48

Köszönöm MESTER ezeket a feledhetetlen éveket, hiányozni fogsz.....
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.28. 00:43:35

David Beckham
Heard about Pep Guardiola leaving Barcelona today, not only is he a great manager, he's a gentleman. I will never forget that he was one of the first people to call me after my achilles injury. I'm a Real Madrid fan but I loved the way his team played and he deserves all the success he has got. I wish him well...

Nem hittem volna, de ahogy megy az idő, én is nagyon furcsán kezdem érezni magam. Megmagyarázhatatlan, de mintha valami hiányozna és nem lenne egész a világ. Nem gondoltam volna, hogy ha Pep valaha is el fog innen menni, akkor ekkora hatással lesz rám. De a legdurvább, hogy tényleg úgy érzem magam, mintha a Földről távozott volna nem "csak" a Barcától lenne távozóban.

Őszintén nem tudom, hogy mikor kavarogtak ennyire benne az érzelmek utoljára.

Neki viszont minden jót, remélem majd valami hosszú interjú lesz vele(biztos vagyok benne)
Gauchomester
Entrenador del Barça

2012.04.27. 23:17:23

2002.: 11 éves vagyok, fociedzésre készülök. Édesapám a kezembe nyomja a Nemzeti Sportot, mely közli, Rivaldo elhagyja a Barcelonát. Felülök a biciklire, s zokogva tekerek ki a pályára, míg apám Cruyff-ról és Maradonáról mesél.

2005 tavasza: 14 éves vagyok, meccsnézésre készülök. Ronaldinho addigi életem legemlékezetesebb gólját lövi a Stamford-on, majd a Barcelona kiesik a Bajnokok Ligájából. Sírva próbálok elaludni.

2008 nyara: 17 éves vagyok, nyaralni készülök. Reggel böngészem az eurobarcát, a főoldali cikk írja: Ronaldinho elhagyja a Barcelonát, könnyekkel küszködve érek a Balatonig.

2010 tavasza: 19 éves vagyok, BL-elődöntőre, akciós sörre készülök. Piqué gólja azonban kevésnek bizonyul, elmorzsolok egy könnycseppet, mire hazaérek, kettőt is.

2012 áprilisa: 21 éves vagyok, munkába készülök. Fellépek az eurobarcára, mely közli, véget ért a Pep-éra. Leülök, s miközben a Mester egy fotóját nézem kezében tartva a római BL-serleget, elindítom a Coldplay felvételét. Viva La Vida. Üres tekintettel bámulok magam elé, könnyek nélkül, szótlanul.

Kedves szurkolótársak!
Azt hittem felnőttem már. De rájöttem, felnőtté válni csak annyit jelent, hogy szép lassan eltűnnek a könnycseppek. 10 évre volt szüksége a csapatnak, hogy elapadjanak a könnycsatornáim, de ez a különlegesen rossz érzés semmit sem változott. Sőt, mi több, a mester távozása mind közül a legfájóbb.
Vaj mi lesz, ha már a fiammal nézünk Barca-meccseket, és élünk át hasonlókat? Ő sírni fog, én pedig megnyugtatom, s mesélek neki Rivaldókról, Messikről, Guardiolákról. Mert az élet így lesz kerek.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy az utóbbi 4 évben olyan szintű futballélményben volt részem, amit soha el nem felejtek, olyan csapatot láthattam, melyet soha ki nem törlök a szívemből, egy olyan edzővel, akit mindig csodálni fogok....

Visca el Barca!
miihii
KHAL

2012.04.27. 23:07:32

Egy pillanatra sem gondoltam volna,hogy valóban elmegy.Még ma reggel sem volt ez az opció "elfogadható",de sajnos mégis meglépte.
Mindent leírtatok már,hozzátenni nem tudok én már.

Felbecsülhetetlen,amit alkotott nekünk és a futballvilág számára.Arany nagybetűkkel íródott be a futball történelemkönyvébe és a szívünkbe egyaránt.

Nagyon szépen köszönjük mindazt a csodát,amit átélhettünk veled,általad!Utánozhatatlan stílust forradalmasítottál itt,szerény,visszafogott,talpig úriemberi viselkedésed pedig példa értékű lehet mindenki számára.

GRÁCIES PEP!!! <3 ADIOS MISTER!!! :cry:

kakasugynok007 írta:
Sanama írta:
Ne haragudj, de tényleg, kérlek ezt a 15x 1mondatot nem tudnád 1hozzászólásba sűríteni?
Szia!

Nem.

üdv.
Pedig egész jó gondolat lenne,mint hogy 4 percenként egy mondatot beböködj csak azért,hogy növekedjen a hsz-eid száma.Az ilyen "hatásvadász" ténykedést nem szeretjük túlzottan. Ezért megkérlek rá,hogy lehetőleg foglald össze egy post-ba a sok apró gondolatot.Köszi ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Rinku
Director del Fútbol

2012.04.27. 22:58:37

Tudom, hogy lerágott csont szinte minden szó és már mindent leírtak előttem, amit Róla le lehet, de máshol nem tudom leróni a nagyrabecsülésem jelét, ezért engedelmetekkel, itt tenném meg ezt. Köszönöm Pep! Köszönök mindent! Ugyan voltak alkalmak, hogy fogtam a fejem némely döntésed okán, kiabáltam Rád és volt hogy forrtam az idegtől, de egy rossz szavam nem lehet Rád, az az igazság. Megtettél mindent és még többet is, mi erődből tellik. Amit alkották, az egy álom, egy éles fénysugár a futballtörténelemben. Soha nem fogom elfelejteni ezt a négy évet. Soha, míg élek. Megtiszteltetés volt, hogy nézhettem a Csapatodat, ahogy kétszer is átszáguldottak Európán, mint a hódítók és nem volt csúcs, amit ne másztak volna meg felszegett fejjel és eltökélten. Köszönöm még egyszer, hogy itt voltál, mindent köszönök!

Amúgy félelmetesen megöregedett... Egy fiatal, csinos, életerős arcból egy megöregedett, idős ember arcát viseli most. Kihullt a haja egy része, ami megmaradt, az szinte teljesen ősz, a szemei beesettek, az arcán és a homlokán egész sornyi ráncokat rajzolt ez a négy év. Mintha ez alatt a szinte röpnyi időszak alatt legalább tizenöt évet öregedett volna... Hihetetlen, hogy a stressz mivé csúfította ezt az igazán sármos arcot... Amit kapott a Barcától, annyit el is vett tőle az. Megvolt az ára ennek az érának. Beleöregedett az egészbe. Én örülök, hogy itt tette le a lantot. Ki tudja, hogy milyen roncsolódott idegrendszere lehet. Nem hiányzik már ez neki. Megtette, amit kellett. Pihenjen, amennyit kell és ha érez erőt magában, valami csendesebb, békés helyre menjen. Mintha évtizedeket szolgált volna nálunk... Nem hiányzik már ez neki.
Football, bloody hell. /SAF/
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2012.04.27. 22:13:58

Köszönöm Pep a Futballt,
11 ember nemcsak rugdalt,
Hanem sportolva alkotott,
'S történelemmé avatott.

Mostantól munkád fogalom,
Maga a Pep-féle uralom,
Festő voltál sok iparos közt,
Vásznad emelte a közöst.

Minden blaugrana-szív
Most érzőn magához hív.
Mindig is benne voltál,
Amikor trófeákat alkottál.

Mindent nyertél, 'mit lehetett,
Közös hangunk most a szeretet.
A Pep Team valódi fogalom,
Örömkönnyek gurulnak arcomon.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Kash
Entrenador del Barça

2012.04.27. 22:07:55

visca el barca írta:
Kash írta:Lehet hogy hülye kérdés, de Guardiola az idény végéig még a Barca kispadján marad, és majd csak a nyáron távozik, vagy már a Rayo elleni bajnokin már Tito fogja dirigálni a csapatot!?
:lol: nem is te lennél, ha nem kérdezted volna meg :lol:

(tito jul. 1-től edző, guardiola idény vegeig itt lesz)

Áhh, igy már éthető :lol: tudtam hogy hülye kérdés, ezért is irtam meg már az elején, hogy tudjátok, mire számitsatok.

Sok sikert Pep!
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.27. 22:04:05

Kash írta:Lehet hogy hülye kérdés, de Guardiola az idény végéig még a Barca kispadján marad, és majd csak a nyáron távozik, vagy már a Rayo elleni bajnokin már Tito fogja dirigálni a csapatot!?
:lol: nem is te lennél, ha nem kérdezted volna meg :lol:

(tito jul. 1-től edző, guardiola idény vegeig itt lesz)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.27. 22:03:33

Igen, hülye kérdés, meg esetleg visszalapoznál, ami 4,5percbe kerül, megtudnád a választ.

Tito 2012/13mas szezontól az edző.
Kash
Entrenador del Barça

2012.04.27. 22:02:09

Lehet hogy hülye kérdés, de Guardiola az idény végéig még a Barca kispadján marad, és majd csak a nyáron távozik, vagy már a Rayo elleni bajnokin már Tito fogja dirigálni a csapatot!?
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2012.04.27. 21:42:04

Nem örülök, hogy elmegy. Neki köszönheti a klub Legeredményesebb korszakát, sorra döntöttük a rekordokat, és midnezt egy szerethető, látványos focit játszó csapattal érte el. Nagyon gyorsan elment ez a 4év vele. A vele játszott meccsek kb. 90%-át teljesen uraltuk, és ezért ha becsúszott egy gól, mindíg hittem a csapatban, és abban, hogy Pep jól nyúl majd bele a meccsbe, ha szükséges.
Nagyon jó érzés volt egy-egy nehezebb nap után úgy hazaérni, hogy ma már csak egy Barca-meccs van hátra, amit öröm volt nézni.
Öröm volt nézni, amikor 6-2re meg 5-0ra vertük a Madridot. Amikor majdnem midnen bajnokit magabiztosan lehoztunk, látványos eredményes focival. Nagy örömmel néztem a menetelést a BL-ben.

Amit 2008-2009ben csinált a csapattal az zseniális volt. Elment a legnagyobb sztár (akkor még Ronaldinho volt az), és egy teljesen széthullott csapatot kapott. Emlékszem, hogy az első bajnokin elvert minket 1-0ra a frissen feljutó Numancia, a 2.on pedig 1-1 egy játszottunk. Utána viszont őrületes menetelés kezdődött.
Számomra a 2008-2009es Barca volt a legjobb.
A legemlékezetesebb pillanatom Peptől, amikor a klub-vb megnyerése után sírva fakadt a pályán.

Nagyon sokat köszönünk neked Pep!
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.04.27. 21:39:26

PEP VISSZA FOG JÖNNI!
NEM FOGJA KIBÍRNI A BARCA NÉLKÜL!
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Válasz küldése