Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Legyen inkább 11, a 11/12-es szezonja már gyatra volt. Ami pedig a baj, hogy szerintem ha vki lehoz három gyenge szezont zsinórban, akkor nagyobb az esélye, hogy lehoz egy negyedig gyengét, minthogy egy jót. Ha csak nem csinál vele vmi csodát Luis Enrique, bár erre sem látok nagy sanszot.Sanama írta:2009vége-2011/12ig az volt, azért.Alcantara írta:Szép ez az önkritika a részéről, csak egy nagy baj van vele: sosem tartozott a világ 3 legjobb középső védője közé. A jövőben, hogy oda fog tartozni vagy nem, az még kérdéses.
Az alapgondolata viszont jó, mert tényleg gyenge idénye volt, viszont hozzá csatlakozhat még a csapatból több ember is egy hasonló nyilatkozat formájában.
2009vége-2011/12ig az volt, azért.Alcantara írta:Szép ez az önkritika a részéről, csak egy nagy baj van vele: sosem tartozott a világ 3 legjobb középső védője közé. A jövőben, hogy oda fog tartozni vagy nem, az még kérdéses.
Az alapgondolata viszont jó, mert tényleg gyenge idénye volt, viszont hozzá csatlakozhat még a csapatból több ember is egy hasonló nyilatkozat formájában.
Sokáig nem kellett önmegtartóztatást végezniük!Sanama írta:http://barcarazzi.blog.hu/2014/06/17/a_ ... ira_kozott
annyira vicc, hogy megint vele kapcsolatban vannak ilyenek...sose lesz egy puyol szintu jatekos, pedig tehetsege van hozza...
Egyet értek. Puyol méltó utódját kéne megtalálni, egy klasszis védő személyében. Pique Puyol mellett jó volt, de a védelem vezérének szerepére alkalmatlan. Ezért nem lenne jó, ha egy rutintalan, hibákra hajlamosabb játékost hoznánk mellé, hanem olyan ember kéne, aki stabilitást ad.MessiCesc írta:Nem feküdtek neki a hollandok, ő neki a gyorsaság nem az erénye, és Robben éppen egy ilyenfajta rohangáljunk játékos. Én is felvagyok háborodva a híreken, most komolyan Marquinhos-t akarjuk ide, az hogy Piqué a védelem vezére én sem tartom jó ötletnek, ezért kéne Benatia, aki megzabolázná, és nem egy 20 éves gyerek.
És mi a Barca vagyunk, ne azon gondolkodjunk már, hogy kit mennyiért tudunk eladni....
én is írtam ezt anno, de ugyanugy mint pedronál, nála is elfogadtam, hogy a büdös életben nem fogják innen kitenni.Varatrix írta:A tegnapi meccstől függetlenül, csak nálam lenne áldozat az idei "nagytakarításban"?
Piqué a saját játékával teremtett divatot...Mindenki rossz napot fogott ki, de persze Piquét szidni már divat lett.![]()
Nem hiszem, hogy rá kellene fogni a tegnapi vereséget, semmivel sem volt rosszabb, mint az idén agyondicsért Ramos. A komplett spanyol védekezés trágya volt, Casillasostól, Busquetsestől...komutnemukod írta:A legnagyobb lókötője volt tegnap a Spanyol válogatottnak. Rengeteget veszített az atletikusságából, aggyal pedig sosem állt túl jól.
Helyezkedésben amatőr hibákat vétett. Az egyenlítő gólnál 3 m-re belógott, mint egy jó mennyei védő. Katasztrófa volt na.
Igaz, hogy hivatalos engedélyt még nem kaptak, de Piqué és dos Santos is 100%-an edzett tegnap és a sport valamint a mundodeportivo is lehozta, hogy Piqué játszhat az Atletico ellen. Talán van esély még Jordi Alba játékára is, de Neymarét kizárták.Erxy írta:Ez nem igaz. A sérültek is utaztak, így Piqué, Alba, Neymar dos Santos és a többiek is. Nem kaptak engedélyt a játékra, keretösszetartás céljából vitte őket is el Martino. Valdés nyilván azért nem ment, mert mankóval macerás lenne..
Ez nem igaz. A sérültek is utaztak, így Piqué, Alba, Neymar dos Santos és a többiek is. Nem kaptak engedélyt a játékra, keretösszetartás céljából vitte őket is el Martino. Valdés nyilván azért nem ment, mert mankóval macerás lenne..LM10 írta:Valdes kivételével mindenki utazott Elchére, szóval hivatalosan már nem sérült, de szerintem max csere lesz még. Az Atma ellen kell egy jó Piqué.etooka9 írta:Az atma ellen mar fog jatszani, nemtudja valaki?
Valdes kivételével mindenki utazott Elchére, szóval hivatalosan már nem sérült, de szerintem max csere lesz még. Az Atma ellen kell egy jó Piqué.etooka9 írta:Az atma ellen mar fog jatszani, nemtudja valaki?
Puyi ebben az idényben kőkemény munkával már visszatért így, mondjuk azóta is folyamatosan sérült, de szerintem lehetséges. Csak ne legyen baj a túl gyors rehabilitációból.BarcafanTomee írta:A katalán Sport azt, írja, hogy Piqué nem zárja még ki, hogy felépül a Kupa-döntőre. Amit április 16-án rendeznek, tehát 2 héttel azelőtt amit megjósoltak Piqué felépülésének.
Szerintetek lehet benne igazság?
Habár mindenképp rizikós lenne, utána is lesznek még fontos meccsek, meg ugye a VB..
Bár azért nyugodtabbak lehetnék ha felépülne Piqué meg Puyol is, meg Bartra is biztatóan játszott az utóbbi 2 meccsen.
Ja. Igazolhattunk volna valahonnan Dél-Amerikából egy középszerű kv-t 20-25 millióéért, nyáron meg mindenki azért vergődött volna, hogy nincs pénz minőségi emberre és miért kellett télen venni valakit, miközben itt volt Bartra, Piqué, Mascherano, Puyol, Bagnack meg még a Juvenil B-ből hárman.Yaya(07-10) írta:A védelem két legfontosabb pillérjét elveszítettük a szezon legfontosabb szakaszára. de nem kell martinonak középhátvéd a télen....