Az, és ez eléggé felszabta az agyam. Csinált nagyon szép dolgokat, de...egyrészt amikor eszméletlen labdákat ad a csatártársnak és az kihagyja, akkor egy idő után megértem, hogy ezt csinálja, másrészt meg, azért az üres kapu előtt álldogáló csapattársnak csak oda kéne passzolni a labdát...Ilúvatar írta:Most ezen a meccsen Messi betegesen önző volt...
Leo Messi
- Deus
- Boixos Nois
http://barcanoticias.blog.hu/2011/10/19 ... _a_nap_kep
hát oké, nekem mindegy hogy ők mit gondolnak.

hát oké, nekem mindegy hogy ők mit gondolnak.

-
- Llegenda del Barça
messire nézve hízelgő, de az a tény, hogy egy 70 éves öregember még mindig azon pörög a karosszékébe, hogy ő volt a jobb vagy nem az köznyelven szánalmas, tudományosan meg elég mély öregkori krízis.
- Capon
- Llegenda del Barça
Én is így gondolom. Mikor olvastam egyből az jutott eszembe, hogy vajon Pelét miért izgatja, hogy Messinél ki számít a világ legjobb labdarúgójának?herlius írta: Nincs ezzel semmi gond. Inkább legyünk büszkék rá, hogy egy ekkora legendának ennyire fontos Messi véleménye. Talán ez jelzi a legjobban, hogy Messi mekkora király:)
Ha innen nézzük ez eléggé hízelgő Messire nézve.
De egy hsz-ben azt is olvastam, hogy ez csak valami poén volt egy TV műsorban és így semmi jelentősége nincsen a dolognak.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Szakacs írta:Ha megkerlek szepen nem irod le pontosan, az aszisztok es a golok szamat?fcbpete írta:Az megvan hogy Messi a góljain felül még több aszisztot oszt ki mint Xavi és Iniesta együttvéve? Egészen elképesztő...
nincs előttem pontos statisztika, de ha jól emlékszem Messi 53 gólja mellé kiosztott 28 gólpaszt is tavaly. Xavi + Iniesta kb. 20. Idén azt hiszem Xavi+Ini két-két aszisztnál jár, míg Leonak van 9. Gyanítom hogy akkor is neki lenne több ha Andrés nem lett volna sérült. Leo most 16 gólnál és 9 aszisztnál jár és 39 gólra van attól hogy minden idők legeredményesebb Barcelona játékosa legyen. De ami talán ennél is durvább, hogy nem csak hogy Kubala ill. Cesar csúcsait döntögetheti 24-25 évesen, hanem benne az is megvan hogy akár 2x annyit lőjön mint ők. Teszi mindezt a modern futballban. Nincsenek szavak.
Nincs ezzel semmi gond. Inkább legyünk büszkék rá, hogy egy ekkora legendának ennyire fontos Messi véleménye. Talán ez jelzi a legjobban, hogy Messi mekkora király:)Zozzy 5 írta:hát ez egészen elképesztően szánalmas, amennyiben nem az nso kreatív ötletekért felelős megbízottjainak agyszüleménye.
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ha megkerlek szepen nem irod le pontosan, az aszisztok es a golok szamat?fcbpete írta:Az megvan hogy Messi a góljain felül még több aszisztot oszt ki mint Xavi és Iniesta együttvéve? Egészen elképesztő...
Tiziano Crudeli fan 

Ez jó.Mihu írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/br ... at-2099368
Úr Isten![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az öreg kezd nagyon gázos lenni, lassan szólni kéne neki hogy most már jobb lenne a száját alapállásba tenni, mert sorozatosan lejáratja magát....

Engem viszont a videó érdekel.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Egy dologban "le van még maradva" CR-től:
kevesebb 11-est fújnak be Messi-nél
Gyakorolnia kéne az eséseket
(Múlt meccsen 2db teljesen egyértelmű 11-est nem adtak meg, amiben Messi benne volt. De kb. 2meccsenként van ilyen helyzet. CR-nél állandóan befújják, még ha egy fűszálban is esik el.)
kevesebb 11-est fújnak be Messi-nél
Gyakorolnia kéne az eséseket

(Múlt meccsen 2db teljesen egyértelmű 11-est nem adtak meg, amiben Messi benne volt. De kb. 2meccsenként van ilyen helyzet. CR-nél állandóan befújják, még ha egy fűszálban is esik el.)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Többek között ezért is egyértelműen CR és mindenki más előtt a legjobb.fcbpete írta:Az megvan hogy Messi a góljain felül még több aszisztot oszt ki mint Xavi és Iniesta együttvéve? Egészen elképesztő...
arról nem is beszélve,hogy góljai nagyobb részét szerzi úgy,ahogy nagyon kevesen, talán jelenleg senki sem, tudja.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Az megvan hogy Messi a góljain felül még több aszisztot oszt ki mint Xavi és Iniesta együttvéve? Egészen elképesztő...
Ha ez igaz akkor emberileg Messihez képest a béka segge alatt van.
Most komolyan. Azzal vág fel Pelé, hogy a Brazil bajnokságban ami szerintem akkor sem volt a föld legnehezebb bajnoksága szétlőtte az ellenfelet.
Ez már rég nem az a világ Pelé...
Most komolyan. Azzal vág fel Pelé, hogy a Brazil bajnokságban ami szerintem akkor sem volt a föld legnehezebb bajnoksága szétlőtte az ellenfelet.
Ez már rég nem az a világ Pelé...
- Mihu
- Director del Fútbol
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/br ... at-2099368
Úr Isten
Az öreg kezd nagyon gázos lenni, lassan szólni kéne neki hogy most már jobb lenne a száját alapállásba tenni, mert sorozatosan lejáratja magát....
Úr Isten
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

- noname
- Llegenda del Barça
Vagy idén, vagy jövőre megdönti a rekordot, ez gyakorlatilag borítékolható. Ahhoz h ez ne történjen meg, ahhoz ki kéne hagyjon kb 6 hónapot, márpedig Messi térde nem vmi sérülékeny.
Hatalmas teljesítmény.

Hatalmas teljesítmény.
A Fifa egy szégyen
Ha azt nézzük h még csak most jön a kupa +bajnokság,bl,klub vb akkor akár még idén megdöntheti César rekordját 

Eddig 12 meccsen 16 gólt szerzett a Barcában. Ha csak a bajnokságot nézzük, akkor még ha jól tudom 31 meccs van hátra + a kupasorozatok. Césarnak 39 góllal van több mint most Messinek....
Talán beállíthatja ha nem lesz komolyabb sérülése. Akkor szerintem még a 4. aranylabdáját is megkapná sorozatban
Bár ha ez megtörténne tényleg embertelen teljesítmény lenne és kérdés nélkül bekerülne a halhatatlanok közé.
Talán beállíthatja ha nem lesz komolyabb sérülése. Akkor szerintem még a 4. aranylabdáját is megkapná sorozatban

Bár ha ez megtörténne tényleg embertelen teljesítmény lenne és kérdés nélkül bekerülne a halhatatlanok közé.
Utolsó 100 meccsén a Barca színeiben 103 gól, azt hiszem ezzel mindent elmondtam. Jelenleg más dimenzió.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
közvetve érinti ugyan Mssit de érdekes ez a cikk:http://sportgeza.hu/futball/2011/10/13/kubala/
- Facsy
- Jugador d'estrella
http://rutube.ru/tracks/4887673.html?v= ... start=1000
azért nekem nagyon tetszik h Messi gólja után mennyire örülnek Di María-ék is amellet ami mostanába a Barca és a Madrid között van....nagyon szimpatikus...
azért nekem nagyon tetszik h Messi gólja után mennyire örülnek Di María-ék is amellet ami mostanába a Barca és a Madrid között van....nagyon szimpatikus...

-
- Llegenda del Barça
A baj az, hogy a gólpasszokat csak mi Barca-sok értékeljük, meg maximum a meccs után 2 napig még sokan, de ez aztán elfelejtődik és csak a gólokat nézik/látják a statokban...MessiFan írta:Akkor ezek szerint Messi a 2011-es évben 11 válogatott meccsen 3 gólt és 11 gólpasszt termelt. Szép.