Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.10.22. 15:30:21

Firefox írta: Messi jelenleg megfizethetetlen. Garantálnám, ha 2 évig az Udinesében játszana, az a csapat BL-t nyerne!
Én meg azt hogy nem :D

Csapat nélkül nehéz, főleg amikor ennyire defenzív irányba mozdul el a foci. Abban egyetértek, hogy sokan lenézik, máshol is tudna kimagaslót nyújtani, egyszerűen fizikailag, technikailag tökéletes, na meg mentálisan piszok gyors.

Viszont nem olyan karizmatikus mint Maradona. Mit adnék ha felemelhetné csk-ként a vb trófeát :roll:

A lényeg hogy itt van, és "kétszázados" lesz hamar, és rengeteg örömet fog még nekünk okozni.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.10.22. 15:15:55

Barcaman14 írta:Viszont ez egy érdekes feltevés! :) Én is kíváncsi lennék hogy mire menne egy kisebb csapatban ahol csak tőle várhatják a sikert. Fel tudná-e hozni pl az Udineset a bajnoki címig, vagy európai kupa sikerekig. Nem is kell nagyon keresgélni, jó példa erre Maradona nápolyi pályafutása.

De ezt alighanem soha sem tudjuk meg. :)
Messiben több van mint azt bárki is gondolná. Nem mondom hogy bárhol, de rengeteg csapatban marandót tudna alkotni. És nem feltétlen a góljaival!
Szerintem képes lenne az Udinésével eljutni odáig, ha szépen vesznek mellé játékosokat és egy edzőt aki össze tudja rakni őket.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.22. 14:26:39

én mindig úgy vagyok ezekkel a játékosokkal, akikről úgy érződik, hogy itt fogják befejezni (pl. valdes,xavi,ini,pique,messi...and so on) hogy az egy nagyon szép dolog, hogy egy csapatban válsz valakivé, akár a világ legjobbjává, és ott is akasztod szögre.

de szerintem jelen esetben, amikor megjelennek azok a klubbok, akik gyakorlatilag 100M eurokat is képesek lennének kiadni (city,mahacskala,psg,stb...) egy egy ilyen kaliberért, akkor én nem sajnálnám annyira, ha a pályafutásuk utolsó 1-2 évében levezetnének páran egy ilyen helyen.
ennek csak az az oka, hogy tudjuk, anyagilag nem állunk annyira jól, és ki lehetne használni a pénzszóró arabokat,oroszokat.

azok képesek lennének 32+ éves játékosokért 40-50 millio eurokat dobálni :D

bár ezek a játékosok gyakorlatilag ingyen jöttek, és valszeg innen is fognak visszavonulni, de én (csak kíváncsiságból is) megnézném őket az utolsó 1-2 évükben más mezben is, nem beszélve az anyagi vonzatról.

de szerintem a felsorolt játékosokból mind itt fogja befejezni, és ez így is tökéletes.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.10.22. 11:29:14

Firefox írta:Garantálnám, ha 2 évig az Udinesében játszana, az a csapat BL-t nyerne!
Semmi realitása nincsen hogy Messi a közeljövőben eligazoljon, vagy hogy egyáltalán valaha is elmenjen. Max tényleg a pályafutása végén.

Viszont ez egy érdekes feltevés! :) Én is kíváncsi lennék hogy mire menne egy kisebb csapatban ahol csak tőle várhatják a sikert. Fel tudná-e hozni pl az Udineset a bajnoki címig, vagy európai kupa sikerekig. Nem is kell nagyon keresgélni, jó példa erre Maradona nápolyi pályafutása.

De ezt alighanem soha sem tudjuk meg. :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.10.22. 10:59:18

Ezt senki nem is mondta. :)
Kép
Kép
Kép
Firefox
Capitá del Barça

2011.10.22. 10:43:12

Lionel85 írta:Ez csak egy vicc tőle, mert tudja, hogy úgy sincs nagy valóságalapja, vagy a média kitalációja. Nem tudhatjuk. Nem sok esélye van ennek, de pont elég a cikk ahhoz, hogy legyen miről beszélni. Sokat nem kell foglalkozni ezzel a cikkel.
Nyugi, én sem úgy fogtam fel, hogy ha törik, ha szakad az Interhez igazol :lol:
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.10.22. 10:36:25

Ez csak egy vicc tőle, mert tudja, hogy úgy sincs nagy valóságalapja, vagy a média kitalációja. Nem tudhatjuk. Nem sok esélye van ennek, de pont elég a cikk ahhoz, hogy legyen miről beszélni. Sokat nem kell foglalkozni ezzel a cikkel.
Kép
Kép
Kép
Firefox
Capitá del Barça

2011.10.22. 10:34:14

http://barcanoticias.blog.hu/2011/10/21 ... g_igazolni

Tavaly már az Elnök úr is ezzel viccelődött ...Én mindig is bírtam Mottát, sőt az egyik kedvencem volt anno, de azért ez elég merész kijelentés.
Nem úgy "ismerem" Messit, hogy meghazudtolja önmagát, és ugyebár állandóan azt hajtja, hogy vagy örökre a Barca, vagy majd 40 évesen Argentína. Meg hát az Inter nem fog adni eurómilliárdokat ... Messi jelenleg megfizethetetlen. Garantálnám, ha 2 évig az Udinesében játszana, az a csapat BL-t nyerne!
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
kanty
Llegenda del Barça

2011.10.21. 20:11:25

barca99 írta:http://www.youtube.com/watch?v=2YRWMyv2Zd8

Lehet, hogy csak nekem új, de sosem láttam így cselezni.
A bicikli és talpal elhúzós az nekem is új, a többit szokta meccsen is alkalmazni.
Igazából ezeket a cseleket szinte mindenki megtudja csinálni, csak Messi teljesen elképesztő sebességgel és ritmussal hajtja végre.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
barca99
Llegenda del Barça

2011.10.21. 17:59:34

http://www.youtube.com/watch?v=2YRWMyv2Zd8

Lehet, hogy csak nekem új, de sosem láttam így cselezni.
Chino
Llegenda del Barça

2011.10.20. 18:55:23

Nem elképzelhetetlen. Mou belőlük is kihozza a maximumot. :D
Forca Barca!!!!
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.10.20. 17:21:29

Szerintem megint új rekordot állított fel Messi.. Ezúttal a meg nem adott tizenegyesekben fölényesen vezet.... Már engem is bosszant hogy semmit sem fújnak be... Mitől félnek a sporik? Hogy majd Mourinho leszidja őket?
Chino
Llegenda del Barça

2011.10.20. 10:58:51

Nekem az volt az érzésem, hogy ha reggelig játszották volna ezt a meccset akkor sem lő gólt. Mintha el lett volna átkozva. Igaz, hogy volt olyan amikor passzt választhatott volna, de összességében kellene nézni a dolgokat. Rengeteg labdát osztogatott mikor egymaga is befejezhette volna, sőt sokszor be is kellett volna. Szinte minden támadásunkban benne volt, ezért nem hiszem hogy csodálkozni kellene, ha olykor nem a passzt választotta.
Forca Barca!!!!
messideco
Presidente del Barça

2011.10.20. 08:46:10

Sajnos csak az összefoglalót láttam, de rúgott két kapufát, plusz számtalan nagy helyzete volt. Belefér szerintem.
Kép
"And my heart will leave you never."
Kash
Entrenador del Barça

2011.10.20. 08:15:41

Minden csatár szeret gólt rúgni, ezt Villa is elmondta. (persze, ezzel nem mondtam újjat :D ) CR már sorozatban a 2. vagy 3. meccsén nem talál kapuba, Messi pedig ezt a meccsét megelőzően, kétszer is betalált :D ennek 9rülni kéne, annyi az egész, hogy szereti befejezni a helyzeteket, ez most nem sikerült neki, ennyi.
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.20. 01:06:35

peccerta írta:
shutterisland írta:most néztem meg az első gólt, ott az szerintem messi gólpassz volt, de transfermarkton nem írták neki.. :cry:
Tök mindegy,ő a csapatért játszik aki ezt nem látja az vak:)
nem akarok személyeskedni, de te is jobban elolvashatnád, amiket írtam.
nem bántottam, nem szidtam, nem húztam le semmivel.
az, hogy mostanság néha nem passzol olyankor, amilyen esetekben régen tette a zsugát, csak egy észrevétel volt, én nem írtam rá semmi sértőt, degradálót.
de szerintem ezt a legelvakultabb messi fanok is látták mostanában rajta...nem baj ez, mert képes megoldani egyedül is, csak nekem ez feltűnt, pont.
amíg így termel, és ennyit ad a csapatnak, tőlem kapura lőhetné a középkezdést is.

nem tudom, 1-2 ember arra is pattanna, ha azt írnánk, hogy büdös a lába, de attól a világ legjobbja. :lol:
peccerta
Jugador del Barça

2011.10.20. 00:58:04

shutterisland írta:most néztem meg az első gólt, ott az szerintem messi gólpassz volt, de transfermarkton nem írták neki.. :cry:
Tök mindegy,ő a csapatért játszik aki ezt nem látja az vak:)
Cruyff

Milliónyi gyerek van a világon, akik előtt egy nagyon rossz példa jár, és a Madrid ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Amióta elment Valdano, a dolgok csak rosszabbodtak. Valdanóról mondhat mindenki, amit akar, de azért ő egy úriember. Lehetséges, hogy Mourinho egy nagyon jó ember privát környezetben, és nagyon jó edző is, de amit a világ számára mutat, az egészen más. És a klub kötelessége lenne megváltoztatni ezt a helyzetet.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.20. 00:53:58

most néztem meg az első gólt, ott az szerintem messi gólpassz volt, de transfermarkton nem írták neki.. :cry:
peccerta
Jugador del Barça

2011.10.20. 00:53:46

shutterisland írta:nem tudom, miért írsz túlzásokat, meg ez az irónia a végén. :roll:
szerintem mindenki észrevette, hogy a megszokottnál picit több helyzetet akar egyedül megoldani, mint tette azt korábban...amit kiragadtam, hogy a 2. gólnál mi volt, az csak azért volt feltünő, mert még 4-5 gólos vezetésnél is szokott menni ünnepelni, most meg inkább haragudott magára, hogy ő elrontotta a helyzetet, amiből aztán villa gólt rúgott..csak fura volt, de tök mind1.

engem ez különösebben mindaddig nem zavar, amíg ebből feszültség nem lesz a csapaton belül, vagy nem nyomja rá a bélyegét a formájára.

mint mondottam volt, ha most 20 meccsen át egy gólt sem rúgna, akkor is ő lenne a legjobb, és nincs okunk bántani.

MESSZI önző?
hát ez vicc.Azért mert szeretne gólokat szerezni,ki ne szeretne egy ilyen csapatban?Hány arany labdát ad?miről beszélünk már? Kikezdeni mert éppen megpróbált valamit?
Kész vicc,gondolkodjon már el aki bántja,hol lennénk nélküle?
csak szimpla észrevételek, nem kritika.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peccerta 2011.10.20. 00:54:38-kor.
Cruyff

Milliónyi gyerek van a világon, akik előtt egy nagyon rossz példa jár, és a Madrid ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Amióta elment Valdano, a dolgok csak rosszabbodtak. Valdanóról mondhat mindenki, amit akar, de azért ő egy úriember. Lehetséges, hogy Mourinho egy nagyon jó ember privát környezetben, és nagyon jó edző is, de amit a világ számára mutat, az egészen más. És a klub kötelessége lenne megváltoztatni ezt a helyzetet.
sziryboy
Jugador del Barça

2011.10.19. 23:24:17

shutterisland írta:csak én láttam úgy, hogy ahelyett, hogy örült volna villa góljának, csalódottan nézett, hogy nem ő rúgta be a azt a helyzetet ? nem akarom, hogy rányomja a játékára idővel a bélyegét a céronáldoval külön futott verseny...pedig véleményem szerint messit nem érdekli, ha nem ő rúgja a legtöbbet, de mostanában néha úgy viselkedik.

viszont akkor sem szidhatnánk, ha lenne egy 20 meccses góltalan szériája, mivel annyit adott már nekünk, hogy túlságosan is magasra tette a lécet.
Én nem úgy látom. Szerintem örült a gólnak, és csak azért nem volt éppen látványosan, vagy kitörően vidám, mert közben saját magára haragudott, az emészthette, hogy elpuskázta a saját gólhelyzeteit. Minden gólnak örül, hiszen a csapatért küzd, hajt.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.19. 23:16:58

nem tudom, miért írsz túlzásokat, meg ez az irónia a végén. :roll:
szerintem mindenki észrevette, hogy a megszokottnál picit több helyzetet akar egyedül megoldani, mint tette azt korábban...amit kiragadtam, hogy a 2. gólnál mi volt, az csak azért volt feltünő, mert még 4-5 gólos vezetésnél is szokott menni ünnepelni, most meg inkább haragudott magára, hogy ő elrontotta a helyzetet, amiből aztán villa gólt rúgott..csak fura volt, de tök mind1.

engem ez különösebben mindaddig nem zavar, amíg ebből feszültség nem lesz a csapaton belül, vagy nem nyomja rá a bélyegét a formájára.

mint mondottam volt, ha most 20 meccsen át egy gólt sem rúgna, akkor is ő lenne a legjobb, és nincs okunk bántani.

csak szimpla észrevételek, nem kritika.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.10.19. 23:16:49

Barcaforever írta: Hagyjuk már ezeket a spekulálásokat.A srác szeret gólt rúgni tény, de a heti 50-60 milliójával a zsebében nem hatja meg, h a Plzen ellen nem ő lövi a 2. gólt. :roll:

Önző!?Máskor ennyi helyzetből lő 3 gólt, és ó nem igaz, ez egy ufó, leírhatatlan amit csinál, hsz-ek.Na jött egy meccs, mikor nem jött össze neki, teszem hozzá 2 kapufával, 2 érdekes esettel a 16oson belül és már mindenki azt gondolja, h önző. :oops: Ahogy a nagyok szokták mondani a zseni és az őrült között nincs sok különbség így a nagy játékosoknak is kicsit önzőnek kell lenniük, h alkothassanak.

Remélem azért Messi nincs hullámvölgyben!? :shock:
legalább nem kell leírnom nekem, köszi :) :wink:

bár én már unom is jellemezni, reagálni az Őt illető elégedetlenségeket/re...főleg hogy azok miből állnak :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.10.19. 23:12:04

shutterisland írta:csak én láttam úgy, hogy ahelyett, hogy örült volna villa góljának, csalódottan nézett, hogy nem ő rúgta be a azt a helyzetet ? nem akarom, hogy rányomja a játékára idővel a bélyegét a céronáldoval külön futott verseny...pedig véleményem szerint messit nem érdekli, ha nem ő rúgja a legtöbbet, de mostanában néha úgy viselkedik.

viszont akkor sem szidhatnánk, ha lenne egy 20 meccses góltalan szériája, mivel annyit adott már nekünk, hogy túlságosan is magasra tette a lécet.
Hagyjuk már ezeket a spekulálásokat.A srác szeret gólt rúgni tény, de a heti 50-60 milliójával a zsebében nem hatja meg, h a Plzen ellen nem ő lövi a 2. gólt. :roll:

Önző!?Máskor ennyi helyzetből lő 3 gólt, és ó nem igaz, ez egy ufó, leírhatatlan amit csinál, hsz-ek.Na jött egy meccs, mikor nem jött össze neki, teszem hozzá 2 kapufával, 2 érdekes esettel a 16oson belül és már mindenki azt gondolja, h önző. :oops: Ahogy a nagyok szokták mondani a zseni és az őrült között nincs sok különbség így a nagy játékosoknak is kicsit önzőnek kell lenniük, h alkothassanak.

Remélem azért Messi nincs hullámvölgyben!? :shock:
Kép
sziryboy
Jugador del Barça

2011.10.19. 23:09:45

Sajna ma balszerencsés volt, de nagyon akart. Amikor befordult a lábfeje az iszonyatosan fájhatott Neki (lassításon látszott is, hogy a fájdalom kiült az arcára), de leszarta csak tolta tovább a lasztit. Megérdemelt volna legalább egy gólt. Ma valahogy ma nem érezte a kaput igazán, de majd legközelebb parádézni fog, ezt garantálhatjuk.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.19. 22:54:15

csak én láttam úgy, hogy ahelyett, hogy örült volna villa góljának, csalódottan nézett, hogy nem ő rúgta be a azt a helyzetet ? nem akarom, hogy rányomja a játékára idővel a bélyegét a céronáldoval külön futott verseny...pedig véleményem szerint messit nem érdekli, ha nem ő rúgja a legtöbbet, de mostanában néha úgy viselkedik.

Válasz küldése