palesz77 írta:
De ez mekkora gáz már édes istenem, nemrég bizonyosodott be, hogy alaptalanul perelték Laportáékat, erre úgy csinál, mintha ez a bírósági ítélet meg se született volna? Vagy ez most mi? Meg mi az, hogy nincs Neymar ügy? Azért mondott le Rosell tényleg..

Komolyan, ha ezeket újra megválasztják..

Na azért ennyire naívak ne legyünk már gyerekek. Én mint jogász mondom a jog az nem igazságszolgáltatás hanem jogszolgáltatás. A kettő nagyon nem úgyanaz. És Laportáról azért tudni kell, hogy jogász és politikus. Két olyan nevezzük "szakmának" ( a politikát én nem tartom annak) a művelője akiket gyülölnek az emberek és nem ok nélkül. (Azt sem tartom kizártnak, hogy a jövőbeni katalán poltikiai ambíciói erősítésére is hazsnálni fogja a klubbot. Tudjátok én vagyok a Barcelona elnöke én hoztam el a katalán focihegemóniát stb. stb.) Az hogy az alaptalan perlés bebizonyosodott az nem azt jelenti, hogy nem tett semmit. Elvétve láttam olyat, hogy valaki teljesen önhibáján kívül került bírósági perbe. És egy ilyen gazadsági egységnél, mint amilyen egy profi fociklubb ahol az átlag ember számára felfoghatatlan összegek röpködnek olyan kiadásokra amiket nem is gondolnánk, sőt amiket nem is tudunk, kizártnak tartom, hogy csak úgy véletlen lett volna a perlése. Meg eleve az alapelképzelése annó. Boldog boldogtalant idehozott, azóta az ára pedig a többszörösére mentek. Ha most is ezt a magatartást akarja folytatni a klubb gatyája is rámegy. És ha már a klubb gatyája a klub anyagi helyzetéről pedig a Laporta éra alatt többször cikkeztek, hogy gáz van.
Ha mást nem a Rosell/Barto éra mellé lehet írni, hogy képesek voltunk nagy igazolásokat (mégha sokszor értelmetleneket) is megtenni, ráadásul a stadiont is rendbe fogjuk tenni. Ez mindenképp pozitív. Az eredmények is mellette szólnak.
DE! a nemlétező Neymar ügy az egyik legnagyobb ziccer volt a klubb történetében. Ott kezdett el a nyakunkra jönni az összes létező foci felügyeleti szerv. Nagyon látványosan kihasználták, hogy ezer helyen van a játékjoga és gyanítom mindenkinek szépen vastagon teljestek a háttérben, szóval ha kijönne mennyi az annyi gyanítom Bale ára a fasorba se lenne, ha hozzászámoljuk azt ami a zsebekbe vándorolt.Az ifik átigazolásával való csudázás meg tényleg a kabaré, kabaréjának, a kabarjéja. Egy akkora szarvas hibát elkövetni így meghurcolni a vezetőség marhasága miatt egy neves klubbot (ami ennek ellenére BL-t bajnokságot és kupát nyert) ezek után senki nem maradhat a posztján.
De ne gondoljunk úgy Laportára mint a megváltóra, mert nem hiszem, hogy az lesz és ne gondoljunk úgy Rosell/Bartomeura mintha ők lennének a két lábon járó gonosz akik tönkrevágták a klubot, mert ez se igaz. Ez a helyzet elég szürke. Nem fekete és fehér.
Azt hiszem mint már többször mondtam az igazság a kettő közt lenne. Egy ember(szurkoló)központú vezetés ami nem csak az anyagiakat nézi ( lásd katari szerződés stb.) és gazdasgilag célzatos irányítás ami nem tesz minket megint kátyuba viszont nem is vonza ránk a fél futbalvilág haragját. Nem vagyok benne biztos, hogy a legjobb nem-e az lenne ha nem Laporta vagy nem Barto jön hanem egy teljesen új arc. De erre nagyon kicsi az esély és megmondom, bár én is azt mondom mint a legtöbben Bartomeu-nak el kell tűnni innen a rákba( mielőtt klubelnökként csukják le) de Laporta visszatérésétől is eléggé tartok.
Bocs hogy kicsit hosszú lett csak úgy gondoltam ezt le kell írni, mert ami most fog történni az ismét évekre meghatározza a csapat útját és nem lehet csak abból a szempontból nézni, hogy Bartoék mekkora szemetek és de jó, hogy Laporta visszajön. Mondom ezt úgy hogy én is azt az elvet vallom Rosell/ Bartomeu kösse fel magát.