2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem tudom erre gondolsz-e, de:MQuC írta:Lehet nem jo topicba irok, de régebben volt valami honlapo ahonnan lehetett olcsóbban eredeti mezt rendelni. Talán 8500 volt, ha jol emlékszem. Nem tudná valaki megmondani mi volt az?
Azt nem tudom, de én tudok segíteni,mert én tudok annyiért ha érdekel.MQuC írta:Lehet nem jo topicba irok, de régebben volt valami honlapo ahonnan lehetett olcsóbban eredeti mezt rendelni. Talán 8500 volt, ha jol emlékszem. Nem tudná valaki megmondani mi volt az?
A hazai még talán mondható ötletesnek, de egy tiszta fekete pólón egy vasalt címerben mi az ötletes azt nem tudom. Kb mintha egy nappal előtte álltak volna neki...Messithebest írta: 2. sztem nem olyan rosszak, sőt egész ötletes és szép
Oké, hogy nem tetszik, de ezt dobta a gép...Subinho írta:hát, ez valami borzasztó!!! egyrészről a Barca meze NEM vékony csíkos, hanem vastag sávos!!! lehet trükközgetni persze minden évben, de az alap mintát NEM lenne szabad megváltoztatni!!! mint ahogy pl. a Real is ragaszkodik a fehérhez és nem lesz köv. évben pl. fehér, keresztben lila csíkkal...
a fekete meg... hát mit mondjak... bíró mez. semmi minta, vagy szín rajta!!! legalább piros szegély, vagy valami... nagyon gyenge!!!
kíváncsi vagyok mennyit zsebelt be a tervező!!! én visszadobnám, hogy kedves nájki, ez bizony nem egy barca mez!!!!!!! fussatok neki újra!!!
ha real-fehérre gondolsz, akor most van real-feketénk!!!!!!!Tim írta:Gyönyörűségesek,mint a nemi eltévelyedések szekció a panoptikumban.
A fekete különösen jól fog mutatni mondjuk Abidalon(ha el nem adjuk a nyáron),vagy Keitán..Viszont,mivel az elmúlt években nagyjából kimerítették a tervező srácok a teljes színpalettát,kiváncsi leszek jövőre mivel állnak elő.Kötünk-e fogadást,hogy lesz fehér mezünk?
Annyira degeneráltak, hogy a kapus mezt kivéve, nekem az idei kollekció tetszik a legjobban. Na BUMM, akkor most mi lesz? Jövőre lesz megint másik, az meg majd neked fog tetszeni. Ez miatt nem kéne ilyen hisztit csapni.Messa írta:Én esküszöm nem értem ezt. A Nikenál ennyire degradált emberek dolgoznak?
Van komplett 1 évük(oké, most perpillanat a szponzor miatt nem) összehozni, s átgondolni, hogy milyen mezt csináljanak, ennek ellenére olyanok, mintha fél óra alatt kellett volna összecsapni valamit.
A hazai úgy ahogy van, nem tetszik, a vendég pedig egy sima fekete mez. Kicsit foglalkozhattak volna többet vele.
Az eddigi képeken tisztán látszott, hogy vasalt a címer.barca 1986 írta:Ha nem hímzett címer lesz, akkor nem veszek mezt, pedig gyűjtöm őket (24 db) böcsülettel.
Arra gondolsz ami előtt a kopasz csóka áll nem? Az nekem is rohadtul bejön, de nem látom, hogy meg lehetne venni bárhol is. Ha valaki talál, az szóljon pls!KamTam írta:a baloldali sötétkék (vagy fekete) az szerintem nagyon szép, simán lehetett volna azaz idegenbeli mezCapon írta:Na azért van itt jó mez is ahogy látom. Baloldalt azt a 2 feketét megnézném.shevy írta:
a bal oldali fekete jobb lenne a sima fekete helyett
Gondolom edzőmezek.Rinku írta:A kérdésem: mi ez a 3 mez még ott mellette? Azok minek vannak ott? Ha jobban átgondolom, van egy kapus mez és egy 3. szerelés, de így is marad egy. Az idegenbeli kapus mez, vagy hogy van ez?
én azért még reménykedek:Chino írta:barca 1986 írta:jelwaz írta:.
quote]
..azok, akik fehér övet....hordanak, azok inkább ne szóljanak.
OTT A PONT!!!
....Az viszont vérciki, hogy vasalt a címer.
OTT A 2. PONT!!!!
Ha nem hímzett címer lesz, akkor nem veszek mezt, pedig gyűjtöm őket (24 db) böcsülettel.
Hát, pedig nem az lesz:
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... leria.html
Bár a fekete nem olyan rossz emberen látva
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... leria.html