Leo Messi
- shutterisland
- Director del Fútbol
kicsit más téma, de nem értem, a cr fanok miért is savazzák a válogatott miatt messit ?
messi : 60/17
cr : 82/27
szerintem nem égbekiáltó különbség, sőt...és a transfermarkton, nincs normális összefogó stat a gólpasszokról, de összeszámolva 6-al több van messinek, mint cr-nek.
ergó gólpontokban minimum egál az arányuk.
a mutatott játékot nem tudom, mert nem sok portugál meccset láttam, de abból kiindulva, h messi mennyi forintos labdát adott a copán is, amit eltöketlenkedett pipita, lavezzi, vagy tevez, szerintem játékban sem sokkal jobb ronika...
messi : 60/17
cr : 82/27
szerintem nem égbekiáltó különbség, sőt...és a transfermarkton, nincs normális összefogó stat a gólpasszokról, de összeszámolva 6-al több van messinek, mint cr-nek.
ergó gólpontokban minimum egál az arányuk.
a mutatott játékot nem tudom, mert nem sok portugál meccset láttam, de abból kiindulva, h messi mennyi forintos labdát adott a copán is, amit eltöketlenkedett pipita, lavezzi, vagy tevez, szerintem játékban sem sokkal jobb ronika...
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Én is sajnálom picit Xavit, hogy lemaradt erről is, de szerintem őt magát ez nem zavarja a legkevésbé sem. Messi mögött másodiknak lenni nem akármi, az pedig kétségtelen, hogy jelenleg-ahogy írtam is korábban-ha hozza magát Leo, nem tudják egyszerűen másnak adni ezt a díjat...

Rivaldo-A Legnagyobb.
- Capon
- Llegenda del Barça
Gondolom az a 3 szavazat a 3 madridi küldötté volt. Bár az lenne a vicces ha 4-en lettek volna 

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- ab1daL
- Director del Fútbol
Messi: 38 votes
Xavi: 11 votes
CR: 3 votes
Elég egyhangú volt a dolog.

Xavi: 11 votes
CR: 3 votes
Elég egyhangú volt a dolog.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- davi10
- Llegenda del Barça
Grat az újabb díjhoz! És annak külön örülök, hogy mindketten megelőzték CR-t. Mondjuk örültem volna, hogyha Xavi végre nyer valami egyéni díjat is, de Messinél is jó helyen van 

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
ez a szezont értékelte,az aranylabda meg a naptári évet.csdewl írta:Akkor most aranylabda nem lesz? Tulajdonképpen ez a díj az csak már más a neve?
szóval van különbség,reméljük a díjazott ugyanaz lesz.

Akkor most aranylabda nem lesz? Tulajdonképpen ez a díj az csak már más a neve?
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
-
- Barça C
a Király ma is leült az őt megillető helyre (legjobb európában játszó játékos) cé csak lesett megint :D
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Sokat nem lehet felróni neki, egyébként van hogy besegít azért-emlékezzünk pl. amikor Agüerot futotta le, és szerelte a 16-os előtt-de ez nála kedvfüggő-ha lehet ilyet mondani. A madridi 2:2-es meccsen nézzétek meg Alonso egyenlítő gólja előtti pillanatokat. Leo mögül kilép, és még meg is nézheti hogy hova lövi. Messi meg csak szurkolt az esetnél, ha jön Xabival, abból nincs lövés sem, nem hogy gól...MessiFan írta: Én csak azt hiányolom néha, hogy nem segít be hátul, középen. Lehet hogy 170 centi és csatár, de mindig jól jön a segítség ha az ellen támad.
De azt hiszem kárpótol Ő mindenkit rengetegszer a szenzációs játékával, és a tonnaszámra szerzett góljaival...

Jelenleg nincs a futballban olyan egyéni elismerés, ami ne nála lenne a legjobb helyen...

Rivaldo-A Legnagyobb.
- El fanático
- Entrenador del Barça
Igen, tényleg meg... Ha akarod, akkor megjeleníti a Facebook és/vagy a Twitter profilod üzenőfalán, hogy szerinted Leo a legjobb, de ezzel nem adsz le szavazatot rá, mivel azt egy sportszakírókból álló nemzetközi "zsűri" teszi meg.davidvillabest írta:http://www.uefa.com/uefa/uefa-best-play ... index.html
Egy klikk Messire Megéri !!

- davidvillabest
- Jugador del Barça
És abból 3 a Real Madrid ellen. Egyébként tényleg nagyon megváltozott, de nem a játéka, abban csak rengeteget fejlődött. A személyisége, komolysága másabb lett. Felnőtt ember. Tisztán látja a dolgokat, nem beképzelt, rutinos.
Én csak azt hiányolom néha, hogy nem segít be hátul, középen. Lehet hogy 170 centi és csatár, de mindig jól jön a segítség ha az ellen támad.
Én csak azt hiányolom néha, hogy nem segít be hátul, középen. Lehet hogy 170 centi és csatár, de mindig jól jön a segítség ha az ellen támad.
- Capon
- Llegenda del Barça
A megnyert címek és a mutatott játéka alapján nálam eddig sem volt kérdése, hogy megkapja a 3. aranylasztit is, de ha így folytatja az isten sem menti majd meg a 4től sem 

Messi reklámmal meg minden egyébbel kaphat esetleg 23 milliót, de amit a Barcelona juttat neki éves szintén a szolgálataiért cserébe az "csupán" 11 millió euró.thebrutalman írta:Sziasztok lenne 1 kérdesem amu nagyon nem nyugtat mar meg olvasom hogy alvesert adna az anzsi mahalacska 35-40 milla eurot(persze tudom, hogy nem megy el)
Az Anzsi ajánlata jelentős, hiszen Alves többet keresne Oroszországban, mint Leo Messi Barcelonában.
Ezt irja de nem tudom hogy evi 15 millaval hogy lehet leot elkerulni mikor neki evi keresete a reklamon es premiumokon kuvul 23 millio!Ha valaki megmondana megkoszonnem!

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Két hete állt edzésbe, 5 gólja van. Elképesztő
nekem a 19es Messi tetszett igazán. persze a mostanival sincs semmi gondom 

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
Egyszerű, sokkal több benne is a feszültség, mint korábban. Részben talán ez belőle is fakad, részben nyilvánvalóan a körülményekből. Nem csak a gólörömeiben látszik, régebben sokkal többször sütött róla, hogy rettenetesen élvezi a játékot, ezt mostanában olykor valami kemény elszántság váltja fel. Szépen lassan felnő a kis bolha is, nincs mese.
- Capon
- Llegenda del Barça
Nem, nem csak te vagy hülye18Barca99 írta:Nem vettétek észre, hogy mostanában a gólöröme is kicsit másabb lett? Vagy csak én vagyok hülye?![]()

Mikor (nem is tudom melyik idényben volt) Barcelonában játszottunk egy 3-3sa döntetlen a Madriddal és Leo rúgta mind 3szor az egyenlítő gólt, akkor sem volt ilyen "agresszív" a gólöröme.
Gondolom ahogy idősödik már másképp éli meg ő is ezeket a meccseket. Változik ő is ahogy mindenki.
-
- Barça C
Sziasztok lenne 1 kérdesem amu nagyon nem nyugtat mar meg olvasom hogy alvesert adna az anzsi mahalacska 35-40 milla eurot(persze tudom, hogy nem megy el)
Az Anzsi ajánlata jelentős, hiszen Alves többet keresne Oroszországban, mint Leo Messi Barcelonában.
Ezt irja de nem tudom hogy evi 15 millaval hogy lehet leot elkerulni mikor neki evi keresete a reklamon es premiumokon kuvul 23 millio!Ha valaki megmondana megkoszonnem!
Jó hogy előjött belőle az állat.A BL döntőben az ő góljával szerezte meg a vezetés a Barca,a szuperkupában meg 2-2 állásnál az utolsó percben az ő góljával nyerte meg a Barca a szuperkupát.Majd a Sportin Gijon elleni meccsen 5-0-ás állásnál nem fog őrjöngeni ha gólt lő 

- 18Barca99
- Capitá del Barça
Nem vettétek észre, hogy mostanában a gólöröme is kicsit másabb lett? Vagy csak én vagyok hülye?
Úgy értem, hogy mostanában kicsit "előjön belőle az állat" a Wembleybe szétrúgta a hangosítást és most is örjöngött. Pedig régebben is rúgott meccset eldöntő gólt méghozzá a Barca-Real (2-0) és ott nem fordult ki magából. Szóval eddig olyan gólöröme volt, hogy berúgta keresztet vetett égre mutat kész. Max még köpött egyet
Ettől függetlenül nekem ez jobban tetszik ez a fajta Messi mint a szerényebb. 

Úgy értem, hogy mostanában kicsit "előjön belőle az állat" a Wembleybe szétrúgta a hangosítást és most is örjöngött. Pedig régebben is rúgott meccset eldöntő gólt méghozzá a Barca-Real (2-0) és ott nem fordult ki magából. Szóval eddig olyan gólöröme volt, hogy berúgta keresztet vetett égre mutat kész. Max még köpött egyet

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
-
- Entrenador del Barça
Bar azt kerted,hogy ne valaszoljak, valaszolok.
Egyaltalan nem kaptam fel a vizet, bar lehet annak tunt,talan hianyzott a smile a vegerol.
Arra akartam kilyukadni,hogy nekem teljesen mindegy,hogy mi motivalja vagy hogyan orul a goljainak,amig ilyen szamban termeli oket.
Szerintem semmi rosszindulat nem volt a hsz-emben...
Na Peace
Egyaltalan nem kaptam fel a vizet, bar lehet annak tunt,talan hianyzott a smile a vegerol.
Arra akartam kilyukadni,hogy nekem teljesen mindegy,hogy mi motivalja vagy hogyan orul a goljainak,amig ilyen szamban termeli oket.
Szerintem semmi rosszindulat nem volt a hsz-emben...

Na Peace

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- Kash
- Entrenador del Barça
Nem haragszom, csak Kurv*ra nem értem hogy miért kaptad fel a vizet, de nem is kell megmagyarázd, inkább ne is válaszolj, nem vagyok kiváncsi az okoskodásodra.Leomessi14 írta:e haragudj meg ,de felolem a kutyajanak is uzenhet es a segget is megmutathatja,ha ilyen mennyisegben termeli a golokat.Kash írta:Ez pont olyan, mint mikor volt az anyukájának a születésnapja, és erővel gólt akart rúgni, hogy a trikóján lévő feliratot el tudják olvasni, illetve az anyukája. Itt pedig erővel gólt akart rúgni, hogy megmutassa a bicepszét.