Hát ez biztos nem cigi.

Hát ez biztos nem cigi.
Hát igen, régen még a járásban nem egyszer találkoztam kis falum csapattagjaival szombat este diszkóban ittasan, miközben vasárnap délben meccs voltlluisllach89 írta:Lehet hogy nem is a hormonok miatt nem nőtt hanem mert láncdohányos volt 8 éves kora óta
Ebből hírt csinálni. Nyár van, lazulás, 1 szál belefér. Jönnének meglesni mi megy egy megye 2-es bajnoki után, sőt, a kispadon a cserék is cigiznek
Pláne, hogy abszolút nem bizonyító jellegűek ezek a képek, mivel csak annyit látni ezen és még másik kettőn, hogy Leo valami fehéres színű pálcikát csócsál, ami lehet akár nyalóka pálcikája is kb. ugyanekkora valószínűséggel...kanty írta:http://www.sport.ro/spania/foto-incredi ... re-el.html
Messit lekapták cigizés közben.
Nem is olyan rég Özil le volt hurrogva, h cigizett, most kíváncsi vagyok a reakciókra.
Amúgy nincs semmi gond , ők is emberek, nem kell nagy ügyet csinálni az egészből.
Mondjuk akiket írtál, olyan szempontból kicsit mások, h egyik sem volt olyan villámléptű, mint Messi. Ha láncdohányos lenne, valószínűleg ő sem lenne az. Könnyen lehet, h ő is party dohányos csak, mint az ismerőseid, és pl. ha szezon közben lehet egyáltalán nem cigizik.kanty írta:
Jó pár példa volt/van arra, h elég keményen cigizik, s mégis jól teljesít. Ott van Chivu, Mutu, de Zidane-t is kapták le cigizés közben. Nem hiszem, h rendszeresen cigizne. Van pár ismerősöm, aki csak buli közben cigizik, máskor egyáltalán nem. Kb. Messinél is ez lehet a helyzet.
A másik meg:![]()
így kezdődnek a pletykák.
![]()
Meg majd jönnek a jamaicai frizkós Messi-karikatúrákkanty írta:Jó pár példa volt/van arra, h elég keményen cigizik, s mégis jól teljesít. Ott van Chivu, Mutu, de Zidane-t is kapták le cigizés közben. Nem hiszem, h rendszeresen cigizne. Van pár ismerősöm, aki csak buli közben cigizik, máskor egyáltalán nem. Kb. Messinél is ez lehet a helyzet.LG írta: Azért kíváncsi lennék, h milyen cigi volt az. Mert a rendes nincs épp pozitív hatással a spórteljesítményre. Ok, h egy csak egy szál. De egyet miért szívna? Akkor valószínűleg többet is szív/szívott már, nem hinném, h most próbálta ki épp először. Akkor meg nem értem, h képes mégis ilyen teljesítményre. Emberfelettit játszik, pedig a cigi azért biztos lehúzza vmilyen szinten.
A másik lehetőség, ha füves volt. Az ugye tisztítja a tüdőt, szóval ez érthető lenne. + egy buta összeesküvés elmélet tőlem: Messi ilyen paródiákban kicsit bambának van ábrázolva, tehát következtetem, h az is. Lehet, h épp a fűtől? Kicsit Gera Zolis a dolog.
A másik meg:![]()
így kezdődnek a pletykák.
![]()
Jó pár példa volt/van arra, h elég keményen cigizik, s mégis jól teljesít. Ott van Chivu, Mutu, de Zidane-t is kapták le cigizés közben. Nem hiszem, h rendszeresen cigizne. Van pár ismerősöm, aki csak buli közben cigizik, máskor egyáltalán nem. Kb. Messinél is ez lehet a helyzet.LG írta: Azért kíváncsi lennék, h milyen cigi volt az. Mert a rendes nincs épp pozitív hatással a spórteljesítményre. Ok, h egy csak egy szál. De egyet miért szívna? Akkor valószínűleg többet is szív/szívott már, nem hinném, h most próbálta ki épp először. Akkor meg nem értem, h képes mégis ilyen teljesítményre. Emberfelettit játszik, pedig a cigi azért biztos lehúzza vmilyen szinten.
A másik lehetőség, ha füves volt. Az ugye tisztítja a tüdőt, szóval ez érthető lenne. + egy buta összeesküvés elmélet tőlem: Messi ilyen paródiákban kicsit bambának van ábrázolva, tehát következtetem, h az is. Lehet, h épp a fűtől? Kicsit Gera Zolis a dolog.
+ egy buta összeesküvés elmélet tőlem: Messi ilyen paródiákban kicsit bambának van ábrázolva, tehát következtetem, h az is. Lehet, h épp a fűtől? Kicsit Gera Zolis a dolog. Laughing
Azért kíváncsi lennék, h milyen cigi volt az. Mert a rendes nincs épp pozitív hatással a spórteljesítményre. Ok, h egy csak egy szál. De egyet miért szívna? Akkor valószínűleg többet is szív/szívott már, nem hinném, h most próbálta ki épp először. Akkor meg nem értem, h képes mégis ilyen teljesítményre. Emberfelettit játszik, pedig a cigi azért biztos lehúzza vmilyen szinten.kanty írta:http://www.sport.ro/spania/foto-incredi ... re-el.html
Nem is olyan rég Özil le volt hurrogva, h cigizett, most kíváncsi vagyok a reakciókra.
Amúgy nincs semmi gond , ők is emberek, nem kell nagy ügyet csinálni az egészből.
kanty írta:http://www.sport.ro/spania/foto-incredi ... re-el.html
Az a szerencsénk, hogy Dinho, Alves és Messi is rendelkezik, avval a bizonyos gyermeki hülyeséggel. Félig még gyerekek és bármikor jót tudnak nevetni egymáson és ez látszik, hogy is teljesítenekLionel85 írta:Igen, ez nekem is eszembe jutott.Bobberto írta:Ez nagyon jóEz az Argentín - Brazil barátság, azért nem semmi
Mint valami vízi rendőrség.
Ők mutatják meg, hogy a két rivális nemzet is tud olyan ellenpéldákat, amik azt mutatják, hogy e két nemzet fiai is tudnak jóban lenni. Amúgy érdekesség, hogy Ronaldinhóval is hasonlóan jóban volt Messi.
Igen, ez nekem is eszembe jutott.Bobberto írta:Ez nagyon jóEz az Argentín - Brazil barátság, azért nem semmi
Mint valami vízi rendőrség.
Azt még nem is láttam, szerencsétlen elment gyufáért nagyon.levproff írta:Figyeljétek 1:53-nál mikor Messi viszi el a labdát a csávókám hogyan kifekszik.Lionel85 írta:Messi barátai vs. "vegyesválogatott" 5-4 góljai
http://youtu.be/e1tzqmRQYeI
Messi ha jól láttam, kettőt pöttyintett az ötből.
Figyeljétek 1:53-nál mikor Messi viszi el a labdát a csávókám hogyan kifekszik.Lionel85 írta:Messi barátai vs. "vegyesválogatott" 5-4 góljai
http://youtu.be/e1tzqmRQYeI
Messi ha jól láttam, kettőt pöttyintett az ötből.