Köszönjük Messi!
No nem azért, bíztam én a csapatban,ezt nem arra értettem hogy nem,csak,megdícsértem őket,mert megérdemlik...peccerta írta:Meg ,és legközelebb így bízz a saját csapatodban:)
Jó éjt....
Ha lekiabálsz,kérlek holnap tedd amikor itt vagyok:)))))))))))))))
Leo Messi az isten!
Most tuti elélvezek álmomban:))))))))))))))))))))
Erre nem lehet mit mondani,persze le a kalappal az egész team előtt,edzés nélkül leverik a Realt,hát hiába már rutinkból megy...Fecooo írta:a Szuperkupa két meccsből állt, ezen szereztünk 5 gólt... Messi 3 gól+2 gólpassz, pedig 1 hete még nyaralt
csókoltatjuk Krisztiánt![]()
![]()
Akkor 2 meccs 3 gól és 2 gólpassz. Azt a kuma életbe.Capon írta:Azért Messi sem sokáig váratott minket az első góljával, nagyon rendes tőle.
Na és ő adta Villanak is a gólpasszt.
Fecooo írta:a Szuperkupa két meccsből állt, ezen szereztünk 5 gólt... Messi 3 gól+2 gólpassz, pedig 1 hete még nyaralt
csókoltatjuk Krisztiánt![]()
![]()
offKalap1988 írta:Nem a vastag karról ( ez a kar nem vastag egyébként...) beszélek önmagában, biztos, hogy ettől egy-egy ember nem lesz kevesebb. Az viszont társadalmi probléma, hogy a társadalom egy része nem dolgozik, vagy, nem? Mindenkinek nem kell olyan munkát csinálnia, de szinte senki sem csinálja....
Tényleg off, de remélem Messi rekordot dönt
Egy átlag focistának legalább ekkora karja van, ez alól csak a hosszútávfutó alkatú játékosok kivételek, na meg a lusta disznók akik ellazsálják a futást és az edzéseket.Kalap1988 írta:Ha Puyol feküdne ott akkor 2x akkora lenneEgy egészséges 17 éves tinédzsernek, aki dolgozott már életében, kellene lennie ilyen karjának. Persze nem sok ilyen van, de ez a társadalom szégyene
Nem a vastag karról ( ez a kar nem vastag egyébként...) beszélek önmagában, biztos, hogy ettől egy-egy ember nem lesz kevesebb. Az viszont társadalmi probléma, hogy a társadalom egy része nem dolgozik, vagy, nem? Mindenkinek nem kell olyan munkát csinálnia, de szinte senki sem csinálja....messideco írta:Szerintem ha valakinek nincs vastag karja az még nem a társadalom helyzetét minősíti. Nekem sincs az, pedig eleget eszek, de kövér soha nem fogok szerintem lenni. De ez már nagyon off...
Ha Puyol feküdne ott akkor 2x akkora lenneFtcSikiHun írta:
Messinek milyen karja van