Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én ennyit olvastam:kristop írta:valaki hallott róla valamit?
mármint elvileg a válogatottal nem volt, mert még eltiltott, de se a válogatott szünet előtti, se az utáni edzés képeken nincs rajta. volt valami olyasmi hír, hogy az edzőteremben dolgozott, de másfél hete volt az előző meccsünk, ha csak egy kisebb rúgás lett volna, akkor már biztos felépült volna.
neymar, sandro, munir támadóhármas?
Igazad van ha ellövi egyből jobban jár.csababarca írta:Két átlagon felüli lába van, ahogy kapta lőni kellett volna.Bob_Marley írta:Elsőnél szerintem passzolni kellett volna, Busquets mutogatta is, hogy ott állt középen jön a lábára a labda belsővel betehette volna. Csak hát volna.Azt ott Suarez csak a védő hasán keresztül lőhette volna, jól zárt rá ha jól emlékszem Krychowiak.
Mire átvette persze hogy odazárt a védő, abban a pillanatban, hogy az átvétel mellett döntött halott volt az akció.
De azt amúgy jobb belsővel is elrúghatta volna...csababarca írta:Két átlagon felüli lába van, ahogy kapta lőni kellett volna.Bob_Marley írta:Elsőnél szerintem passzolni kellett volna, Busquets mutogatta is, hogy ott állt középen jön a lábára a labda belsővel betehette volna. Csak hát volna.Azt ott Suarez csak a védő hasán keresztül lőhette volna, jól zárt rá ha jól emlékszem Krychowiak.
Mire átvette persze hogy odazárt a védő, abban a pillanatban, hogy az átvétel mellett döntött halott volt az akció.
Két átlagon felüli lába van, ahogy kapta lőni kellett volna.Bob_Marley írta:Elsőnél szerintem passzolni kellett volna, Busquets mutogatta is, hogy ott állt középen jön a lábára a labda belsővel betehette volna. Csak hát volna.Azt ott Suarez csak a védő hasán keresztül lőhette volna, jól zárt rá ha jól emlékszem Krychowiak.
Elsőnél szerintem passzolni kellett volna, Busquets mutogatta is, hogy ott állt középen jön a lábára a labda belsővel betehette volna. Csak hát volna.csababarca írta:Volt a meccsen már két százas ziccere, ebből 1et be kell rúgnia, nincs mese.
Én pl ezekért elő fogom venni mindig,mert ez luxus. Ennél nehezebbeket meg megold, itt meg elsőnél lassan csinálja,másodiknál meg egy lehellet finom labda elpattan a betonmellkasról 5 méterre...
Szerintem meg nem kell "megsértődni", mert kicsit úgy veszem ebből ki. Pedig egy remek vita volt, mindkét oldal sorakoztatott fel érveket, nem voltak elfogult hsz-k. És a végére egyet is értett abban sok ember, hogy a gólok valóban nem minden. Szóval egyáltalán nem érzem, hogy a kritikának vagy a felvetésnek ne lett volna eredménye, mert új aspektusokra világított rá és több nézőpont is terítékre került. Bárcsak más játékosokkal kapcsolatban lenne hasonló minőségű vita és nem az lenne az érv, hogy de hát látványos egy-egy csele, na attól megyek falhoz.mahitoo írta:Azt hiszem, ezen fórumon mostantól kritikát (ami totálisan minimális volt) csak a fiatalokkal szemben lehet megfogalmazni, mert őket mindenki szidja.Ha a sztárokra annyit írunk, hogy kicsit lehetne jobb, jön a forradalom, és a vérbosszú.
Sokan meg el sem olvasták azokat a sorokat, amin a vita ment, csak jöttek, láttak, beleszóltak. Grat skacok.
Akkor itt fogalmi különbségekből is támadt nézeteltérés, mert én a kettőt egy kalap alá vettem.Bob_Marley írta:Vegyük már külön, hogy mezőnymunka meg összjáték, mert nem ugyanaz a kettő.
Mondjuk ilyeneket tőle szerintem is felesleges várni, ezek évente 1-2-szer jönnek tőle, plusz pár szebb lefordulás, de nem ezek a fő erősségei. Én az ehhez hasonló pontos kényszerítőket, és a rá fellőtt labdák megtartását várom nagyobb arányban, semmi egyebet. Remélhetőleg több hasonlót fogok látni ma tőle.ZBarca írta:Ez pl egy fantasztikus megmozdulás volt tőle. Én az ilyeneket hiányolom + hogy jobban kivegye a részét az összjátékból.
Valóban nem, de rajta is átfolynak a támadások, és ha nem emberhez teszi a labdát, akkor lőttek is az egésznek. Ezt a második mondatot meg egy szóval se mondta senki, pont annyira hibás, mint a többiek, akik nem a saját maxukat hozzák.Messias2 írta:Hát én úgy gondolom, h nem a kcs feladata a támadásépítés. És nem Suarezt tartom a támadó hatékonyságunk legfőbb kerékkötőjének.
Én jobb mezőnymunkát várok tőle, hasonlót, mint amilyet palesz is linkelt. A jelenleginél sokkal többet is tudna mutatni játékban, mégsem teszi. Jó persze belövi a helyzeteit és januárig csak ez a fontos, de Luis jobb játékra is képes. Ez pl egy fantasztikus megmozdulás volt tőle. Én az ilyeneket hiányolom + hogy jobban kivegye a részét az összjátékból.Messias2 írta:Lehet, h nincs olyan kirobbanó formában, mint tavasszal. De amíg lövi a gólokat, és ezáltal fontos meccseket nyerünk, meg leszek vele elégedve. Mégiscsak egy középcsatárról van szó. Neki a góllövés a legfőbb feladata. Nem tudom, mit kéne meg csinálnia!?ZBarca írta:Lehet, hogy lövi a gólokat, de egyébként rosszul és sok hibával játszik.
Hát én úgy gondolom, h nem a kcs feladata a támadásépítés. És nem Suarezt tartom a támadó hatékonyságunk legfőbb kerékkötőjének. Sokkal inkább kritizálható a támadásban sokszor teljesen inkompetens kpnk. Valóban sokszor elpattan tőle a labda, de szinte folyamatosan a kapuval háttal kell játszania, ami az egyik legnehezebb műfaj. Folyamatosan a védők között kell harcolnia, nem várható el tőle több, mint hogy lőjje be a helyzeteit. És amíg ezt megteszi, addig nem nagyon érheti kritika.palesz77 írta:...
Semmit. Ahogy egy kh-nek és egy vkp-nak is elég nálunk, ha csak rombolni tud, és a szélsőinknek is elég, ha megverik az embereiket és elhúznak a szélen.Messias2 írta:Neki a góllövés a legfőbb feladata. Nem tudom, mit kéne meg csinálnia!?
Nem csak ő volt elővéve a szezon során, szimplán nála pörög legtovább ezen a topic. De mindegy, részemről tényleg végeztem, majd ha mezőnyben is jobb lesz megint, akkor jövök dicsérni is, addig meg "csak" örülök a góljainak.Dr.Dre írta:Én azt nem értem,hogy sokak által miért pont ő van elővéve, miközben kb az egész csapat rossz formában van. De Luis a rossz formája ellenére, gólokat lő, és meccseket dönt el... Egy rossz szavam sincs rá. (meg szerintem senkinek sem kellene hogy legyen).
Lehet, h nincs olyan kirobbanó formában, mint tavasszal. De amíg lövi a gólokat, és ezáltal fontos meccseket nyerünk, meg leszek vele elégedve. Mégiscsak egy középcsatárról van szó. Neki a góllövés a legfőbb feladata. Nem tudom, mit kéne meg csinálnia!?ZBarca írta:Lehet, hogy lövi a gólokat, de egyébként rosszul és sok hibával játszik.