Messias2 írta:Neki a góllövés a legfőbb feladata. Nem tudom, mit kéne meg csinálnia!?
Semmit. Ahogy egy kh-nek és egy vkp-nak is elég nálunk, ha csak rombolni tud, és a szélsőinknek is elég, ha megverik az embereiket és elhúznak a szélen.
Félreértés ne essék, a legfontosabb dolga valóban a góllövés, de a mai futballban nem engedhető meg egy csapat számára, hogy egy embernek szimplán ennyi feladata legyen, és többre "ne használhassuk", millió más dolgot csinál és csinált tavaly is a pályán, és ha azokat nem végzi jól, akkor az ő góljai ellenére a támadójátékunk megsínyli ezt a rosszabb formát. Ami láthatóan nem a gólpontok gyűjtésében ütközik ki, de a foci nem is ebből áll csak ugye. És még egyszer utoljára mondom - aztán hagyom a témát szerintem -, ha egy Pedro, vagy Bojan szintű emberke lenne középcsatárként, vagy ne adj isten Sandro, akkor ugrálnék örömömben, hogy ilyen mutatókkal rendelkezik az illető. De egy Suárez kaliberű embernél, aki a gólokon kívül rengeteg mást is tud adni a csapatnak - recrea leírta, hogy így is ad, de azon kívül is tud még, azt meg én írtam le már mit -, szerintem nem elég, hogy gólpontokban erős. Vagyis de, elég, csak nem ahhoz, hogy maxon zökkenőmentes legyen a csapat támadójátéka.
Dr.Dre írta:Én azt nem értem,hogy sokak által miért pont ő van elővéve, miközben kb az egész csapat rossz formában van. De Luis a rossz formája ellenére, gólokat lő, és meccseket dönt el... Egy rossz szavam sincs rá. (meg szerintem senkinek sem kellene hogy legyen).
Nem csak ő volt elővéve a szezon során, szimplán nála pörög legtovább ezen a topic. De mindegy, részemről tényleg végeztem, majd ha mezőnyben is jobb lesz megint, akkor jövök dicsérni is, addig meg "csak" örülök a góljainak.