Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neymar szerintem nem jó példa, Ő lépni akart, "ki akarok lépni Messi árnyékából" szöveggel. Dembele elvileg nem akar lépni.LG írta: ↑2021.12.30. 12:55:30Nyilván van ellenpélda is, de pl. ott van Neymar esete, nála is a pénzéhes fater hatalmas szerepet játszott a PSG-be igazoláshoz szvsz.Érdekes, valahogy a többi játékos ügynöke el tudja intézni, hogy ha a játékos valamit akar, akkor belemenjen a fizucsükkentésbe. Lásd Pique, Busi, vagy most éppen Ferran.
Én is ezt a tendenciát látom. Az ügynökök feladata a játékosok érdekének védelme lenne, de ma már egyre több az élősködő közöttük, és lassan már inkább tőlük kellene megvédeni a játékosokat.csababarca írta: ↑2021.12.30. 12:01:23Nekem is ez a véleményem, de a focisták 90%nál nem ők tárgyalnak.visca el barca írta: ↑2021.12.30. 11:53:48
Ha már megszolitottal, sztem meg az a megmosolygtato, hogy felnott ferfit egy ugynok iranyit. Ha akarni marad, tudja mi az ára, mondja meg sissokonak h csikarjon ki minel tobbet aztan az utolso utani ajanlatra rabolint es kesz.
Duruzsol az ügynök, tudjuk milyenek.
Minél többet akar a klubtól, mivel nem hülye az ügynöke, tudja hogy máshol se lenne jobb alkupozícióban.
Nyilván van ellenpélda is, de pl. ott van Neymar esete, nála is a pénzéhes fater hatalmas szerepet játszott a PSG-be igazoláshoz szvsz.Érdekes, valahogy a többi játékos ügynöke el tudja intézni, hogy ha a játékos valamit akar, akkor belemenjen a fizucsükkentésbe. Lásd Pique, Busi, vagy most éppen Ferran.
Ilyen Piqué, Busi azért rossz példa, mert ők hova mennének? 33 évesek, kidolgozták a belüket a klubért, megkeresték a magukét a 11-12 év alatt, persze hogy könnyebben belementek. (persze hosszú évekre bebetonozva magukat, ezt se felejtsük el.)davi10 írta: ↑2021.12.30. 12:23:57
Érdekes, valahogy a többi játékos ügynöke el tudja intézni, hogy ha a játékos valamit akar, akkor belemenjen a fizucsükkentésbe. Lásd Pique, Busi, vagy most éppen Ferran.
De ha Demble-ről van szó, akkor csak az ügynök lehet a hibás, a játékosnak véletlenül sincs beleszólása a saját karrierjébe...
Csaba szerintem te is jól tudod, hogy ha Dembele maradni akarna, megmondaná az ügynöknek, hogy vagy elintézed, vagy keresek más ügynököt, volt már erre példa. Nem Ő ül ott, de Ő delegálja az ügynököt, az Ő érdekeit képviseli, ez se hiszem, hogy újdonság bárkinek... De örülök, ha sikerült megmosolyogtatnom téged, csak ne tegyünk már úgy, mintha Dembele-nek semmiféle beleszólása ne lenne.
De vannak akik Dembele-t akkor is mentegetnék, ha 10 öngólt lőne egy meccsen. Emlékszem én, amikor a klub volt a hibás, mert nem vett neki ébresztőórát és nem íratta be nyelviskolába.
Érdekes, valahogy a többi játékos ügynöke el tudja intézni, hogy ha a játékos valamit akar, akkor belemenjen a fizucsükkentésbe. Lásd Pique, Busi, vagy most éppen Ferran.csababarca írta: ↑2021.12.30. 11:20:00
De azért megint megmosolyogtató olvasni a húzzon innen a rákba féle megnyilvánulásokat, mintha ő ülne ott Laportával és tárgyalnaEzt még komolyan így képzeljük, hogy Dembelé edzés után letusol, majd bekopog Laportához, hogy "szia uram, mizu a szerződésemmel?"
Ez maximum egy krimóban megy így, amikor a csapos bértárgyal, nem egy profi klubnál.
Abszolút egyetértek a véleményeddel, én speciel sport területén dolgozok, így valamelyest van erre rálátásom hogyan működnek a dolgok. Óriási harc ez az ügynökökkel, és itt a játékosnak kb hangyányi beleszólása van.
Nekem is ez a véleményem, de a focisták 90%nál nem ők tárgyalnak.visca el barca írta: ↑2021.12.30. 11:53:48
Ha már megszolitottal, sztem meg az a megmosolygtato, hogy felnott ferfit egy ugynok iranyit. Ha akarni marad, tudja mi az ára, mondja meg sissokonak h csikarjon ki minel tobbet aztan az utolso utani ajanlatra rabolint es kesz.
Ha már megszolitottal, sztem meg az a megmosolygtato, hogy felnott ferfit egy ugynok iranyit. Ha akarni marad, tudja mi az ára, mondja meg sissokonak h csikarjon ki minel tobbet aztan az utolso utani ajanlatra rabolint es kesz.csababarca írta: ↑2021.12.30. 11:20:00
De azért megint megmosolyogtató olvasni a húzzon innen a rákba féle megnyilvánulásokat, mintha ő ülne ott Laportával és tárgyalna :lol
Akkor ezért kéne kijelenti a klubnak, hogy rendben, ez volt az utolsó deal, és akkor ennyi.
Ez az ajánlat volt az utolsó, ami után úgy tűnt rendben lesz a dolog. Ha jól emlékszem 2+3 évre lett volna lebontva a bér. Ez a klubnak is jó lett volna, mivel akkor a jelenlegi problémák (Umtiti....) nincsenek, így a magasabb fizetés is kalkulálható.Gaillard írta: ↑2021.12.30. 10:50:54
Úgy gondolom, hogy a Barca szempontjából az lenne a fair, ha kötnének egy rövidebb időtávú szerződést (2 év) alacsonyabb igényekkel és olyan opcióval, amely később nagyobb fizetést és hosszabb szerződést is garantálhatna a feleknek, ha bizonyos feltételek teljesülnek, megfelelő szabadságot meghagyva mindkét szerződő félnek.
Ebben a szerződésben meg lehetne hagyni a játékosnak is a kiutat, hogy mondjuk 26 évesen a csúcséveire tovább tudjon lépni, ha itt nem találja meg mégsem a számításait (a csapat nem éri el azt a szintet, Dembélé pedig végre "berobban" - lehet, hogy fordítva valószínűbb:) és legyen ideje még egy zsíros szerződést kötni az életében, vagy mindkét fél megelégedettségére újabb 2 évvel meghosszabbításra kerülhet a szerződés jobb kondíciókkal a játékos kapcsán.
A baj az, hogy Dembélé és főleg a menedzsere nincs tekintettel az előzményekre, a kialakult helyzetre, így a fentiekre nem látok túl sok esélyt.
Sőt, olvasatam olyan pletykákat, hogy nem is Torres a fő gondjuk, hanem Haaland. Merthogy ugye mi állítólag komolyan érdeklődünk még mindig, és nála ilyen 60-70 millás bruttó fizukról szólnak a hírek, és állítólag azon problémáznak, hogy ha Haalandra költenének ennyi fizut, akkor neki is csöppenhetne egy 40 millás jövedelem helyette.davi10 írta: ↑2021.12.30. 10:40:57Hihetetlen, hogy senki nem tudja elmagyarázni a gyereknek, hogy ezt az 50 milliót nem most fizeti ki a klub, sőt, idén semennyit nem utalunk a City-nek. Ha nem Romano lenne a forrás azt mondanám, hogy kacsa, mert még a leghülyébb focistával is meg lehet ezt értetni.
Hiába vannak jó megmozdulásai, menjen innen el rákba, fájjon másnak a feje a hülyeségei miatt. Nem egy ilyen Balotelli-féle rossz fiú, de mégis kb. annyi gond van vele.
Ezért az 50 milliós játékosért egy centet se kellett egyelőre kiadni és törleszteni is csak nyártól kell 4 részletben. a következő nyártól pedig már az ilyen pénztemetők, mint Cou, Umtiti vagy Neto így vagy úgy, de távoznak. Ráadásul Torres nem tudom pontosan mennyi bért igényel, de van egy olyan halvány gyanúm, hogy jóval a Sissoko által várt összeg alatt.Ronaldinho&Barca írta: ↑2021.12.30. 10:25:35Itt két óriási balek van a képletben:
- Dembele ügynökei akik csak a pénzre harapnak, úgy hogy a játékos úton útfélen lenyilatkozta hogy maradni szeretne, bizonyítani, Xavi pedig hisz benne. Utóbbi hónapokban-hetekben rengeteg változáson esett át.
- Másik pedig a vezetőség, aki minthogy letudta volna fél év alatt ezt a hosszabbítást, nehéz anyagi helyzetben hoz egy 50 milliós játékost, teljesen joggal merül fel a kérdés, ha erre van pénz...
Tudom hogy ez nem az FM, hanem a való élet, de én valahogy úgy vagyok ezzel, hogy dembele irányába nincs olyan hogy elfogadhatatlan szerződés. Előre megkereste már rég a fizujat az elmúlt években a nulla teljesítményével. Ha a következő két évben 1 euró lenne a fizetése, átlagban meg akkor is százszor annyit keresett, mint amennyit megert.