Most a vagdalkozást félretéve, amiket ugye félinformációkra hagyatkozva teszünk, azért jegyezzük meg, hogy ezt a hosszabbítást már régen nyélbe lehetett volna ütni, vagy éppen nem ütni.
Az meg azért valahol érthető, hogy mindenhol megy a csődbe megyünk, meg kell húzni a nadrágszíjat, fizetéscsökkenést erőltetünk mindenkire, majd igazolunk azért mint ha nem lenne holnap, és ez mondjuk nem tetszik 1-2 embernek. (igen tudom, nem most kell kifizetni, de üzenet a lényeges)
Amit szintén elfelejtetek, hogy ez egy játszma, minden szerződéshosszabbítás ilyen, csak itt a klub se határozott a játékos/ügynökség meg pláne.
De azért megint megmosolyogtató olvasni a húzzon innen a rákba féle megnyilvánulásokat, mintha ő ülne ott Laportával és tárgyalna

Ezt még komolyan így képzeljük, hogy Dembelé edzés után letusol, majd bekopog Laportához, hogy "szia uram, mizu a szerződésemmel?"
Ez maximum egy krimóban megy így, amikor a csapos bértárgyal, nem egy profi klubnál.
El kéne a klubnak dönteni, hogy mit akar.
Hosszabbít, ezek a feltételek és pont. És megtenni mindent, hogy megteremtsük a feltételeket.
Nem hosszabbítunk vele, viszlát, pont. Itt pedig megtenni mindent, hogy találjunk egy klubot aki átveszi.
És ezt egyenesen lekommunikálva esetleg, de nem is szükséges.
btw, én sem marasztalnám, ha nem fogadja el a szerződést, akkor köszönjük, viszlát. nem kell ezt túlgondolni, meg alkudozni.
de itt megint ami megy, hogy Torres már igazából ingyen van jelenleg, meg fizucsökkenéssel jött ide. Kit érdekel ez amúgy, hogy a Citybe mennyit keresett? Az ő fizuja itt tegnap 0 euró volt, most 0 plusz 1 euró, tehát nyomja a kasszát.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."