2011.04.17. 09:38:46
Kinga drága, mazochista hajlamaid vannak ugye? mindenki látja, h értelmetlen lefutnod ugyanazokat a köröket sokadjára is, de te mégis megteszed... olyan vagy mint Micimackó... (csekély értelmű)
ON:
nem szeretem az ambivalens szót, mégis leginkább ezzel lehet leírni az érzéseimet a játékával kapcsolatban...
egyfelől látjuk, h sokszor rossz megoldást választ, meg is értem, h Danit ez zavarja, DE!
mégis mit csináljon szerencsétlen, amikor látja, h Villa olyan teljesítményt nyújt az elmúlt hónapokban, ami után szegény Bojant kiutálták sokan innen...
szóval szerintem tudja, h bizonyos helyzetben jobban járna, ha megjátszaná Villát, mégis egyedül akarja megoldani, mert van annyi önbizalma, h érzi, h jobbak a gólszerzési esélyei, mint Davidnak. ha úgy vesszük kezd olyanná válni, mint a példaképe(szigorúan pályán!!!), ő lassan-lassan alfahímmé, vezérré akar válni, azonban ez magával hozza azt is, h a hiba.százaléka sokat nő..
Leo játéka folyamatosan változik, és mindig látni a fejlődést, a gondolkodása vmi eszméletlen gyors! volt az az idegesítő oda-vissza passzolás a végefelé, egyszer csak gondolt egyet és megindult és Villát ajtó-ablak helyzetbe hozta alig 3-4 mp alatt! ember legyen a talpán, aki le tudja követni, h mikor fog így megindulni...
szóval úgy lehetne leginkább leírni Messi játékát, h látszólag minél önzőbb elől, annál inkább csapatjátékos mezőnyben! már-már Xavihoz hasonló szerepkörből indul, azaz minden támadásban legalább 5-öt passzol, minden labda rajta megy át... nem tudom hol van a játékának a határa, de az a félelmetes, h szerintem a világon nincs senki, aki csak sejtené...