Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Léfe
Entrenador del Barça

2011.04.18. 12:08:08

Hiba volt, fel lehet róni, DE ! nem egetverő. Majd Pep helyreteszi, ennyi még belefér. Mondjuk CR összel meglökte Pep-et, S.Ramos meg pofozkodott az őszi meccsen, azok jóval durvább dolgok voltak. Tul sokat nem kell rágodni az ügyön.
Fecó
daffy
Madridista

2011.04.18. 11:57:47

Boixos írta:
messi1011 írta:Boixos, mi az, hogy fell kell róni neki?? Te mindig mindent jól csinálsz! Hiba nélkül.

Majd az edző megmondja neki, hahibázik. Ha tényleg szeretitek a játékosokat, akkor nem írnátok ennyi kritikát a fórumon. Ugyanis a jót meg észre sem veszitek!!
dehát ezt nem is én írtam, csillagom!!! :shock: :o :o :o :o
mindegy, biztos a lendület miatt volt.

de sztem csak abba kellene hagyni a túráztatást, még a topikbezárás előtt :!:
így van,részemről ennyi volt
Boixos
Llegenda del Barça

2011.04.18. 11:56:50

messi1011 írta:Boixos, mi az, hogy fell kell róni neki?? Te mindig mindent jól csinálsz! Hiba nélkül.

Majd az edző megmondja neki, hahibázik. Ha tényleg szeretitek a játékosokat, akkor nem írnátok ennyi kritikát a fórumon. Ugyanis a jót meg észre sem veszitek!!
dehát ezt nem is én írtam, csillagom!!! :shock: :o :o :o :o
mindegy, biztos a lendület miatt volt.

de sztem csak abba kellene hagyni a túráztatást, még a topikbezárás előtt :!:
PUYOL-XAVI-INIESTA
barcami
Jugador del Barça

2011.04.18. 11:51:27

Messi tette a dolgát a meccsen, jól játszott, eleget passzolt. Neki fel kell vállalnia olyan akciókat, amit neki is kell befejeznie.
Nem kell önzőséget emlegetni, amikor a másik két csatárunk nem tud hosszú ideje betalálni. Villa azért küzdött, és 11-est is kiharcolt, ezt nem szabad elfelejteni.
daffy
Madridista

2011.04.18. 11:47:17

nevetséges vagy és vak. ez az utolsó,amit neked írok,mert nem érdemled meg. a jót nem vesszük észre? akkor miről szól az előző 15000 hozzászólás a topikban?
a kritikát az ír,aki akar és arra akire akar. viszont ha a világ észreveszi,hogy a félistened hibázott,te nem,akkor a hiba benned van.
Daweed
Jugador del Barça

2011.04.18. 11:43:10

Boixos írta:sztem bunkóság volt megküldenie a zsugát messinek, mert mi van, ha vkit (mondjuk egy kiskölköt) rúg fejbe? ha kóstolgatták, akármit ugattak neki, el kell tudni viselni ezeket a dolgokat egy ilyen meccsen, géppuskával mégsem lehet nekimenni 80ezer frusztrált madridszurkolónak.

de az viszont rendkívűl röhejes volt, h pont a két leggyökerebb madridi, mr és mrs fairplay ment oda először ugatni, akiknek annyi eltiltásuk van már a verekedések, taposások stb miatt, mint egyes kisebb csapatok tagjainak összesen. pláne ramost nem értem, aki a barcelonai viselkedése után kizárólag a játékosaink és a nézőink jóindulatának köszönheti, h még ép lábakkal örjönghet a meccseiken.
Szerintem ez Messi részéről semmi sem volt ahhoz képest, amit vele szoktak csinálni. Ráadásul ha neki elborul az agya(ha ezt annak lehet nevezni), akkor annak tényleg oka van, nem egy idegbeteg típus.
messi1011
Barça B

2011.04.18. 11:36:50

Boixos, mi az, hogy fell kell róni neki?? Te mindig mindent jól csinálsz! Hiba nélkül.

messi1011
Barça B

2011.04.18. 11:26:04

daffy írta:
Fecooo írta:ne bántsátok Kingucit... ő csak egy olyan komolytalan kislány, akit akkor se vennék komolyan, ha itt állna előttem...

körülbelül 6x lett már innen kitiltva... (eredeti neve vkinga)
igazi szőke, gondolkodásból felmentett kislány... én már nagyon régóta nem próbálok meg észérveket írni neki, úgyse fogja fel micimackó képességű agyával...

még annyit, h minden fórumon közellenség, legyen az NB1.hu, nso, népsportos blog és (kapaszkodjatok meg!!!) goal.com fóruma!!! (meg még ki tudja milyen fórumokra írogat...) ami számomra hihetetlen: ezek után se fogja fel, h benne van a hiba, mindenkit hülyének néz...

megfogadtam, h nem írok neki semmit, ezt az off-ot azoknak fogalmaztam meg, akik nem ismernék az eurobarca örökös hősnőjét...
akkor hogy lehet,hogy megint nyitva maradt a ketrec? :roll:
1. Nem vagyok kislány, és kinőttem már abból a korból. Az agyam kapacitásának megállapításáról meg le lehet szállni. Amit műveltek, az személyeskedés. Tiszteletlenség a másikkal szemben, mint ahogy az is, ahogy a játékosokról írtok!!! Egyáltalán nem vagyok közellenség!!!
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.18. 11:10:00

dinamikus IP...

befejezésül: elnézést kérek modik az offért, talán ezzel sikerül megelőzni a topic teleszemetelését...

szerk: nah mit mondtam? mi vagyunk a szemetek, egyszerűen szánalmas... :roll:

sztem semmi szükség további bizonyításra...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.04.18. 11:39:58-kor.
Deus
Boixos Nois

2011.04.18. 11:08:46

daffy írta:akkor hogy lehet,hogy megint nyitva maradt a ketrec? :roll:
nem nyitva maradt, hanem alacsony volt a kerítés :)

nade ez már nagyon OFF!
KépKép
daffy
Madridista

2011.04.18. 11:07:54

Fecooo írta:ne bántsátok Kingucit... ő csak egy olyan komolytalan kislány, akit akkor se vennék komolyan, ha itt állna előttem...

igazi szőke, gondolkodásból felmentett kislány... én már nagyon régóta nem próbálok meg észérveket írni neki, úgyse fogja fel micimackó képességű agyával...

még annyit, h minden fórumon közellenség, legyen az NB1.hu, nso, népsportos blog és (kapaszkodjatok meg!!!) goal.com fóruma!!! (meg még ki tudja milyen fórumokra írogat...) ami számomra hihetetlen: ezek után se fogja fel, h benne van a hiba, mindenkit hülyének néz...

megfogadtam, h nem írok neki semmit, ezt az off-ot azoknak fogalmaztam meg, akik nem ismernék az eurobarca örökös hősnőjét...
akkor hogy lehet,hogy megint nyitva maradt a ketrec? :roll:
Deus
Boixos Nois

2011.04.18. 11:07:45

vkinga az eurobarca egyetlen női fórumozó itt?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2011.04.18. 11:08:02-kor.
KépKép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.18. 10:59:31

ne bántsátok Kingucit... ő csak egy olyan komolytalan kislány, akit akkor se vennék komolyan, ha itt állna előttem...

d
Entrenador del Barça

2011.04.18. 10:25:25

messi1011 te egy nagyon kitartó ember vagy. Igazi női fifikával vitázol: addig hajtogatod az igazadat, míg már csak legyint az ember. :o
Boixos
Llegenda del Barça

2011.04.18. 10:25:13

sztem gáz volt, messitől pont nem ezt vártam volna, de leszrom, nem okozott sérülést, szerencsére senkinek sem lett semmi baja, és egyébként is a sevillai közönségnek szánta a zsugát. többet ilyet ne csináljon, ha lehetséges. innentől meg úgyis kivesézik a szitut madridista részről, legalább addig sem kell a saját brigádjuk gyengeségével foglalkozniuk.

de mindegy, inkább ne harcoljunk, mert majd jönnek a srácok és azt mondják, h csak gyűjtögetjük a hszeket a felesleges hülyeségek ismételgetésével. :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
messi1011
Barça B

2011.04.18. 10:18:04

Vito írta:
Boixos írta:nem érdekel egyébként a madridi közönség, de egy játékostól akkor is bunkóság megküldeni a zsugát a pálya széléről, szemben a nézőkkel, ha maximálisan tisztában van vele, h nem fogja elérni.
ugyanígy gondolom én is. egyáltalán nem a nézők miatt vagyok pipa rá, hanem azért mert a madridi hőbörgők most jogosan mutogathatnak messire.
magas labda volt, amit leütött és most lehet hallgatni a blanko sirámokat, megjegyzem van is benne valami. ilyet nem szabad csinálni, hacsak nem pepének, ramosnak, vagy cének hívják az illetőt.

ha másért nem, az ilyen madridi reakciókért kell megverni a madridot, annyiszor, ahányszor csak tudjuk!
Szóval akkor jobb lett volna, ha neki megy Villának, és verekedés van????? Ha jól tudom, azért volt mérges, mert remek labdát kapott, és gyakorlatiag odaadta Casillasnak, vagy az el nem ért labda miatt. A Madriddal nem kell foglalkozni. Ők meg tényeg mindenbe belekötnek.
daffy
Madridista

2011.04.18. 10:17:50

d írta:Igenis fel lehet róni Messinek ezt, mert lehetne annyi esze, hogy ne rúgdossa a labdát, pláne a közönségbe, de az egész messze nem akkora nagy ügy, mint amekkora feneket kerítenek neki. Szerintem még madridisták is egyet értenek abban, hogy ha nem is gólgazdag, pörgős meccs volt, de nem volt ez olyan nagy ügy. Messi is csak focista, nem az eszéért szeretjük.
Az meg külön szánalom, hogy magukat újságírónak nevező egyének a legnépszerűbb hírportálon is ezt a labdaelrúgást emeli ki fő cikknek.
természetesen nem cantona szintű ügyként kezeli az ember,de ha a madrid undorító dolgait évekig felemlegetik,akkor megemlítés szinten ezt is szóba kell hozni. megtette,csúnya volt,adjon pár eurót a sértettnek vagy mittomén,kérjen tőle bocsánatot és ennyi. nem törte el senki orrát,csak bunkó volt. nem kell túllihegni. majd szerdán látni fogunk sokkal "különbet" is,erre mérget vennék
Tévedés, mert nem vagyok. Szeretem a játékát, ennyi. Nem érdemli meg, hogy mindenbe belekössenek. Keményen dolgozik, normális srác. Az ilyen embernél nem szeretem, ha piszkálják. PL. A teniszező Rafa Nadal sem érdemli meg.
ha hibázik,akkor fel kell róni neki,mert abból tanul.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2011.04.18. 10:18:51-kor.
Boixos
Llegenda del Barça

2011.04.18. 10:16:48

d írta:...
Az meg külön szánalom, hogy magukat újságírónak nevező egyének a legnépszerűbb hírportálon is ezt a labdaelrúgást emeli ki fő cikknek.
annyira tré volt a meccs, h ez az egyetlen olyan szitu, amin lehet pörögni.
ez van.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Deus
Boixos Nois

2011.04.18. 10:16:02

messi1011 írta:Előre látta, hogy nem éri el???? Akkor minek futott??
Elárulok egy nagy titkot amitől összedől a világegyetem: Küzdött, hajtott a labdáért.
KépKép
messi1011
Barça B

2011.04.18. 10:14:46

daffy írta:
messi1011 írta:
Előre látta, hogy nem éri el???? Akkor minek futott?? Ez semmi nem volt, amit tett. Nem azt láttam, hogy a közönség közé ment volna. Sajnálom, hogy mindenbe bele kell kötni.
én pedig azt,hogy mindent ki kell dumálni. attól,hogy szerelmes vagy messibe,hidd el,neki is van hibája. az egyik pl ez volt.
Tévedés, mert nem vagyok. Szeretem a játékát, ennyi. Nem érdemli meg, hogy mindenbe belekössenek. Keményen dolgozik, normális srác. Az ilyen embernél nem szeretem, ha piszkálják. PL. A teniszező Rafa Nadal sem érdemli meg.
d
Entrenador del Barça

2011.04.18. 10:13:09

Igenis fel lehet róni Messinek ezt, mert lehetne annyi esze, hogy ne rúgdossa a labdát, pláne a közönségbe, de az egész messze nem akkora nagy ügy, mint amekkora feneket kerítenek neki. Szerintem még madridisták is egyet értenek abban, hogy ha nem is gólgazdag, pörgős meccs volt, de nem volt ez olyan nagy ügy. Messi is csak focista, nem az eszéért szeretjük.
Vito
Llegenda del Barça

2011.04.18. 10:10:43

Boixos írta:nem érdekel egyébként a madridi közönség, de egy játékostól akkor is bunkóság megküldeni a zsugát a pálya széléről, szemben a nézőkkel, ha maximálisan tisztában van vele, h nem fogja elérni.
ugyanígy gondolom én is. egyáltalán nem a nézők miatt vagyok pipa rá, hanem azért mert a madridi hőbörgők most jogosan mutogathatnak messire.
magas labda volt, amit leütött és most lehet hallgatni a blanko sirámokat, megjegyzem van is benne valami. ilyet nem szabad csinálni, hacsak nem pepének, ramosnak, vagy cének hívják az illetőt.

ha másért nem, az ilyen madridi reakciókért kell megverni a madridot, annyiszor, ahányszor csak tudjuk!
daffy
Madridista

2011.04.18. 10:09:40

messi1011 írta:
Előre látta, hogy nem éri el???? Akkor minek futott?? Ez semmi nem volt, amit tett. Nem azt láttam, hogy a közönség közé ment volna. Sajnálom, hogy mindenbe bele kell kötni.
én pedig azt,hogy mindent ki kell dumálni. attól,hogy szerelmes vagy messibe,hidd el,neki is van hibája. az egyik pl ez volt.
Boixos
Llegenda del Barça

2011.04.18. 10:05:07

okés, gólhelyzetben volt és a kapura küldte a zsugát.
te nyertél. 8)
PUYOL-XAVI-INIESTA
messi1011
Barça B

2011.04.18. 10:03:31

Boixos írta:
messi1011 írta:
Boixos írta:...
Azt értsd meg, hogy nem a madridi közönségnek szólt!!!!!!!! Nem érte el a labdát, mérges lett, azonkívül 4 jó lehetőség maradt ki!!! Nem jutott el a nézőkig. Nem értem a felháborodásokat!!!
nézd, én mindent megértek, még azt is, h az a messi, aki tízből, tízszer küldi oda a zsugát mondjuk a 16osról, ahová mutatják neki, most nem jól mérte be az 1 méteres reklámtáblát és véletlenül fölérúgta a labdát. :? sztem ezt te sem gondolod komolyan.
nem érdekel egyébként a madridi közönség, de egy játékostól akkor is bunkóság megküldeni a zsugát a pálya széléről, szemben a nézőkkel, ha maximálisan tisztában van vele, h nem fogja elérni. pláne mindezt a meccs végén, amikor már láthatóan semmi sem történt.
mindegy, ettől messi nem lett kisebb, egyszerűen felment a szr az agyába és rosszul döntött. egy honfitársa egy hasonló szituban tömegverekedést produkált a pályán, szal messi még laza is volt tulajdonképpen, ha úgy vesszük. :D
és az is igaz, amit Charlie kolléga mondott, h volt olyan gyerek is, aki sértődöttségében kettétörte egy játékostársa lábát. egy figo nevű exmadridiról beszélek.

egyébként egyáltalán nem vagyok felháborodva, szimplán ez a véleményem erről a szituról.
Válasz küldése