Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hu szerintem Nagyon [auto_cenzúra]Eagico írta:
ja hát suli,de az nem lényegGauchomester írta:Ha másnap suliba mész, akkor sehogy. tanulj, aludj, aztán másnap bármilyen barca-site-ot megnézel, ott leszMessi-Ini írta: És ezt melyik csatornán tudnám nézni?![]()
![]()
![]()
amúgy meg kétlem, hogy pár perccel a tv-s közvetítésben történtek után fent legyenek képek a hivatalos oldalon.
Bob_Marley írta:![]()
Ez a kettő nekem is a kedvenceim között van, gyönyörűek.Fecooo írta:
Ha másnap suliba mész, akkor sehogy. tanulj, aludj, aztán másnap bármilyen barca-site-ot megnézel, ott leszMessi-Ini írta: És ezt melyik csatornán tudnám nézni?![]()
![]()
Ez sajnos csak egy FM-es fantázia mez, de amúgy tényleg elég jóra sikeredett.Xanthor írta:Nekem alapból bejönne egy feketés mez, de ha sima fekete lesz akkor nagyon nem fog tetszeni. Tisztára olyan lenne mint a Madridé kb. Anno volt itt 2 elég jól kinéző idegenbeli tervezet, egy bézs és egy fekete/szürke, de mindkettő ilyen kockás volt és a nyaka olyan színű, mint 05/06-os mezünk.
Erről beszélek
Sokkal jobb szerintem, mint ez a sima fekete, az tényleg olyan, mintha valami gyászmenet lennénk...
Nekem alapból bejönne egy feketés mez, de ha sima fekete lesz akkor nagyon nem fog tetszeni. Tisztára olyan lenne mint a Madridé kb. Anno volt itt 2 elég jól kinéző idegenbeli tervezet, egy bézs és egy fekete/szürke, de mindkettő ilyen kockás volt és a nyaka olyan színű, mint 05/06-os mezünk.El fanático írta: A tiszta fekete idegenbeli mez pedig ugye, mostmár lehetségessé vált, mivel a sporik is színes gúnyában nyomják, de a múltbeli szokások miatt pl.: bennem azt az érzést keltené, mintha 10 spori futkározna a pályán, ráadásul gyászos egy bagázs lennénk, úgy ránézésre...
Este tízkor tűzi műsorra a Barca TVVaratrix írta:Hánykor mutatják be hivatalosan is?
Ez miért jó? Ilyet bármelyik piacon kapsz. Nem eredeti, nem Nike, nem Kappa, sima hamasítvány. Nekem ilyenből Cocu-s volt.Kluivertinho írta:Személy szerint most ezt rendeltem vaterán, össz-vissz 2000 Ft-ért.
http://www.vatera.hu//barcelona_kluvert ... 13369.html
Ha ez nekem szólt, akkor teljesen egyetértek. Ezek a neonsárga idegenbeliek tök jól néztek ki (A 2005/06ossal együttFecooo írta:Balázs, azért a 2009-es idegenbeli sárga mez sztem rohadt jó volt!
nekem a kedvenc mezeim közt van (bár lenne ilyenem és a tavalyi hazaiból...)
Pontosan. A sok élénk színű közül ez kiemelkedően a legszebb. Sőt, gyönyörű. Fecó, vaterán nézz körül, ha ilyen sárgát szeretnél. Sokszor látok ilyet, és én is anno. ott vettem, 3! ezer forintért egy hibátlan, tökéletes darabot. Eredeti, persze nem authentic, de annyi pénzt nem tudok egy mezre szánni.Fecooo írta:Balázs, azért a 2009-es idegenbeli sárga mez sztem rohadt jó volt!