Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen. De majd jövőre még egyértelműbbé válik. Most még CR lőtt góljainak száma elhomályosíthatja a valós értékelést. Ronaldo mezőnyben semmit nem tett hozzá a Reál játékához idén (de a góljait kegyetlenül, és profin megrúgdosta valóban). Egyébként sztem Suarez is jobb volt mint CR, mert gólokban nem maradt le, és mezőnyben is sokat tett hozzá a játékunkhoz (de ebbe ne menjünk bele, mert sokan csak az üreskapuira emlékeznek). De persze ez valószínűleg nem azt jelenti, hogy nem CR fogja kapni az aranylabdát. De hát azt ugye nem a legjobb játékos kapja. Mert ha a legjobb kapná akkor CR-nek kb. 2 lasztija lenne, Messinek meg 7.miro. írta:Neymar atlepte CR-t????
Ne mar sracok,nem szeretem a portugalt,jo jatekosnak tartom a neymart,es azert en nem vagyok annyira elvakult,de azert ne mar..
O nem ezt irta.Stalkyard írta: Gólokban nem, de játékban bőven jobb. Már úgy tavaly óta. És ehhez még csak elfogultnak sem kell lenni.
Gólokban nem, de játékban bőven jobb. Már úgy tavaly óta. És ehhez még csak elfogultnak sem kell lenni.miro. írta:Neymar atlepte CR-t????
Ne mar sracok,nem szeretem a portugalt,jo jatekosnak tartom a neymart,es azert en nem vagyok annyira elvakult,de azert ne mar..
Plusz mi is psg szurkolók leszünk.visca el barca írta:ez a pali madridista nem? mondjuk ettől függetlenül az egész spanyol ligának nagy érvágás lesz ha elmegy, biztos csökken vmit a nézettség...Tromort77 írta:Javier Tebas (La Liga Presdient) also said that if UEFA does not want to listen they will go to CAS and even the courts in Spain/France if they have to.[/i]
ez a pali madridista nem? mondjuk ettől függetlenül az egész spanyol ligának nagy érvágás lesz ha elmegy, biztos csökken vmit a nézettség...Tromort77 írta:Javier Tebas (La Liga Presdient) also said that if UEFA does not want to listen they will go to CAS and even the courts in Spain/France if they have to.[/i]
Lehet, hogy Neymart is ő fogja majd, amennyire önálló a srácStalkyard írta:Tényleg, vele azóta mi van? Tudja azért etetni a családot?Cestus írta: Thiago Silva azt nyilatkozta, hogy a holnapi Monaco elleni meccsük után beszélnek a Neymar-ügyről.
Tényleg, vele azóta mi van? Tudja azért etetni a családot?Cestus írta: Thiago Silva azt nyilatkozta, hogy a holnapi Monaco elleni meccsük után beszélnek a Neymar-ügyről.
remélem nem követted nagyon CR idei teljesítményét, mert akkor a hozzáértésedről adsz számot, ha csak vagtában írtad az még mindig a jobb esetLG írta:Nemyar átlépte CR-t? Egy másik univerzumban talán.![]()
Szerelmes vagy belé...?[/quote][/quote]És mégvalami. Nem a kritika a baj, de amit itt tolnak páran az nem kritika, hanem olyan szintű háltlanság, mintha Neymarnak nem köszönhetnénk jónéhány kupát, gólt, bajnoki cím megszerzését stb. Amit itt egyesek tolnak az túl megy a normális kritikán.
Szerelmes vagy belé, vagy miért vagy ilyen frusztrált? Közel sincs azon a szinten, amilyennek beállítod, tökéletes segítő volt Messi mellé, de soha nem fog kilépni az árnyékából, ha eligazol, akkor sem, nem egy kávéház a kettő. Olyan játékos soha nem lesz a világ legjobbja, aki 10-ből 8-szor választ rossz megoldást, és a ziccereinek is nagy részét elhibázza.És mégvalami. Nem a kritika a baj, de amit itt tolnak páran az nem kritika, hanem olyan szintű háltlanság, mintha Neymarnak nem köszönhetnénk jónéhány kupát, gólt, bajnoki cím megszerzését stb. Amit itt egyesek tolnak az túl megy a normális kritikán.
Abszolút egyetértek ezzel a résszel. És Andris korábbi írásával is.kristop írta: pontosan. ezert is ertem meg valamennyire neymar tavozasi szandekat.
neki nem ceronaldot kell elernie, ha a legjobb akar lenni, mert szerintem ot mar atlepte, hanem mar csak messi van elotte, amire meg nincs lehetosege ugy, hogy egy csapatban jatszanak. persze a penz se mellekes, meg a haverjai parizsban, de (meg mindig) tartom annyira hogy szerintem o a vilag tetejere akar ulni.
pontosan. ezert is ertem meg valamennyire neymar tavozasi szandekat.palesz77 írta:De most nem a 25 éves CR futkározik Real mezben, kristop meg a jelen labdarúgójairól beszélt szerintem.markionni írta:Koze nincs a 25 eves Neymarnak a 25 eves CRhez. Es nem azert mert kevesbe lenne tehetseges.
Erősen gyanítom, h Veratti + 100 körül mehetne tőlünk, de sztem 200 körül is vihető lesz. Mondjuk elég nagy öngól eladni az olaszt, továbbá még mindig úgy gondolom, h nem megy Neymar sehova.LG írta:Az még egy érdekes helyzet lenne, hogy a PSG nem akarná kifizetni a kivásárlási árát, mi viszont másba nem mennénk, azt hogy viselné.
Igazából ennyi még benne is van bármelyik edzésben,főleg profi sportolóknál,ahol hajtani kell a helyért. De:palesz77 írta:Megjöttem olajat önteni a tűzre..Neymar vs Semedo 2 napja, érdekes, 1 szót nem szólt a portugál. Lehet nem szimpatikus Neymarnak.
![]()
Alapvetően egyet értek, az edzéselhagyást leszámítva nem eget rengető a két eset, de tegyük hozzá, Neymar tudja, hogy áll a bál körülötte, most minden lépését lesik, és főleg az ilyen balhékkal önthet olajat a tűzre, és mindezek tükrében mégis megteszi, tehát még a látszat sem érdekli.recrea írta:Mondjuk ez nem nagy kaland egy edzésen sztem. Meg a kakaskodás sem...ahhoz viszont egy senki, h lelépjen edzésről.palesz77 írta:Megjöttem olajat önteni a tűzre..Neymar vs Semedo 2 napja, érdekes, 1 szót nem szólt a portugál. Lehet nem szimpatikus Neymarnak.
![]()
De most nem a 25 éves CR futkározik Real mezben, kristop meg a jelen labdarúgójairól beszélt szerintem.markionni írta:Koze nincs a 25 eves Neymarnak a 25 eves CRhez. Es nem azert mert kevesbe lenne tehetseges.
Koze nincs a 25 eves Neymarnak a 25 eves CRhez. Es nem azert mert kevesbe lenne tehetseges.kristop írta:mondjuk azert szerintem ceronaldonal a jatek minden elemeben jobb a fejelest, es befejezeseket leszamitva. amik persze nem lebecsulendo skillek foleg, mert erre epitette a real a jatekat.gamerpapa írta:Ez a hypeolás eddigi is ment, hogy ott van Messi-Ronaldo közelében, mégis mindenki tudta, hogy a két ember magasan fölötte van, és mondjuk egy harmadik közeli helye lehet.
mondjuk azert szerintem ceronaldonal a jatek minden elemeben jobb a fejelest, es befejezeseket leszamitva. amik persze nem lebecsulendo skillek foleg, mert erre epitette a real a jatekat.gamerpapa írta:Ez a hypeolás eddigi is ment, hogy ott van Messi-Ronaldo közelében, mégis mindenki tudta, hogy a két ember magasan fölötte van, és mondjuk egy harmadik közeli helye lehet.