Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
visca el barca
Presidente del Barça

2017.07.28. 19:34:34

na gyerekek itt egy 120. variáció :D az AS szerint továbbra sem akar az arab adózni, és a 222 mellé egy játékost adna, a választék: di maria, matuidi, moura :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
eimenis1212
Jugador d'estrella

2017.07.28. 19:28:58

miro. írta:Neymar atlepte CR-t???? :D
Ne mar sracok,nem szeretem a portugalt,jo jatekosnak tartom a neymart,es azert en nem vagyok annyira elvakult,de azert ne mar..:D
Igen. De majd jövőre még egyértelműbbé válik. Most még CR lőtt góljainak száma elhomályosíthatja a valós értékelést. Ronaldo mezőnyben semmit nem tett hozzá a Reál játékához idén (de a góljait kegyetlenül, és profin megrúgdosta valóban). Egyébként sztem Suarez is jobb volt mint CR, mert gólokban nem maradt le, és mezőnyben is sokat tett hozzá a játékunkhoz (de ebbe ne menjünk bele, mert sokan csak az üreskapuira emlékeznek). De persze ez valószínűleg nem azt jelenti, hogy nem CR fogja kapni az aranylabdát. De hát azt ugye nem a legjobb játékos kapja. Mert ha a legjobb kapná akkor CR-nek kb. 2 lasztija lenne, Messinek meg 7.
miro.
Entrenador del Barça

2017.07.28. 19:21:22

Stalkyard írta: Gólokban nem, de játékban bőven jobb. Már úgy tavaly óta. És ehhez még csak elfogultnak sem kell lenni.
O nem ezt irta.
A Kanyarba sincs meg Neymar.
Nagyon nagyon messze van meg Ronaldotol.
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan

rmcf
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.07.28. 19:17:02

miro. írta:Neymar atlepte CR-t???? :D
Ne mar sracok,nem szeretem a portugalt,jo jatekosnak tartom a neymart,es azert en nem vagyok annyira elvakult,de azert ne mar..:D
Gólokban nem, de játékban bőven jobb. Már úgy tavaly óta. És ehhez még csak elfogultnak sem kell lenni.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
miro.
Entrenador del Barça

2017.07.28. 19:14:55

Neymar atlepte CR-t???? :D
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan

rmcf
recrea
Llegenda del Barça

2017.07.28. 19:00:43

visca el barca írta:
Tromort77 írta:Javier Tebas (La Liga Presdient) also said that if UEFA does not want to listen they will go to CAS and even the courts in Spain/France if they have to.[/i]
ez a pali madridista nem? mondjuk ettől függetlenül az egész spanyol ligának nagy érvágás lesz ha elmegy, biztos csökken vmit a nézettség...
Plusz mi is psg szurkolók leszünk.

Egyébként sztem is jobban focizott a szezonban, mint CR...más kérdés, h a portugál tényleg elkapta az utolsó néhány meccsét, amivel kupákat hozott a csapatnak.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.07.28. 18:39:10

Tromort77 írta:Javier Tebas (La Liga Presdient) also said that if UEFA does not want to listen they will go to CAS and even the courts in Spain/France if they have to.[/i]
ez a pali madridista nem? mondjuk ettől függetlenül az egész spanyol ligának nagy érvágás lesz ha elmegy, biztos csökken vmit a nézettség...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tromort77

2017.07.28. 18:33:06

La Liga president says they’ll open their own FFP investigation in Neymar deal against PSG, will bring it up with UEFA.

Javier Tebas (La Liga Presdient) also said that if UEFA does not want to listen they will go to CAS and even the courts in Spain/France if they have to.

Elvielg az UEFA-t is mi kértük meg az elején, hogy foglaljon állást. A vezetőség tényleg mindent bevet. :D

A Sport azt hozza, hogy keddig adott a vezetőség neki időt, hogy döntsön.
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.28. 18:27:55

Stalkyard írta:
Cestus írta: Thiago Silva azt nyilatkozta, hogy a holnapi Monaco elleni meccsük után beszélnek a Neymar-ügyről.
Tényleg, vele azóta mi van? Tudja azért etetni a családot? :mrgreen:
Lehet, hogy Neymart is ő fogja majd, amennyire önálló a srác :D
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Stalkyard
Director del Fútbol

2017.07.28. 18:22:44

Cestus írta: Thiago Silva azt nyilatkozta, hogy a holnapi Monaco elleni meccsük után beszélnek a Neymar-ügyről.
Tényleg, vele azóta mi van? Tudja azért etetni a családot? :mrgreen:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2017.07.28. 18:18:11

Érdekesek ezek a videók, érdekes hogy a semmiből kipattant ez a psg féle vonal és érdekes Neymar hozzáállása is. Abból a szempontból felhúz a srác, hogy az átigazolási időszak kellős közepén vagy az apja által vagy saját maga által elindította ezt a pletyka és komédia cunamit. Ha menni akar, hát jó hangosan csapja be maga után azt az ajtót, ha nem, akkor meg 100%-ot nyújtson edzésen és a pályán is. Nem emlékszem a pontos évre hogy edzésen össze "verekedett" volt két játékosunk.. jó lenne ha már pont kerülne a sztori végére. Egy biztos, arca megvan neki, alázat már kevésbé, pedig az is kell hogy valaki nagy játékos legyen.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
eimenis1212
Jugador d'estrella

2017.07.28. 18:15:53

LG írta:Nemyar átlépte CR-t? Egy másik univerzumban talán. :lol:
remélem nem követted nagyon CR idei teljesítményét, mert akkor a hozzáértésedről adsz számot, ha csak vagtában írtad az még mindig a jobb eset

És mégvalami. Nem a kritika a baj, de amit itt tolnak páran az nem kritika, hanem olyan szintű háltlanság, mintha Neymarnak nem köszönhetnénk jónéhány kupát, gólt, bajnoki cím megszerzését stb. Amit itt egyesek tolnak az túl megy a normális kritikán.
Szerelmes vagy belé...?[/quote][/quote]

magasröptű, csiszolt hozzászólás. Gondolom Te vagy az egyik nagy fikázó azért zavar a hozzászólás. Igazság szerint nem tudom követni ki mit írt, mert már jó régóta megy ez az egész téma, és ney osztása.A szerelmet illetően el kell keserítselek, mert mérsékelt lehet , hisz most írtam az első hozzászólást a témában. Nem szerelmesnek, inkább realistának mondanám a csatárhármasunkat tekintve magam.
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.28. 18:15:34

https://www.youtube.com/watch?v=Fp4MZy-grJo" target="_blank

Neymar kihagyott helyzete a Real ellen. A második el clásicón már nem játszott, egyből meg is nyertük :mrgreen:

https://twitter.com/BrazilStat/status/8 ... 5919870977" target="_blank

Thiago Silva azt nyilatkozta, hogy a holnapi Monaco elleni meccsük után beszélnek a Neymar-ügyről.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cestus 2017.07.28. 18:17:03-kor.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.07.28. 18:07:37

Nemyar átlépte CR-t? Egy másik univerzumban talán. :lol:
És mégvalami. Nem a kritika a baj, de amit itt tolnak páran az nem kritika, hanem olyan szintű háltlanság, mintha Neymarnak nem köszönhetnénk jónéhány kupát, gólt, bajnoki cím megszerzését stb. Amit itt egyesek tolnak az túl megy a normális kritikán.
Szerelmes vagy belé, vagy miért vagy ilyen frusztrált? Közel sincs azon a szinten, amilyennek beállítod, tökéletes segítő volt Messi mellé, de soha nem fog kilépni az árnyékából, ha eligazol, akkor sem, nem egy kávéház a kettő. Olyan játékos soha nem lesz a világ legjobbja, aki 10-ből 8-szor választ rossz megoldást, és a ziccereinek is nagy részét elhibázza.
eimenis1212
Jugador d'estrella

2017.07.28. 17:51:11

kristop írta: pontosan. ezert is ertem meg valamennyire neymar tavozasi szandekat.

neki nem ceronaldot kell elernie, ha a legjobb akar lenni, mert szerintem ot mar atlepte, hanem mar csak messi van elotte, amire meg nincs lehetosege ugy, hogy egy csapatban jatszanak. persze a penz se mellekes, meg a haverjai parizsban, de (meg mindig) tartom annyira hogy szerintem o a vilag tetejere akar ulni.
Abszolút egyetértek ezzel a résszel. És Andris korábbi írásával is.
1. Srácok szerintem az ami itt megy (az emberek többségétől) az a szánalmas kategória. Sajnálatos amilyen irányba megy a fórum, és a színvonal is. A világ második legjobb játékosának most kell meghoznia talán élete egyik legfontosabb döntését. Igenis neki sztem most az a kérdés, hogy ki tud-e lépni Messi árnyékából. Ha marad még 3 évig borítékolható a másodhegedűs szerep, és hogy nem lesz aranylabda. Ha lép akkor pedig versenyezhet Messivel (és fel fogja vele venni a versenyt, majd meglátjátok).
Ráadásul ez nem csak a fejlődéséről szól, hanem pénzről, lakóhely váltásról, új életről, új haverokkal. Azt látni lehet h azért h valszeg neyt az is zavarja, hogy a kezdeti 3-as nagy barátság az MSN-ben, már nem ugyanaz. Messi és Suarez egyre inkább közelebb, Ney meg kicsit "kiszorult" (persze a haverság még mindig nagy).
Ha nem hallgatna hanem azt mondaná, bocs gondolkodom akkor azért köpködnétek. Szval jól teszi h hallgat.
2. Klubhűség. Hát ez a nevetséges, meg bullshit kategória. Remélem mindenki aki emiatt elitéli az első munkahelyén dolgozik, vagy az első munkahelyén fog megöregedni. Ha a klubhűség tényleg annyit számítana akkor a klubhűség leginkább a nevelőegyesület felé kellene h fennálljon (ahol az első 5-10 évüket eltöltötték a játékosok, ahonnan indultak, akiknek köszönhetik a profi labdarúgást). A labdarúgók hány százaléka lehet ilyen? 10-20? A focisták nagy részére követ lehetne vetni, mert eljött attól a nevelőegyesülettől akitől a profi labdarúgás lehetőségét, és a legfontosabb indulólökést megkapta. Azokról meg ne is beszéljük akik a saját országukat elhagyták.... Azokat elevenen égessük meg, nem?
3. Bírom azokat akik fitymálják, meg azt mondják megleszünk simán nélküle. Hát majd meglátjátok mennyire leszünk meg... Egy Dani Alvest nem tudtunk pótolni már 2 (vagy 3?) éve. Persze itt emlékszem SR eufória volt az elején, és mennyire meg volt elégedve mindenki Alves pótlásával (persze akkor is kevés ember volt képes látni hogy SR nem az a szint jobbhátvédben - mennyi idő is kellett itt h az emberek rájöjjenek SR alkalmatlanságára, és Alves hiányára -1,5 év - elég lassan esett le a tantusz). A gyengülő középpályát sem tudtuk pótolni 2 éve (kb onnantól látszik h Iniesta már nem képest azt hozzátenni a játékhoz, ami minket európa csúcsán tarthat).
Igen, akkor valószínűleg pont Ney lesz gyorsan pótolva, úgy h a csapat meg sem érzi....
Elfelejtitek azokat az időket amikor Ney már volt és Suarez nem. Egy idő után kevés volt a 2 kreatív ember, kiismertek az ellenfelek. Suarez érkezésével lett teljes megint a csapat (persze a középpálya és a jhv impotenciáját nem tudta mindig megoldani az MSN, de legalább ottmaradtunk az élbolyban- ha nem is a csúcson) Arra akarok kilyukadni, h kell előre a 3 zseni. Elfelejtitek, hogy mi nem tudunk élni a mai foci egyik nagy fegyverével (az íveléssel, a szélről magasan bejövő labdákkal), szval előre kellenek a nagyon kreatív emberek.
4. A jóslatom. Ha Neymar elmegy elfelejthetjük azt a 10 évet, amikor mi volt európa top csapata. Betagozódunk majd az élbolyba, de nem leszünk az a rettegett csapat (ami azért nem rossz, de az elmúlt 10 évhez visszalépés - bár ez a visszalépés már elindult 1-2 éve). A bajnokságban/spanyol kupában egyenlő versenyfutás lesz a madriddal. Sőt megkockáztatom: hátrányba fogunk kerülni.
Ha neymar elmegy ki lesz 3 év múlva aki a csapatot a hátán viszi (átvéve ezt messitől)??? Talán jó játékosaink lesznek coutinhoval meg a többiekkel, de igazi vezér (mint Messi, vagy CR volt a reálban) nem lesz. Neymar lenne erre képes.
Ja és boritékolom 3 éven belül Ney-nak az aranylabdát. És pályafutása alatt a min.2-öt. De ha tippmixelnem kellene 3-ra fogadnék.
5. És mégvalami. Nem a kritika a baj, de amit itt tolnak páran az nem kritika, hanem olyan szintű háltlanság, mintha Neymarnak nem köszönhetnénk jónéhány kupát, gólt, bajnoki cím megszerzését stb. Amit itt egyesek tolnak az túl megy a normális kritikán.
Tromort77

2017.07.28. 17:38:54

A világ vicce lenne elengedni egy leendő(vagy már) top 3as játékost 100+Verratti-ért.
Értem én, hogy illene ide Verratti, de soha nem ért az az ember 100-at. 60-at is csak összeszorított fogakkal. Pogba volt úgy 105, hogy egy marketing bomba a csávó. Ehhez képest Verratti-val pár mezen kívül nem sokat lehet eladni. ( Plusz engem eléggé aggaszt a rengeteg apró sérülése. )

Ez a Neymar saga átment egy komédiába. Még mindig megtehetné, hogy keménykedik a klub és nem hajlandó tárgyalni. (Azért egy összegben a 220 az még mindig macerás a PSG-nek.) De több ez a klub annál, hogy olyanhoz ragaszkodjanak aki menni akar. Senki nem nagyobb ennél a klubnál és azokkal értek egyet akik szerint egy az egyben pótolhatatlannak tarják. De nincs szükség ilyen hozzáállásra a klub körül. Igaza volt Unzué-nak amikor neki esett Neymar-nak. Ez megengedhetetlen. Azért csak 25 éves már.

Ami a pótlását illeti, halvány lila gőzöm sincs, hogy kivel kellene. De a legfőbb, hogy legyen EV megkérdezve. Főleg, ha két csatáros játékot nyomatna ahol Messi van a csatárok mögött akkor nem muszáj szélsőkben gondolkozni.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.07.28. 17:37:16

aztán nehogy az legyen, hogy messi átveszi neymar gólajai nagy részét és ver évi 50et :lol:
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2017.07.28. 17:13:34

palesz77 írta:
markionni írta:Koze nincs a 25 eves Neymarnak a 25 eves CRhez. Es nem azert mert kevesbe lenne tehetseges.
De most nem a 25 éves CR futkározik Real mezben, kristop meg a jelen labdarúgójairól beszélt szerintem.
pontosan. ezert is ertem meg valamennyire neymar tavozasi szandekat.

neki nem ceronaldot kell elernie, ha a legjobb akar lenni, mert szerintem ot mar atlepte, hanem mar csak messi van elotte, amire meg nincs lehetosege ugy, hogy egy csapatban jatszanak. persze a penz se mellekes, meg a haverjai parizsban, de (meg mindig) tartom annyira hogy szerintem o a vilag tetejere akar ulni.

amire akar itt is lenne lehetosege, mert messi is oregedik, de ugy latszik nem akar varni

(de igazabol mar telibefosom az okait, legyen minel hamarabb vege es foglalkozhassunk az utanpotlasaval)
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
recrea
Llegenda del Barça

2017.07.28. 16:54:33

LG írta:Az még egy érdekes helyzet lenne, hogy a PSG nem akarná kifizetni a kivásárlási árát, mi viszont másba nem mennénk, azt hogy viselné.
Erősen gyanítom, h Veratti + 100 körül mehetne tőlünk, de sztem 200 körül is vihető lesz. Mondjuk elég nagy öngól eladni az olaszt, továbbá még mindig úgy gondolom, h nem megy Neymar sehova.
sneco7
Capitá del Barça

2017.07.28. 16:47:04

palesz77 írta:Megjöttem olajat önteni a tűzre.. :mrgreen: Neymar vs Semedo 2 napja, érdekes, 1 szót nem szólt a portugál. Lehet nem szimpatikus Neymarnak. :D
Igazából ennyi még benne is van bármelyik edzésben,főleg profi sportolóknál,ahol hajtani kell a helyért. De:
1. Neymarnak nem kell hajtania a helyéért,gyakorlatilag kirobbanthatatlan lenne.
2. Nem úgy tűnik,hogy Neymar a Barca-beli helyéért nagyon akarna küzdeni.
3. Csapattársak között ilyenkor általában felsegítik a szenvedő felet.

A mai kakaskodással számomra egyértelmű, hogy Neymar menni akar és ezért próbálja szítani a tüzet, hogy kevesebbért elengedjék illetve , hogy visszaböföghesse, hogy nem becsülték meg, lám az új fiú sem adta meg a tiszteletet. Plusz lehet,hogy van valami személyes is benne,de gyakorlatilag 1-2 hét után nem tudom min veszhettek össze. Hacsak nem varrta le Semedo Neymar húgát, exét, bárkijét :D
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2017.07.28. 16:34:49

Ülhet még három évet a padon. :D
Ha duzzog, gondolom szerződésszegésért azért felnyomhatnék őt a vezetőink, fizu off és kész. De ez már nagyon filmbe illő lenne.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.07.28. 16:22:58

recrea írta:
palesz77 írta:Megjöttem olajat önteni a tűzre.. :mrgreen: Neymar vs Semedo 2 napja, érdekes, 1 szót nem szólt a portugál. Lehet nem szimpatikus Neymarnak. :D
Mondjuk ez nem nagy kaland egy edzésen sztem. Meg a kakaskodás sem...ahhoz viszont egy senki, h lelépjen edzésről.
Alapvetően egyet értek, az edzéselhagyást leszámítva nem eget rengető a két eset, de tegyük hozzá, Neymar tudja, hogy áll a bál körülötte, most minden lépését lesik, és főleg az ilyen balhékkal önthet olajat a tűzre, és mindezek tükrében mégis megteszi, tehát még a látszat sem érdekli.

Az még egy érdekes helyzet lenne, hogy a PSG nem akarná kifizetni a kivásárlási árát, mi viszont másba nem mennénk, azt hogy viselné.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.07.28. 16:19:33

markionni írta:Koze nincs a 25 eves Neymarnak a 25 eves CRhez. Es nem azert mert kevesbe lenne tehetseges.
De most nem a 25 éves CR futkározik Real mezben, kristop meg a jelen labdarúgójairól beszélt szerintem.

Én amúgy az esetleges eligazolása után is egyértelműen a 3. legjobb játékisnak fogom tartani, és abba is biztos vagyok, hogy megérzi majd a támadórészleg a hiányát. De attól még eljutott olyan szintre nálam, hogy ezek ellenére is eladnám. Sok már ami az elmúlt hetekben zajlik körülötte, a saját hathatós közreműködésével..
markionni
Capitá del Barça

2017.07.28. 16:08:56

kristop írta:
gamerpapa írta:Ez a hypeolás eddigi is ment, hogy ott van Messi-Ronaldo közelében, mégis mindenki tudta, hogy a két ember magasan fölötte van, és mondjuk egy harmadik közeli helye lehet.
mondjuk azert szerintem ceronaldonal a jatek minden elemeben jobb a fejelest, es befejezeseket leszamitva. amik persze nem lebecsulendo skillek foleg, mert erre epitette a real a jatekat.
Koze nincs a 25 eves Neymarnak a 25 eves CRhez. Es nem azert mert kevesbe lenne tehetseges.
kristop
Entrenador del Barça

2017.07.28. 16:07:04

gamerpapa írta:Ez a hypeolás eddigi is ment, hogy ott van Messi-Ronaldo közelében, mégis mindenki tudta, hogy a két ember magasan fölötte van, és mondjuk egy harmadik közeli helye lehet.
mondjuk azert szerintem ceronaldonal a jatek minden elemeben jobb a fejelest, es befejezeseket leszamitva. amik persze nem lebecsulendo skillek foleg, mert erre epitette a real a jatekat.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Válasz küldése