De jatszott 15 percet.Barcaman1993 írta:Nekem hirtelen az ugrik be, hogy a BL-ben Messi "csak" 4 meccset játszott. Nem vagyok benne teljesen biztos, de sztem au utolsó meccsen nem játszott és akkor, amikor sérült volt az Atletico utáni meccsen.P.U.Y.O.L. írta:Messi:
Bajnokság: 19 meccs: 24 gól, 14 gólpassz
Bajnokok Ligája: 6 meccs: 6 gól, 1 gólpassz
Spanyol Kupa: 6 meccs: 7 gól, 2 gólpassz
Spanyol szuperkupa: 2 meccs: 3 gól, 0 gólpassz
Összesen: 33 meccs: 40 gól, 17 gólpassz
Leo Messi
-
- Entrenador del Barça

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Nekem hirtelen az ugrik be, hogy a BL-ben Messi "csak" 4 meccset játszott. Nem vagyok benne teljesen biztos, de sztem au utolsó meccsen nem játszott és akkor, amikor sérült volt az Atletico utáni meccsen.P.U.Y.O.L. írta:Messi:
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Messi:
-
- Entrenador del Barça
Egy kis Messi-Ronaldo gol-statisztika:
Ronaldo: Career total:215\472=0.45
Messi: Carrer total: 182\300=0.60
Ebben benne van minden hivatalos meccs,valogatott is.
Kis erdekesseg,ha lehet hinni a wikipedianak,messi tegnap jatszodta elete 300. merkozeset.
Maradonna atlaga 0.52...
Ronaldo: Career total:215\472=0.45
Messi: Carrer total: 182\300=0.60
Ebben benne van minden hivatalos meccs,valogatott is.
Kis erdekesseg,ha lehet hinni a wikipedianak,messi tegnap jatszodta elete 300. merkozeset.
Maradonna atlaga 0.52...

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Maradonanál van Basten is több volt és mögötte is Xavi - Iniesta szintű középpályások játszottak: Gullit,Rijkaard
-
- Llegenda del Barça
Én azért nem akarom Maradona-val, v bárki mással összehasonlítani, mert őket nem láttam játszani, ezért könnyű lenne kimondani, h jobb náluk. Videókat láttam, de az nem ugyanolyan, minthogy szinte végigkövetem a fejlődését.
Igazából csak az tudja összehasonlítani őket, akinek volt szerencséje mindkettejüket látni játszani.
Persze, elég furának hangzik, h látván mit művel a pályán, voltak nála jobban játszó játékosok, mint pl.: Pelé
Azért remélem 50 év múlva említhetjük majd Pelével egy lapon
Igazából csak az tudja összehasonlítani őket, akinek volt szerencséje mindkettejüket látni játszani.
Persze, elég furának hangzik, h látván mit művel a pályán, voltak nála jobban játszó játékosok, mint pl.: Pelé
Azért remélem 50 év múlva említhetjük majd Pelével egy lapon

szerintem is jobb,mint maradona. én realosként is kedvelem,de nem a góljai miatt(Messivel 2005-ben az OKÉ magazinban ismerkedtem meg, addig is hallottam felőle. Egycsapásra szimpatikus lett a gyerek Smile Majd jött a magyar-argentin barátságos meccs. A kommentátort idézem, nem szó szerint: Lássuk csak. Vanczák sárgát kap. Messi pedig... Messi pedig pirosat!!! Egy perc után kiállítja a játékvezető.
Mikor 2008 nyarán regisztráltam az oldalra, sokat gondolkoztam a nicken. Az tudtam, hogy Deco benne lesz, és mellé mondom, legyen Messi. Két kedvencem nevét vettem fel.
Messi amit pedig elművel. Szerintem már jobb, mint Maradona...

Ha Messi párját keressük a régebbi fociban, akkor Maradonat nyugodtan átugorhatjuk. Ő ma az, ami Pelé volt valaha. Összehasonlíthatatlanok, mert annyit változott a foci.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Az a szam megvan nekem is, megvan meg Ronaldinhorol, Saviolarol, Deco, Eto'o.messideco írta:Messivel 2005-ben az OKÉ magazinban ismerkedtem meg, addig is hallottam felőle. Egycsapásra szimpatikus lett a gyerekMajd jött a magyar-argentin barátságos meccs. A kommentátort idézem, nem szó szerint: Lássuk csak. Vanczák sárgát kap. Messi pedig... Messi pedig pirosat!!! Egy perc után kiállítja a játékvezető.
Mikor 2008 nyarán regisztráltam az oldalra, sokat gondolkoztam a nicken. Az tudtam, hogy Deco benne lesz, és mellé mondom, legyen Messi. Két kedvencem nevét vettem fel.
Tegnap este szamitogepen neztem a meccset- nem volt a legjobb a felbontas- es nezem, hogy mi a jo eg, Maxwell speedhacket hasznal vagy mi? Utana latom, mikor rakozelitenek, hogy ez az az ember, aki mar 2 golt vagott...
Ebben miert nem lehet C.Ronaldohoz hasonlitani?
Messivel 2005-ben az OKÉ magazinban ismerkedtem meg, addig is hallottam felőle. Egycsapásra szimpatikus lett a gyerek
Majd jött a magyar-argentin barátságos meccs. A kommentátort idézem, nem szó szerint: Lássuk csak. Vanczák sárgát kap. Messi pedig... Messi pedig pirosat!!! Egy perc után kiállítja a játékvezető.

-
- Barça C
helló. ne kiabáljuk el ezt a csúcsdöntögetést! mert csak....
valaki itt írta, hogy Roni után nem értette, miért Messi kapja a 10es mezt. Hát én már Roni, mielőtt elment, láttam, hogy egy világklasszis született...
Az a hátraszaladós, szerelős, majd pimasz cseles kihozatalós megmozdulása most a meccsen meg.....Elájulok! :)
Messi nem tud olyan rossz lenni, hogy ne legyen benne bármikor két gól! Szó szerint értendő...
valaki itt írta, hogy Roni után nem értette, miért Messi kapja a 10es mezt. Hát én már Roni, mielőtt elment, láttam, hogy egy világklasszis született...
Az a hátraszaladós, szerelős, majd pimasz cseles kihozatalós megmozdulása most a meccsen meg.....Elájulok! :)
Messi nem tud olyan rossz lenni, hogy ne legyen benne bármikor két gól! Szó szerint értendő...
De beállt csereként, és játszott 30 percet Kazanyban. 

Én úgy emlékszek, hogy nem volt ott...de lehet, hogy igazad van és csúnyán elnéztemGauchomester írta:Én semTocy írta:
Szerintem csak 4 kupameccsen játszott+két szuperkupa.
szerk.: hülye vagyok, neked van igazadviszont akkor is csak 31/40 és nem 33
na de nem kötözködök
és azért 33, mert mind a 6 BL-meccsen játszott. Kicsit már én is belekeveredetem, de csak megvan

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Én semTocy írta:
Szerintem csak 4 kupameccsen játszott+két szuperkupa.
szerk.: hülye vagyok, neked van igazadviszont akkor is csak 31/40 és nem 33
na de nem kötözködök

- MatyiG
- Adminisztrátor
Ezt írtam 1 hete. ez az Atmá-s rész lehet tényleg bejön.Matyi írta: Nincs nagy formában de így is lövöldözi a gólokat Soha rosszabb formát. Amúgy januárban általában nem szokott olyan jó formában lenni. Majd belejön az Atma elleni meccsen és onnantól szárnyalni fog, figyeljétek meg. Wink
Tippelgetünk hány gólja lesz a szezon végén?
Én tippem(merész) : 56

Szerintem csak 4 kupameccsen játszott+két szuperkupa.Gauchomester írta:Kicsit módosítanom kell, de igazából lényegtelen. A 10 kupagólhoz nem 6, hanem 8 meccs kellett neki, ebben benne van a spanyol szuperkupa is. 7 kupagól, meg 3 sszkupagól, így jön össze a 10.Tocy írta:Lionel Messi: 19 bajnoki/24 gól; 6 kupameccs/10 gól 4 BL-meccs/6 gól.
Összesen: 29/40. És még kérdés, hogy ki érdemelte meg az Aranylabdát?
Elképesztő...
Amúgy hihetetlen, hogy Ronaldo 47 gólos rekordja egyszerűen megközelíthetelen volt évekig, se előtte, se utána senki, ez az ember meg először beállítja, és rá egy szezonra megdönti, 33 meccs 40 gól február elején!!! kész...
szerk: mert megdönti, ezt szerintem kijelenthetjük.
szerk.: hülye vagyok, neked van igazad

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Kicsit módosítanom kell, de igazából lényegtelen. A 10 kupagólhoz nem 6, hanem 8 meccs kellett neki, ebben benne van a spanyol szuperkupa is. 7 kupagól, meg 3 sszkupagól, így jön össze a 10.Tocy írta:Lionel Messi: 19 bajnoki/24 gól; 6 kupameccs/10 gól 4 BL-meccs/6 gól.
Elképesztő...
Amúgy hihetetlen, hogy Ronaldo 47 gólos rekordja egyszerűen megközelíthetelen volt évekig, se előtte, se utána senki, ez az ember meg először beállítja, és rá egy szezonra megdönti, 33 meccs 40 gól február elején!!! kész...
szerk: mert megdönti, ezt szerintem kijelenthetjük.
Lionel Messi: 19 bajnoki/24 gól; 6 kupameccs/10 gól 4 BL-meccs/6 gól.
Elképesztő...
Elképesztő...
Szerintem ő csinálja. Letölti a videót és programmal meg lehet csinálni. Ez a tippem...9Dave írta: Melyik oldalról szeded ezeket?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2011.02.06. 15:19:12-kor.
- Capon
- Llegenda del Barça
Hihetetlen mit csinál már.
http://soccernet.espn.go.com/player/_/i ... si?cc=5739
Más csatárok ha egy bajnoki szezonban elérnek 24 gólt már elég szép eredménynek könyveljük el. Ő pedig 19 meccs alatt lőtt 24 gólt és adott mellé 14 gólpasszt. Első Aranylabdájánál nagyon féltem, hogy őt is utoléri az Aranylabda átka, de a mostaninál, a második aranylaszijánál már eszembe sem jutott, hogy visszaeshet a teljesítménye.
Csak azt az egy dolgot lehet kívánni, ha még egyáltalán kívánhatunk bármit is, hogy még hosszú hosszú évekig tudja tartani ez az emberfeletti formáját és kerüljék el a sérülések.
http://soccernet.espn.go.com/player/_/i ... si?cc=5739
Más csatárok ha egy bajnoki szezonban elérnek 24 gólt már elég szép eredménynek könyveljük el. Ő pedig 19 meccs alatt lőtt 24 gólt és adott mellé 14 gólpasszt. Első Aranylabdájánál nagyon féltem, hogy őt is utoléri az Aranylabda átka, de a mostaninál, a második aranylaszijánál már eszembe sem jutott, hogy visszaeshet a teljesítménye.
Csak azt az egy dolgot lehet kívánni, ha még egyáltalán kívánhatunk bármit is, hogy még hosszú hosszú évekig tudja tartani ez az emberfeletti formáját és kerüljék el a sérülések.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Köszönöm a videókat. Ezt napokig el lehetne nézni 

Amíg el nem törik a lábát 5 helyen vagy nem jön valami komoly sérülés.
Biztos jön valami hullámvölgy de seperc alatt lerázza magáról mert egy gyenge csapat ellen nagyon gyenge formával is lő 2-t
Biztos jön valami hullámvölgy de seperc alatt lerázza magáról mert egy gyenge csapat ellen nagyon gyenge formával is lő 2-t

-
- Director del Fútbol
Látom ma video megosztó napod vanIlúvatar írta:

Hát nem semmi. Ronaldo biztos betalál szerintem ma. De kit érdekel?
Amíg így játszik, bár nem voltak mesteri gólok, de 3-t berámolt. És utána elég jól osztogatott is.
Egy kérdés van csak. Meddig lehet vajon így játszani?

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Te ezeket honnan szeded?:D
Messi egyébként ha így folytatja akkor akár 60 gólig is eljuthat és harmadjára is aranylasztis lehet.
Na akkor senki nem merné azt állítani, hogy nem ő a világ legjobbja.
Gyerünk Messi!:D
Nem véletlenül vagyok MessiFan
Messi egyébként ha így folytatja akkor akár 60 gólig is eljuthat és harmadjára is aranylasztis lehet.
Na akkor senki nem merné azt állítani, hogy nem ő a világ legjobbja.
Gyerünk Messi!:D
Nem véletlenül vagyok MessiFan