Lionel85 írta:Nem tudom, ha a spanyol csapatra nézek, akkor a vb-n mutatott teljesítménnyel én nem ajnároznám őket ennyire. A szép focit az Eb-n mutatták be, a vb-n egy közepes teljesítményt nyújtottak magukhoz képest. Ezt viszont szerintem nem olyan nehéz túlszárnyalni. Hollandiának is lehetett volna, ha nem pankrátorosdit játszanak.
Nem tartom behozhatatlannak a spanyolok fölényét, jelenleg ugyan ők a címvédők, de nem verhetetlenek. A barátságos meccsek meg a felkészülésre jók és arra, hogy megnézzék a csapatok, hol is tartanak a fontosabb meccsek előtt. Vb után volt az argentin csapat, kapitányváltás után és végre felszabadultan játszottak. Ha ezt átültetik a tétmeccsekre is (ahogy tegnap utaltam rá), akkor még bizony a spanyolokat is meglehet fogni. Természetesen kiugró eredménnyel, de megfoghatóak.
Ez legközelebb 4 év múlva fog kiderülni ( márcsak 3 és fél), addigra pedig mindkét csapat óriásit változik, tehát az igazi választ sosem fogjuk meg tudni. Valóban a válogatottban nem úgy megy a fiúknak, ahogy kellene, de azt ne felejtsd el, hogy a legnagyobb potenciál bennük rejlik. Ugye ezt Barcelona szurkolónak nem kell magyaráznom?
Az egész játékrendszer a Barcelonára épül, ha rajtam múlna, akkor át is ültetném 4-3-3-ba a játékuk, mégpedig úgy, hogy a középpályán a Busi-Xavi-Fabregas ( vagy Iniesta) míg elől ha Fabre kezd, akkor Iniesta-Villa-Pedro, ha Ini kezd a középpályán, akkor pedig: Villa-Torres-Pedro. Sokkal jobban feküdne a 4-3-3 az ehhez szokott barcelonai magnak.
Argentinában csatárdömping van, ott rettenetesen el vannak eresztve, de mi van a többi poszttal? Mert szerintem manapság sem a védelemben, sem a középpályán nem hemzsegnek világklasszisok. Márpedig szerintem így nem lehet vb-ét nyerni, sokat kell változnia 2014-ig az argentin futballnak, hogy legyen esélyük.