2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Már most is ez megy, csak kicsiben. A meccsek végén sokkal többször cseréli le Pep Villát vagy Pedrot, mint Messit, még akkor is, ha Messinek van gólja, míg nekik nincsen, legalábbis én ezt vettem észre.Mihu írta:22 meccsen eddig 23 gól...Ha marad a 7 pontos különbség, vagy növeljük 10-re, akkor szerintem utolsó meccseken úgyis rá fognak játszani hogy gólt lőjön.
Viszont fordított esetben egyiknek sem tetszene a dologTocy írta:Hát Messi sincs csúcsformában, de Roni meg aztán pláne, viszont az az érzésem, hogy ha CR aranycipős lenne, a Barca pedig triplázós, azzal Messi is és CR is kiegyezne![]()
Ha nem előzi be Roncit az se fog érdekelni, akkor ha utóbbi kupa nélkül marad. Ez ugye Messinek minimum 2 kupát jelentene és biztos vagyok benne, hogy ő is lemondana az aranycipőről ez esetben. Ha pedig minden meseszerű lenne....hát, nem is kell folytatnomS.Agüero írta:Azért gondoltam, h ugyanannyi van, mert a Hercules elleni meccsünkön a kommentátor mondta Messi 2. góljánál, h ugyanannyi gólja lett így, mint Ronaldonak, de akkor tévedett és Ronaldo vezet.lui1698 írta:Messi-nek 21 van.S.Agüero írta:Ha 22 gólt nézünk akkor ugyan annyi van neki, mint Messinek igaz?De nem sokáig, ebben is meg fogja előzni.
![]()
Azért gondoltam, h ugyanannyi van, mert a Hercules elleni meccsünkön a kommentátor mondta Messi 2. góljánál, h ugyanannyi gólja lett így, mint Ronaldonak, de akkor tévedett és Ronaldo vezet.lui1698 írta:Messi-nek 21 van.S.Agüero írta:Ha 22 gólt nézünk akkor ugyan annyi van neki, mint Messinek igaz?
Messi-nek 21 van.S.Agüero írta:Ha 22 gólt nézünk akkor ugyan annyi van neki, mint Messinek igaz?
Ha 22 gólt nézünk akkor ugyan annyi van neki, mint Messinek igaz?BlauGranaGroc írta:a marca osztja a pichichit, náluk 23 bajnoki gólnál tart cr
a rm hivatalos oldala úgy tűnik becsületesebb
Köszi, bár én itt csak 32-t látok.BlauGranaGroc írta:offTocy írta:Most meg Messi és valljuk be, hogy CR is elképesztő mennyiségben szállítja a gólokat, Messi ugye 38-nál jár...meg tudja valaki mondani, hogy a portugál h áll e tekintetben? Azt tudom csak, hogy a bajnokságban 22...
33
azért a bl előtt nem ártana, ha pihenne az alap csapat, de főleg Messi
offTocy írta:Most meg Messi és valljuk be, hogy CR is elképesztő mennyiségben szállítja a gólokat, Messi ugye 38-nál jár...meg tudja valaki mondani, hogy a portugál h áll e tekintetben? Azt tudom csak, hogy a bajnokságban 22...
Picit durva, hogy február első meccsén már a 40-ért megy...mikor tavaly 47-el már csúcsot állított be. Félelmetes. Főleg annak tükrében, hogy pár éve még senki a közelbe sem volt...Big Ronaldo régen a Realnál 25-öt ígért egy idényre, ami tökéletes volt, még tőle is. Most meg Messi és valljuk be, hogy CR is elképesztő mennyiségben szállítja a gólokat, Messi ugye 38-nál jár...meg tudja valaki mondani, hogy a portugál h áll e tekintetben? Azt tudom csak, hogy a bajnokságban 22...detabarca írta:Ha jól tudom pihenés helyett ma is kezdő lesz a kedvencünk. Ha így alakult, akkor elérhetné a szezonbeli 40. gólját, amihez elég a "szokásos" dupla
2 részben találtam meg,úgy megfelel?S.Agüero írta:Valaki nem tud egy videót linkelni az összes 2010-es naptári évben szerzett góljairól? Régóta keresem, de nem találtam. Tudjátok volt ilyen a 09/10-es szezonjáról is.
Előre is köszönöm aki rátalál!
Köszi szépen, elmentettem könyvjelzőként!kanty írta:parancsoljEnjoy írta: Valaki tudna dobni linket, hogy hogyan áll a góllövő lista a bajnokságban?!