2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Forcabarca8 írta:ezzel nem bántasz meg, mivel én is tudom, h naív vagyok. csak vele kapcsolatban mindig keresem a pozitív dolgokat(mostanában 1-1 sikeres csele után felugrok, meg elkezdek ordibálni(sajna nem kell túl sűrűn)). én az év elejéből merítettem erőt, nekem, mint az utolsó reménysugár, olyan volt, h gólt lőtt az internek, golpasszokat adott patonak, és voltak jó meccsei(igaz, nem mindig sok mozgássalSanama írta: Nem akarlak megbántani,vagy megsérteni,de elég naiv vagy szerintem.). reálisabban nézve: 5%, hogy valaha a régi lesz. de az az 5% is bejöhet
Én is így vagyok,és örülök is. Csak tudod utána látok egy 05/06os videót róla,és látszik a különbség,hogy ott hogy adott gólpassz,meg most..Forcabarca8 írta:ezzel nem bántasz meg, mivel én is tudom, h naív vagyok. csak vele kapcsolatban mindig keresem a pozitív dolgokat(mostanában 1-1 sikeres csele után felugrok, meg elkezdek ordibálni(sajna nem kell túl sűrűn)). én az év elejéből merítettem erőt, nekem, mint az utolsó reménysugár, olyan volt, h gólt lőtt az internek, golpasszokat adott patonak, és voltak jó meccsei(igaz, nem mindig sok mozgássalSanama írta: Nem akarlak megbántani,vagy megsérteni,de elég naiv vagy szerintem.). reálisabban nézve: 5%, hogy valaha a régi lesz. de az az 5% is bejöhet
ezzel nem bántasz meg, mivel én is tudom, h naív vagyok. csak vele kapcsolatban mindig keresem a pozitív dolgokat(mostanában 1-1 sikeres csele után felugrok, meg elkezdek ordibálni(sajna nem kell túl sűrűn)). én az év elejéből merítettem erőt, nekem, mint az utolsó reménysugár, olyan volt, h gólt lőtt az internek, golpasszokat adott patonak, és voltak jó meccsei(igaz, nem mindig sok mozgássalSanama írta: Nem akarlak megbántani,vagy megsérteni,de elég naiv vagy szerintem.
Semmi hiba nem volt benne,utána tovább is olvastam,csak azt találtam furcsának,hogy még úgy gondolod,hogy nem kell leírni őt.Forcabarca8 írta:nyelvtani vagy tartalmi hibát követtem elSanama írta:Forcabarca8!
Első sorodat olvastam el.![]()
![]()
am meg: miben reménykedek? tudod, a remény hal meg utoljára![]()
és hidd el, neki olyan a foci, mint nekem a biciklizés(nem a csel, hanem az a jobb esetben 2 kerekű izé): sose felejti el! ő legnagyobb, a legjobb! és ahogy év elején látszódott a játékában, h van még remény, akkor ez miért nem fordulhatna elő még egyszer? mert ő még mindig "csak" 29, nem pedig 36! egy zseni. am az előző hsz-n végén azért ott van a lényeg:
"vagy új edző(remélem rijkaard lesz az, ha elmenne carlo) kell neki, vagy másik csapat..."
hihi, saját magamtól idéztemvan ego
![]()
nyelvtani vagy tartalmi hibát követtem elSanama írta:Forcabarca8!
Első sorodat olvastam el.
Áh, az már szinte lehetetlen.kanty írta:A tegnapi Milan-Juventus mecsen kapott 15 percet az alatt kb 5ször ért labdába abból 3 pontatlan volt![]()
egyre mélyebre süllyed. nagyon sajnálom őt mert nekem ő a nr.1, de ezt csak magának köszönheti.azért remenykedek még, h legalább megközeliti 1szer a régi formáját, de ez jelenleg távolinak tűnik
Végül is ja, mindig sír akkor is sírt amikor( nézd meg a hozzászólásomat aHouse írta:Tudásban ronniehoz? haha!Ahhoz brazíliában kellett volna születnie!
Ugyanez válogatott szempontjából is.
(Mondjuk nem így értettem.)
Ráadásul cr minden meccsen sír - Ronnie régebben, amikor még AKART focizni, mosolygott.
Tudásban talán felnőhet. Világbajnok sose lesz mert nincsenek a hazájában vele egyszintű játékosok. R10-nek 2002-ben pedig ott volt még Ronaldo(R9).
Meg kell, hogy védjem CR-t. Szerintem fölnőhet hozzá igenis. Több egyenletes szezonja volt már most mint a barazilnak. És Ronaldinho is elég sokat vesztett a szememben emberi oldaláról is. A pályán is egyre alázatosabb Ronaldo. Idővel fölérhet.
Azért ez a ligaválpgatott sem volt oylan nagy csapat. Persze hogy tud még mindig, nem volt nehéz ellenünk.bali 15 írta:Tegnap marha jól játszott. Gyakran indult meg egyedül csak mindig elgázolták. Még azért mindig tud ha akar. Legalább is a játéka a többi Milan játékosnál jobb. Nem nehéz kitűnni egy ilyen szürke csapatból.
De beérték a Juventust.