Ronaldinho Gaúcho #4

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
kanty
Llegenda del Barça

2009.05.11. 18:39:57

Forcabarca8 írta:
Sanama írta: Nem akarlak megbántani,vagy megsérteni,de elég naiv vagy szerintem.
ezzel nem bántasz meg, mivel én is tudom, h naív vagyok. csak vele kapcsolatban mindig keresem a pozitív dolgokat(mostanában 1-1 sikeres csele után felugrok, meg elkezdek ordibálni(sajna nem kell túl sűrűn)). én az év elejéből merítettem erőt, nekem, mint az utolsó reménysugár, olyan volt, h gólt lőtt az internek, golpasszokat adott patonak, és voltak jó meccsei(igaz, nem mindig sok mozgással :roll: ). reálisabban nézve: 5%, hogy valaha a régi lesz. de az az 5% is bejöhet :!:

bejöhet, de csak akkor ha Ő IS AKARJA, s itt van igazaból a probléma.akar ő focizni, de már mindent elért s nehéz motiválni arra, h kemenyen dolgozzon :arrow: újra régi legyen(legalább megközelitse)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.05.11. 18:35:42

Forcabarca8 írta:
Sanama írta: Nem akarlak megbántani,vagy megsérteni,de elég naiv vagy szerintem.
ezzel nem bántasz meg, mivel én is tudom, h naív vagyok. csak vele kapcsolatban mindig keresem a pozitív dolgokat(mostanában 1-1 sikeres csele után felugrok, meg elkezdek ordibálni(sajna nem kell túl sűrűn)). én az év elejéből merítettem erőt, nekem, mint az utolsó reménysugár, olyan volt, h gólt lőtt az internek, golpasszokat adott patonak, és voltak jó meccsei(igaz, nem mindig sok mozgással :roll: ). reálisabban nézve: 5%, hogy valaha a régi lesz. de az az 5% is bejöhet :!:
Én is így vagyok,és örülök is. Csak tudod utána látok egy 05/06os videót róla,és látszik a különbség,hogy ott hogy adott gólpassz,meg most.. :(
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.05.11. 18:33:57

Kép
House
Entrenador del Barça

2009.05.11. 18:27:54

Higyjétek el, nyáron megy a brazil bajnokságba.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.05.11. 18:22:25

Forcabarca8 írta:
Sanama írta:Forcabarca8!
Első sorodat olvastam el.
nyelvtani vagy tartalmi hibát követtem el :?: :lol:

am meg: miben reménykedek? tudod, a remény hal meg utoljára :!:
és hidd el, neki olyan a foci, mint nekem a biciklizés(nem a csel, hanem az a jobb esetben 2 kerekű izé): sose felejti el! ő legnagyobb, a legjobb! és ahogy év elején látszódott a játékában, h van még remény, akkor ez miért nem fordulhatna elő még egyszer? mert ő még mindig "csak" 29, nem pedig 36! egy zseni. am az előző hsz-n végén azért ott van a lényeg:
"vagy új edző(remélem rijkaard lesz az, ha elmenne carlo) kell neki, vagy másik csapat..."

hihi, saját magamtól idéztem :lol: van ego :lol: :D
Semmi hiba nem volt benne,utána tovább is olvastam,csak azt találtam furcsának,hogy még úgy gondolod,hogy nem kell leírni őt.
Nem akarlak megbántani,vagy megsérteni,de elég naiv vagy szerintem.

2éve már mindenki csak reménykedik benne,és hajszolja,hogy MÉG nem kell őt leírni. Pedig a Milanban is amit művel az egyre lejjebb és lejjebb van.
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.05.11. 18:19:40

Sanama írta:Forcabarca8!
nyelvtani vagy tartalmi hibát követtem el :?: :lol:

am meg: miben reménykedek? tudod, a remény hal meg utoljára :!:
és hidd el, neki olyan a foci, mint nekem a biciklizés(nem a csel, hanem az a jobb esetben 2 kerekű izé): sose felejti el! ő legnagyobb, a legjobb! és ahogy év elején látszódott a játékában, h van még remény, akkor ez miért nem fordulhatna elő még egyszer? mert ő még mindig "csak" 29, nem pedig 36! egy zseni. am az előző hsz-n végén azért ott van a lényeg:
"vagy új edző(remélem rijkaard lesz az, ha elmenne carlo) kell neki, vagy másik csapat..."

hihi, saját magamtól idéztem :lol: van ego :lol: :D
Kép
House
Entrenador del Barça

2009.05.11. 18:08:53

Hát forcabarca, teljesen egyetértek. :) ill. :( .
A cselekről pedig.. áh, túl sokáig sorolnám. :)

Egyébként nekem mindig benne lesz a best 3-ban, Messi és Stoichkov mellett. Kint is van a szobám falán 3 órisá poszter róla. :) Nem is fogom levenni őket, kivéve ha egyszer majd elköltözünk. :D
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.05.11. 18:07:49

Forcabarca8!

Nem bántásnak szánom,de aki MÉG nem írja le ,azok az emberek mire alapoznak?
Csak ezt mondjátok el,és hinni fogok benne én is...

szerk:
Ki ne magyarázzátok már,hogy nem Ő a hibás azért mert leszarja a focit?
Ez kezd idegesíteni...
1év múlva már az lesz,hogy Rijkaard rontotta el,meg Xavi meg Messi.

Ne nevettessük már ki magunkat..
Ronienak volt 3-4gyönyörű éve ,amit aranyba lehet önteni.
De tavaly óta,olyanokat csinál,hogy fütyülni lehet a játékát,és a lustaságát.Csak a bulik érdeklik,nem a foci.Vagyis a foci érdekli,csak erőfeszítést nem akar érte tenni.

Hiába jösztök sajtóval,Ancelotti-val, nem ŐK a felelősek ROnaldinho hanyatlásáért,hanem RONALDINHO GAUCHO.
És azt is elmondom,hogy sosem lesz a régi,sőt sosem lesz jobb a mostani önnmagánál sem.

Ettől függetlenül,nekem az egyik kedvencem,de már a remény is meghalt vele kapcsolatban.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2009.05.11. 18:12:53-kor.
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.05.11. 18:04:06

habár én is inkább csak remélem, de sztem nem kell még leírni. míg tavaly gyengén játszott, azt (lényegében) csak magának köszönheti, míg az idei formájáért egyértelműen 2 tényező játszott közre:

1. carlo ancelotti: (ide csupa csillagot képzeljetek :D ) carlo elvárta ronnietól, h védekezzen! hát normális? soha nem tudott védekezni, és nem élete legnagyobb válsága után 28-29 évesen fog megtanulni. mindig rosszkor hozta le és be. ha ment neki, és a csapatnak, akkor behozta helyette ambrosinit, elment a kedve, és az nála fontos. másrészől azt a meccset 2-0ról(vagy 2-1ről?) bebukta a milan. ha gólt kellett volna lőni, és pados volt, akkor se hozta be, max a 95. percben. egyszerűen buta döntések sorozata. rijkaard alatt újra szárnyalna(vagy legalább menne neki)

2. sajtó: sokan nem tulajdonítanak neki túl nagy jelentőséget, pedig nagyon fontos. atalanta elleni "gólja": piszkálták, mert túlságosan örült egy gólnak-->nagy visszhang, ronaldinho morál: csökken. ment neki(év eleje, mostanában tényleg kaknub): másnapi sajtó: ronaldinho keresi régi önmagát. ami részben igaz, mert a 200-2006os dinhotól messze volt, de kezdett formába lendülni! erre a sajtó miatt: ronaldinho morál: csökken

szal ez a 2 tényező minden demoralizáló intézkedést megtett, h ronaldinho ne élvezze a játékot!!! pedig neki az a legfontosabb! emlékeztek még: állandó vigyor, balra néz jobbra passz, kimegy a labda: egy varázslat, és máris a kezében/másnál a labda! elkapott a nosztalgia. nade. vagy új edző(remélem rijkaard lesz az, ha elmenne carlo) kell neki, vagy másik csapat...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Forcabarca8 2009.05.11. 18:10:44-kor.
Kép
House
Entrenador del Barça

2009.05.11. 17:37:10

kanty írta:A tegnapi Milan-Juventus mecsen kapott 15 percet az alatt kb 5ször ért labdába abból 3 pontatlan volt :? :( egyre mélyebre süllyed. nagyon sajnálom őt mert nekem ő a nr.1, de ezt csak magának köszönheti.azért remenykedek még, h legalább megközeliti 1szer a régi formáját, de ez jelenleg távolinak tűnik :(
Áh, az már szinte lehetetlen. :cry:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.05.11. 17:34:19

A tegnapi Milan-Juventus mecsen kapott 15 percet az alatt kb 5ször ért labdába abból 3 pontatlan volt :? :( egyre mélyebre süllyed. nagyon sajnálom őt mert nekem ő a nr.1, de ezt csak magának köszönheti.azért remenykedek még, h legalább megközeliti 1szer a régi formáját, de ez jelenleg távolinak tűnik :(
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.05.01. 23:13:52

Tényleg ő volt a legjobb! Még soha az életben nem láttam nála technikásabb játékost, eszméletlen, amit művelt! A videón is látszik ( http://www.youtube.com/watch?v=f6kuwzwICsQ ), hogy mi okozta a vesztét! :cry: Ha nem kapta volna meg a kellő "seggnyalást" akkor még mindig ott lenne a Barcában és ontaná a gólokat, meg trükkökkel kápráztatná el a közönséget! Még abban reménykedek, hogy egyszer visszajön a régi formája a Milánban! Ha egyszer rá lehetne bírni megint a játékra, meg a küzdésre, kevés trükkre, akkor idővel magától jönne megint minden, ha azt érezné, hogy megy neki, de mostanában a múltjával akarja a jelent megoldani: próbál trükközni, de lassú és nem jön be, meg nem jönnek a gólok, passzok. Előrül kell kezdenie, hogy megint belejöjjön!
petiamadridista
Madridista

2009.05.01. 22:56:24

Ronaldinho és Cronaldo??
Hmm..
Azt hiszem, hogy nem.. Cristiano Ronaldo nem érhet fel Ronaldinhohoz..
Ahhoz neki brazilnak kellett volna születnie..
Ronaldinho 2004-2007-ig egy más dimenzió volt.. teljesen más.. Olyat azóta sem láttam..
Egyszeri és megismételhetetlen.. Ugyanakkor bármennyire is a Barcaban játszott hát azt az embert nem lehetett nem szeretni..
A játéka, az a könnyedség, az a gyermeki öröm amivel ő a labdához nyúlt.. És hogy minden egyes, minden kis labdaérintésében ott volt vmi csodás trükk..
Áh.. Örök élmény az az ember..
Igazi brazil szambára volt ő képes.. Olyanra amire csak brazil képes..
Óriási tálentum.
Ha kellett háttal, fejjel, lábbal, földön fekve, 3 védő gyűrűjében is.. de megoldotta..
Egy két csele, megmozdulása pedig egyszerűen feledhetetlen marad számomra..
Amikor például ott dekázott a labdával a szögletzászlónál, 2 bilbaói védő gyűrűjében..
Áh.. Hihetelen.. És felejthetetlen.. A Chelsea-nek lőtt gőlja, a Stapmford Bridge-en.. Amikor a Madrid ellen játszott akkor mindig a pokola kívántam.. De..
Hihetetlen..
Se Kaká (pedig nagy kedvencem) se Cronaldo, és Messi sem érhet fel hozzá..
Ronaldinho volt a Barcelona.. Rengeteget köszönhet neki a katalán klub.. Most könnyen lehet, hogy nem itt lennének (valószínű).
(Ez a Barca, bár eredményesebb, több gólt lő meg minden, de valahogy ő hiányzik.. Egy brazil hiányzik.. Bár ez már nem az én bajom..)

Ha baj volt, bárki ellen, benne mindig bízhatott a Barca, ő mindig tudott valami olyat mutatni, amitől az ember teljesen elalélt a TV előtt..
Óriási.. Óriási játékos marad számomra mindig is..

Az a gyermeki mosoly, az az elegancia, az az akarás, az a brazil szamba, azok az azóta is utánozhatatlan trükkök.. Kész.. 8)

Így most, hogy nem a régi, így szegényebb a focivilág.. Így szegény..
Az egyik legnagyobb zseni marad örökre.. Én nem felejtem őt.. A Barcasoknak meg majd nem szabad felejteni őt.!

Nagyon sajnálom, hogy így lesüllyesztette magát..
HALA MADRID
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.05.01. 11:18:17

http://www.youtube.com/watch?v=f6kuwzwICsQ

ezerszer volt már belinkelve Most csak azért teszem be, mert ezen is látszik, hogy külön bánásmódban volt része mindig is. Főleg Rijkaard alatt. Ronie egy nagy gyerek, neki a labda a játéka. A bemelegítésnél míg mindenki ugyanolyan feladatokat csinált, neki megengedett volt a "bohóckodás".
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.01. 10:27:23

House írta:Tudásban ronniehoz? haha! :lol: Ahhoz brazíliában kellett volna születnie! :wink: Ugyanez válogatott szempontjából is. :) (Mondjuk nem így értettem.)
Ráadásul cr minden meccsen sír - Ronnie régebben, amikor még AKART focizni, mosolygott. :wink:
Végül is ja, mindig sír akkor is sírt amikor( nézd meg a hozzászólásomat a
Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai topicban :twisted: :twisted: )
House
Entrenador del Barça

2009.05.01. 10:22:39

Tudásban ronniehoz? haha! :lol: Ahhoz brazíliában kellett volna születnie! :wink: Ugyanez válogatott szempontjából is. :) (Mondjuk nem így értettem.)
Ráadásul cr minden meccsen sír - Ronnie régebben, amikor még AKART focizni, mosolygott. :wink:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.01. 10:13:28

House írta:http://www.youtube.com/watch?v=OS5tQvQO ... re=related

hol érhet fel Ronniehoz egy cr?
Tudásban talán felnőhet. Világbajnok sose lesz mert nincsenek a hazájában vele egyszintű játékosok. R10-nek 2002-ben pedig ott volt még Ronaldo(R9).
Na meg persze a nagy Rivaldo.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.01. 10:10:53

House írta:http://www.youtube.com/watch?v=OS5tQvQO ... re=related

hol érhet fel Ronniehoz egy cr?
Meg kell, hogy védjem CR-t. Szerintem fölnőhet hozzá igenis. Több egyenletes szezonja volt már most mint a barazilnak. És Ronaldinho is elég sokat vesztett a szememben emberi oldaláról is. A pályán is egyre alázatosabb Ronaldo. Idővel fölérhet.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
House
Entrenador del Barça

2009.05.01. 10:03:21

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.04.24. 19:55:43

Ronaldinho akkor szúrta el, amikor "beleszeretett" abba, hogy ő a nagy sztár és nem kell edzenie, mert meg van a kellő tehetsége hozzá, hogy a nélkül is jól játsszon. Azóta már a cselei sem jönnek be, mert nem olyan dinamikus, egyszerűen megvárja, míg odamegy elé vki és egy trükkel el akarja vinni. Még mindig csinálná azt, amit már nem tud, sajnos, olyan jól csinálni, mert már nem játszik akkora alázattal. :( :cry:
Dave87
Capitá del Barça

2009.04.24. 12:07:22

Biztos, hogy még mindig tud, az ilyet nem felejti el az ember. A fő kérdés évek óta, hogy akar-e.
A másik meg az, h barátságos meccsen, ilyen ellenfél ellen, ekkora iram mellett neki ujjgyakorlat volt forgatni meg cumiztatni szegény Grúzt. Tétmeccsen továbbra is gyenge, ennyi.
abreu
Jugador d'estrella

2009.04.24. 11:22:20

bali 15 írta:Tegnap marha jól játszott. Gyakran indult meg egyedül csak mindig elgázolták. Még azért mindig tud ha akar. Legalább is a játéka a többi Milan játékosnál jobb. Nem nehéz kitűnni egy ilyen szürke csapatból.
De beérték a Juventust.
Azért ez a ligaválpgatott sem volt oylan nagy csapat. Persze hogy tud még mindig, nem volt nehéz ellenünk. :twisted:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.04.24. 11:18:10

Én is ezt gyűlöltem. Nem tudtam ott maradni a tv előtt. Jó nem azt mondom, hogy a legnagyobb magyar spílerek, de nem vennék fel VÁLOGATOTT meccsen milán mezt. ( vagy barcát vagy akármilyet)

És ezt mondta a szak kom. is, hogy a fiának nem engedné meg, hogy milan mezt huzzon egy ilyen meccsen.
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.04.24. 11:13:49

Igen a kommentátor hozzáállása érdekes volt, Ronnie pedig egy dolgot nem tud a futballról már, azt hogy alázat kell hozzá, példát vehetne Beckhamről, aki 10-ed annyi tehetséggel ( hisz ő csak a rugótechnikája miatt kiemelkedő) már egy évtizede folyamatosan a legjobbak közt tud maradni,mert küzd és harcol, lehet,hogy a pályán kivül él a divatember arc ezt nem tudom, de a pályán maximálisan odateszi magát.
A meccsről pedig annyit,h szégyen, óriási szégyen, hogy többen szurkoltak szinte a magyarok közül a milannak,mint a ligaválogatottnak. El sem tudom képzelni,h milyen lelkületű az ilyen ember.. Ha idejönne a barca biztos boldog lennék és főleg azért,mert láthatom őket,de a meccsre biztos magyar szurkolóként, magyar zászlóval mennék ki. Mert elsősorban magyar vagyok és aztán Barcelona szurkoló... komolyan mondom felháborító...
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.04.24. 11:05:46

Basszus. Nem hinném, h olyan jól tolta Ronie. Egyszer láttam kiugrani,az a felső kapufájánál volt . a 10 percben már úgy ömlött róla a víz - ami persze nem baj - csak még meg sem mozdult azalatt a 10 perc alatt. Na mind1. Egy rendes cselt nm láttam tőle. 2x-3x megcsinálta a láb mögötti passzát. Mindkétszer bevárt valakit a védőink meg nézték, és maguk alá hugyoztak, h de tud ez a fiú ..... Már az is szégyen volt, ahogy a kommentátor és a 'szakkommentátor' beszélt a Milánrol és a meccsről.
Na mindegy ez SZV.
Kép
Válasz küldése