A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Én láttam párszor, nekem nagyon tetszett. S ha az előjeleket nézzük, Guardiola csak szépet mondott róla, mint kb anno Fodenről, szóval én nagyon bízom abban, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket.
Nem vagyok kifejezett Atalanta-drukker, csak üdítőnek tartom a játékukat és szívesen nézem a meccseiket. De te jó ég, milyen játékosokat szednek össze potom pénzért Alsóbögyörősvalagpusztáról... El lehetne lesni pár trükköt a scoutrendszerükről.
Nyilván ez a magánvéleményem volt, és Milan-drukker vagyok.Subinho írta: ↑2021.05.31. 15:17:12Na, akkor jó szemem van hozzá!
Egyébként Roberto csökkentett fizetése is cirka 150 millió Ft havonta, és persze 300 M Ft jelenleg, úgy hogy játszott cirka 15 meccsen.... De ott legalább odatette magát...![]()
Most olvasom, hogy a Milan vinné Giroud-t, 4 milliós fizuval csábitják!![]()
Van kontraszt.
Milan-drukker vagyok. Az az ember szerintem top3 most a posztján, és sok szakvélemémnyt olvastam már, ahol így gondolják. Sztem mozdíthatatlan.Subinho írta: ↑2021.05.31. 13:58:23Emerson sztem maradni fog, nem adjuk megint tovább, főleg ha Dest megy a Bayernhez, Roberto meg elfogadja az 50%-os bért (ami még így is 4,5 millió lenne!).
A középpályára kellene egy ilyen Kanté típusú játékos, amilyen Rakitic volt anno, fáradhatatlan, egész pályát végig bejátszó. Nem láttam sok Milan meccset a szezonban, talán 2-3 EL meccset, de van ott egy Kessie nevű fekete gyerek, mint a robot nyomta végig 16-ostól 16-osig. Látta valaki többet játszani?

Na ez jó volna,végre oda-vissza vernénk az Atletit,mert Alba akkor is mindig Messinek passzolna