Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Több benne a tehetség, mint amennyit ki tud mutatni. Elmenni meg azért nem tud, mert így magas igényeinek megfelelő ajánlatot se tud kapni. Sajnálom.recrea írta:Sztem nem lesz helye a csapatban, nem véletlen lett igazolva néhány középpályás.
Ez szép és jó, de lehet tudni hogy valóban kölcsönről volna szó? Mert végleg túladni rajta azért nem kéne...palesz77 írta:Celta de Vigo's vice-president and president will travel to Barcelona on Tuesday to negotiate with the club. Negotiations could be for Rafinha although that is not confirmed, which means it could also be for an other player- [@gerardromero]
Ahányan vagyunk középre, nem is lenne hülyeség.. Így legalább játékba tudna rázódni a sérülés után.
Nem hinném. Azért a Copa, és főleg az EB nagyon nem mikiegérkupák. Pont ezért elég szomorú, hogy teljesen kifacsarva érkeznek rá a játékosok. De pl. Mathieu-nek is hatalmas lehetőség lett volna, áldozatot is hozott érte, biztos nem azért hagyja ki, hogy pihenjen.Bob_Marley írta:Ebből is látszódik, hogy milyen kemény egy szezon volt Klub VB meg anyám kínja miatt, gyakorlatilag kihalt a fél csapatunk az utóbbi időben....Szóval örülhetünk is hogy nem előtt jött a járvány, meg benne lehet az is, hogy többet akarnak pihenni és "jobban fáj".De alapvetően azért tényleg kéne ezzel kezdeni valamit és akár megemelni a cserelehetőségeket, mert nem állapot, hogy EB jön vagy Copa és mindenki izomgondok, térdgondok vagy éppen összeesik egy BL döntőben....
Neki pedig jobbulást, kijárt neki a jóból ebben az idényben, jövőre csak jobb lehet, hajrá.
Verratti a Real elleni meccsek óta szenved vele - őszi BL forduló.. -, most szezon végén meg is műtötték. Nekem is az van október óta, én csak hobbi focizok, de januárig egyáltalán nem tudtam játszani, azóta meg minden meccs után 2-3 napig legalább fáj. Ha teljesen kipihentem volna, kb most kezdenék el megint játszani szerintem.LG írta:Igen, az állítólag ritka, és nehezen gyógyul.
Igen, az állítólag ritka, és nehezen gyógyul.palesz77 írta:Egy helyen lágyékot olvastam, de nem biztos forrás. Majd a hivatalos, de az se lenne túl jó, elég hosszú idő abból felépülni..
Combizom megint?palesz77 írta:És ő is lesérült, lehet kihagyja a Copát is..Remélem nem ez lesz vele mostantól, nagyon nem tetszik, hogy a felépülése óta eltelt 2 hónap kb, de másodszor sérül meg.
palesz77 írta:Rafinha benne van a Copa keretben Alvessel együtt. Nem értem megmondom őszintén, mert az Olimpiára is be lesz elvileg hívva, az meg úgy elég sűrű lenne szerintem.. Bár lehet jobban járunk, ha kicsit játékba lendül őszre, de azért én aggódok, hogy ki tudja-e eléggé pihenni magát a nyáron. A sérülésből való felkészülése kétlem, hogy relaxációval telt..