Fc Barcelona - A Hátország

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Chino
Llegenda del Barça

2025.01.10. 12:04:21

LG írta:
2025.01.10. 11:03:54
Romano: 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Atlético Madrid releases a statement against Barcelona! 😳😳
“Club Atlético de Madrid wishes to express its deep concern regarding the situation that has arisen in Spanish football following the decision made this Wednesday by the Superior Sports Council. We believe this decision endangers the current system, calling into question the rules of the game.
Without clear and equal rules for all, a fair competition is not possible.”

Hát megkezdődött... közben ugye arról is jönnek a hírek, hogy Araujo-t apróért elveszíthetjük. Azt hittük, hogy 2020-ban voltunk a gödör alján, de nem, tudtunk mélyebbre süllyedni. Kösz Laporta...
Ez már egy "régi" szitu, vagy két héttel ezelőtt elkezdett pattogni az Atma (3 másik klubbal) és perrel fenyegetőzött, ha engedik regisztrálni regisztrálni Olmot. Az egyenlő elbánásról pedig szerintem vicces érvelni, ráadásul ezt a döntést egy liga felett álló szervezet hozta.

Akkor azért könnyű szórni a pénzt vásárlásokra, bérekre, de úgy en bloc mindenre, ha tele a kassza és amint kiderült nem is volt annyira tele, egy konzisztens gazdasági működéssel most nem itt tartanánk. Amikor 5 játékos bére több mint a jelenlegi kereté és minden évben költhetünk átlag 2-300 millió eurot igazolásokra nem ugyanaz. Aztán a végén hirtelen ott vagyunk, hogy hoppá távolról sem volt ennyi pénz és a csőd küszöbén áll a klub. Baromi hálás feladat ezt helyrehozni (plusz eltolt fizetések, bónuszok lsd.például de Jong)
És nem érdekel, hogy hogy hívják az elnököt, tőlem lehet Laporta, Font, de akár Gaspart is, a komplett egészet kell nézni.
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

2025.01.10. 11:50:07

Barcaman1993 írta:
2025.01.10. 11:38:46
gránit írta:
2025.01.10. 11:21:32
Na, pont az Atleti beszél. Pont ők bizonyítják, hogy nincsenek szabályok. Az elképesztő adósságaik mellett, kisebb mint 400 milliós bevétel mellett vígan eltapsolhattak 185 milliót tavaly...

Már csak azért is remélem, hogy Olmóékat végül engedik regisztrálni, hogy a Liga-vezetés hívei lássák, hogy itt NINCSENEK szabályok.
Én arra lennék kíváncsi, hogy az FFP akkor hol volt, mikor a Griezmann transzfert szinte teljes mértékben hitelből finanszíroztuk?
Pontosan. Az ellenkezőjét csinálják annak, amit csinálni kellene. Hagyják a klubokat eladósodni, majd eső után köpönyeg, elkezdik a klub működését ellehetetleníteni. A Sevillával is ezt csinálták. A csőd szélére sodródtak, aztán teljesen nevetséges, pár száz eurós kereteket állapítanak meg nekik. Akkor kellett volna közbeavatkoznia a Ligának, amikor fenntarthatatlan pályára álltak, nem akkor elgáncsolni a legkisebb igazolást is, amikor már megtörtént a baj.

Az Atletivel meg tényleg önmaga paródiája az egész sztori. Ekkora adósságokkal, ilyen kis bevételek mellett két kézzel szórják a pénzt, de mivel nekik lehet, a becsületes szabálybetartók szerepében próbálnak tetszelegni. Néhány év múlva meg, amikor a csőd szélére jutnak, itt fognak püffögni, hogy a Barcelonának meg a Real Madridnak köszönhető bevételekből több jusson a kisebb csapatoknak.

Az is vicc, hogy törvénybe ütköző "szabályokat" hoz a Liga. Mivel törvényellenes szabályokat hoztak és alkalmaztak, Tebas és a bagázsa ugye dutyiba kerül?
FcBarcelona1 írta:
2025.01.10. 11:42:05
Ezért javasolni fogják a szabályok módosítását, miszerint egy játékost nem lehet kétszer regisztrálni ugyanabba a csapatba-beleteszik majd, hogy FFP miatt igen.
Kb egy hete írtam arról, hogy ha van ilyen szabály, akkor annak semmi értelme. Eltelt pár nap, és úgy tűnik, a legfelsőbb bíróság is így gondolja. Ráadásul nem csak értelmetlen, de törvénytelen is.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.10. 11:42:05

El Sie7e írta:
2025.01.10. 11:11:56
https://www.espn.com/soccer/story/_/id/ ... istrations

Bilbao elnök is nyilatkozott, Las Palmas is kiadott közleményt. Inakit is megkérdezték erről. Sokkal nagyobb lesz ez az ügy mint aminek indult.
https://www.mundodeportivo.com/supercop ... -paso.html
Gaspartnak meg van a véleménye a Bilbaoról.

Nem lesz itt semmi. Megértem a felháborodást, de a CSD ahogy az ítéletet meghozta ideiglenesen, a véglegestől sem várok mást.
Jogilag kifogásolható a La Liga és az RFEF döntése.
Ezért javasolni fogják a szabályok módosítását, miszerint egy játékost nem lehet kétszer regisztrálni ugyanabba a csapatba-beleteszik majd, hogy FFP miatt igen.
Ha a CSD változtat a döntésén, akkor jogilag fogják támadni a La Ligát, RFEF-et és a CSD-t, utóbbi szerintem elég komoly lehet állami szinten is.
https://www.football-espana.net/2025/01 ... -olmo-case
Sportszakmai szinten is.
Ebből lehet nagyobb kockázat is, főleg, hogy az UEFA, FIFA így is a az összes spanyol klub, és válogatott kitiltását helyezte kitiltásba, ha a kormány továbbra is beleszól a sportügyekbe.
https://worldsoccertalk.com/news/ultima ... opean-ban/
Senkinek nem hiányzik szerintem most ez, le fogják rendezni "csendben".
Amúgy a Real Madridnak hosszú távon az lenne a hasznára, ha valami nagy zűrt csinálnak, mert azzal adnak egy lökést a Szuperliganak. Perez nemhiába tesz keresztbe Tebasnak ott ahol tud, szóval én ténylegesen el tudom képzelni, hogy Perez szólt Uribes-nek Olmoék regisztrálása kapcsán. Nekem azzal a Tebas X üzenettel azzal volt bajom, hogy nem érti mit szabadíthat el, de a többi klubot most nagyon leköti, hogy a Barca kiváltságos, holott az a probléma, hogy a politika túlságosan belefolyik a fociba.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2025.01.10. 11:38:46

Az eredeti szabály szerint igazuk van, más kérdés, hogy senki nem firtatja, hogy mi értelme volt neki? Jelenleg van pénzünk játékost regisztrálni, akkor ez a kötöm az ebet a karóhoz helyzet, holott átigazolási időszakban vagyunk. Igazából azt is lehetne csinálni, hogy szabad ügynökként távoznak, majd leigazoljuk őket. A regisztrációs szabály akadályozza ezt meg, de ezt valaki egyszer kitalálta, de még senki nem magyarázta meg, hogy mi értelme van? Teszem hozzá, hogy végül lehet még így is törlik a regisztrációt csak kaptunk 3 hónapnyi haladékot. Az óvásnak meg nem tudom mi értelme van, ha CSD felülbírálta a Ligát? Az előbbi hozta szabályokat kell ilyenkor betartani.

Az viszont érdekes, hogy ezzel a CSD bemutatott a spanyol FFP-nek, amire a szövetség folyamatosan hivatkozik. Ez lesz igazán érdekes.
gránit írta:
Na, pont az Atleti beszél. Pont ők bizonyítják, hogy nincsenek szabályok. Az elképesztő adósságaik mellett, kisebb mint 400 milliós bevétel mellett vígan eltapsolhattak 185 milliót tavaly...

Már csak azért is remélem, hogy Olmóékat végül engedik regisztrálni, hogy a Liga-vezetés hívei lássák, hogy itt NINCSENEK szabályok.
Én arra lennék kíváncsi, hogy az FFP akkor hol volt, mikor a Griezmann transzfert szinte teljes mértékben hitelből finanszíroztuk?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
davi10
Llegenda del Barça

2025.01.10. 11:29:51

Mondjuk elég érdekes a spanyol csapatok álláfoglalása, ha végigmegy a bírósági ügy és kiderül, hogy tényleg baromság ez a regisztrációs szabály és módosítják, akkor abból a jövőben ők is tudnának profitálni.

Nagyon szembeötlő ez a Real - Barca vs. mindenki Spanyolországban, hogy ez még mindig a CVC deal vagy a Szuperliga miatt van, azt nem tudom.

Ezekkel a "deep concern"-ekkel nem kell foglalkozni. De aranyos az Atleti aggódása, hogy veszélyben a jelenlegi rendszer, ami ugye olyan jól működik.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
gránit
Director del Fútbol

Peter
Director del Fútbol

2025.01.10. 11:16:08

LG írta:
Azt hittük, hogy 2020-ban voltunk a gödör alján, de nem, tudtunk mélyebbre süllyedni. Kösz Laporta...
Azért volt aki másként hitte.... :D , de poénkodást félretéve, Laporta kezében volt a lehetőség, hogyan, mikor és milyen úton próbálunk kimászni a gödörből.
Ő ezt az utat választotta.

Más.
Óvni óvhatnak, de semmire sem mennek vele, mivel az ideiglenes engedély (amíg érvényben van) egyenértékű az eredetivel.

A tiltakozásoknak ugyanakkor jelzésértékük van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2025.01.10. 11:21:42-kor.
El Sie7e
Jugador d'estrella

2025.01.10. 11:11:56

https://www.espn.com/soccer/story/_/id/ ... istrations

Bilbao elnök is nyilatkozott, Las Palmas is kiadott közleményt. Inakit is megkérdezték erről. Sokkal nagyobb lesz ez az ügy mint aminek indult.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.10. 11:09:53

Minden ellenfelünk meg fogja óvni a meccseket, ebben mindenki biztos lehet.
Az Atletico ugyanúgy a bajnoki címre hajt, sok csapat a nemzetközi kupákért, sokan elkerülnék a kiesést. A tét mindenkinek óriási.
Őszintén mi más reakcióra számít bárki a 19 másik Laliga csapattól? Én is ezt tenném a helyükben.
Ki mit tenne mondjuk a Sociedad, Levante, Osasuna, Getafe vezetőjeként?
LG
Az Év fórumozója 2016

Romano: 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Atlético Madrid releases a statement against Barcelona! 😳😳
“Club Atlético de Madrid wishes to express its deep concern regarding the situation that has arisen in Spanish football following the decision made this Wednesday by the Superior Sports Council. We believe this decision endangers the current system, calling into question the rules of the game.
Without clear and equal rules for all, a fair competition is not possible.”

Hát megkezdődött... közben ugye arról is jönnek a hírek, hogy Araujo-t apróért elveszíthetjük. Azt hittük, hogy 2020-ban voltunk a gödör alján, de nem, tudtunk mélyebbre süllyedni. Kösz Laporta...
Troym
Director del Fútbol

2025.01.09. 20:54:43

Official: Juli Guiu, Barcelona’s vice president of marketing, has resigned.
PR42
Jugador del Barça

2025.01.09. 16:48:40

jclayton írta:
2025.01.09. 15:41:12
PR42 írta:
2025.01.09. 15:36:48

Maradtak a cikkek miszerint decemberben kezdtek tárgyalni a vip páholyokért. Érdekes módon ezt elhittétek és ment Laporta kiosztása hogy mért hagyja az utolsó pillanatra.

Tessék, egy.
Bocs, de tök mindegy, mikor kezdtek tárgyalni a vip-páholyokért. Ami fontos, hogy mikorra sikerült lepapírozni és beszedni azokat a forrásokat, amik segíthettek volna a regisztrációban. Most mondanám, hogy az elnökség mentségére szóljon, először szembesültek a problémával - de nem, mert pont ugyanekkora kalamajka lett a Barca Studios-ügyből is.
Egyetértek, ezért is írtam korábban hogy ha nem játszhat tavasszal Olmo akkor le kell mondania, akkor is ha neki van igaza és konkrétan a liga buktatja meg. Akkor is, mivel Laporta egyrészt egy simlis, másrészt ha ekkora kár érné a klubot ott akkor valaminek történnie kell.
Laportáéknak vállalniuk kell a felelősséget akkor is, ha széllel szemben kell evezniük.
Mindeközben a szurkoló azért had tegyen megállapításokat arra vonatkozóan, hogy amúgy milyen komoly széllel szemben kell evezniük.

Ezért írtam korábban azt is hogy itt két igazságot kell egyszerre fejben tartani.
1. Laporta próbál mindent megtenni a legerősebb Barcáért, akár simlis dolgokat is.
2. Közben a Liga próbál mindent megtenni hogy ebben megakadályozza, akár azt is hogy elferdít szabályokat azért hogy hátráltassa. Mindezt azért teszi a Liga, hogy a saját üzleti poziját nagyobb biztonságban tudhassa a Szuperligával szemben.
Ez így szerintem kerek és logikus.

Egy dolog nem tetszett ami miatt egyáltalán elkezdtem irogatni, hogy itt olyan hozzászólások születtek tömegével hogy a liga az csak a szabályokat akarja betartani, azokat a klubbok megszavazták tehát innentől már szavuk nem lehet, hogy a liga biztos nem kivételez, hogy a liga a tévedhetetlen és jó, miközben Laportáról meg olyan hsz-ek születtek hogy az idióta az decemberben állt neki ezen dolgozni, hogy mindenről hazudik, hogy csődbe viszi a klubot stb stb.
Én ezt akartam kiegyenelíteni. Még azt se mondanám hogy megfordítani, mert az hülyeség lett volna, érje csak kritika a házelejét is ha egyszer tökig ér a [auto_cenzúra]. Csak kiegyenlíteni akartam a viszonyokat, hogy azért vegyük észre hogy a liga az valszeg nem szent.
superman
Jugador d'estrella

2025.01.09. 16:11:14

PR42 írta:
2025.01.09. 16:01:58
superman írta:
2025.01.09. 15:52:59
Omg, hagyd már ezt a politikusi szintű mellébeszélést, hát konkrétan rám válaszoltál, és még a végére oda is írtad, h "Tessék, egy." Nem megy ez, ne erőltesd! :D
Ha leírod a kiforrot teljes saját véleményedet az egészről, Tebas, Laporta, regisztráció, Bartomeu, Olmo, VIP páholy, CVC, szuperliga, Nike stb. akkor szívesen válaszolok konkrétan neked mindenre.
Már leírtam, és a tiédet is olvastam, úgyhogy most kihagyom, köszi!

A többire nem reagálok, számomra is unalnas, nem csak a többieknek.
PR42
Jugador del Barça

2025.01.09. 16:01:58

superman írta:
Omg, hagyd már ezt a politikusi szintű mellébeszélést, hát konkrétan rám válaszoltál, és még a végére oda is írtad, h "Tessék, egy." Nem megy ez, ne erőltesd! :D
Ez most mindenki más számára tök unalmas lehet, szóval valszeg törlik is.

Én FCBarcelona1-nek válaszoltam, akivel korábban is együtt érveltünk különböző módon azok ellen akik mindent is Laporta nyakába varrnának és/vagy azok ellen akik szerint a Liga csak szabályosan jár el és nem szivat minket.

Én már korábban is leírtam, hogy látom hogy a cikkek szelektív elfogadása történik, és erre láttam egy újabb példát, ezért reagáltam neki, hogy ne fáradjon, ez megy.

Erre te reagáltál nekem, nem pedig én neked. Ha nem inge, miért ír nekem?

Ez nem politika, ez így történt és így tapasztaltam én személyesen ezt az utolsó pár hozzászólást.

Szóval amikor általánosságban azt írtam hogy akik ellen védjük Laportát, sőt pontosabban amikor a Liga felelősségét mertem kérdőre vonni azok ellen akik szerint a Liga csak a szabályokat követi, akkor azt mondtam hogy csak egy oldalról érkező cikkeket vesznek alapul akkor általánosságban igazam volt.

Erre te adtál egy újabb példát amikor mondva csinált indoktól fogva nem fogadtak el az adott spanyolul szült Tebas nyilatkozatot mint érv.

Te adtál példát az általánosságban mondott dologra. Sajnálom, ez a te hibád, nem az enyém.

Ha leírod a kiforrot teljes saját véleményedet az egészről, Tebas, Laporta, regisztráció, Bartomeu, Olmo, VIP páholy, CVC, szuperliga, Nike stb. akkor szívesen válaszolok konkrétan neked mindenre.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.09. 15:57:31

Úgy látom nem jött át a lényeg.
A CSD megállapította, hogy a La Liga és az RFEF törvénybe, jogszabályokba ütköző szabályokat alkot, vagy döntéseket hoz, ezért a sürgős óvintézkedés, mert különben sérül a klub és elsősorban a játékosok joga.
Erre jön egy csóka, aki történetesen a La Liga elnöke, aki elismerten Real Madrid szurkoló, hogy az egyik klub elnökének akkora hatalma van, hogy a kormány egyik szervének döntéseire befolyással van.
Hivatalos X fiókról van az idézet, ahogy Jclayton is írta, de nem tudom, hogy lehet e onnan idézni, így az ország nagy lapjait linkeltem.
Ki mit von le ebből, az már szubjektív.
superman
Jugador d'estrella

PR42 írta:
2025.01.09. 15:47:43
superman írta:
2025.01.09. 15:43:28

Nem, én soha nem hivatkoztam ezekre a cikkekre, légy szíves ne adj olyat a számba, amit nem mondtam. Nem sok célra vezet ám ez, hogy összemosod a másképp gondolkodókat egy masszába, és elkönyveled őket ellenségnek. :D
Még jó hogy én pedig nem neveztelek meg és hivatkoztam rád, hanem általánosságban beszéltem. Bár való igaz, az implikáció adott volt hogy rád gondolok.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.09. 15:51:27

Kezd az egész topic átmenni a "nem szereted Laportát, akkor nem is vagy igazi Barcás" témába, ezúton kérem engedtessék meg, hogy ha igaz gondolom itt mindenkire , hogy évtizedekkel Messi előtt és után a Barcának szurkol, akkor Laporta esetén is működhessen ugyanez akkor is, ha támogatja, akkor is ha leváltaná, attól még a Barca szurkolója az illető. (El Siete gondolom nem az, de a többiek:) )
PR42
Jugador del Barça

2025.01.09. 15:47:43

superman írta:

Nem, én soha nem hivatkoztam ezekre a cikkekre, légy szíves ne adj olyat a számba, amit nem mondtam. Nem sok célra vezet ám ez, hogy összemosod a másképp gondolkodókat egy masszába, és elkönyveled őket ellenségnek. :D
Még jó hogy én pedig nem neveztelek meg és hivatkoztam rád, hanem általánosságban beszéltem. Bár való igaz, az implikáció adott volt hogy rád gondolok.
superman
Jugador d'estrella

PR42 írta:
Egy példa hogy mikor állt neki Laporta és minek.
Sose volt róla nyilatkozat, de ha lett volna, azt mondanátok hogy hazugság. Most utólag volt róla, de már kit érdekel, kint van a főoldalon.

Maradtak a cikkek miszerint decemberben kezdtek tárgyalni a vip páholyokért. Érdekes módon ezt elhittétek és ment Laporta kiosztása hogy mért hagyja az utolsó pillanatra.

Tessék, egy.
kmb
Jugador del Barça

2025.01.09. 15:42:18

El Sie7e írta:
2025.01.09. 15:04:05
Most akkor mi van? Tebas Perez csicskája és rajta keresztül szivatja a Barcelonát de közben a bíróság is a zsebében van és rajta keresztül meg elintézi Olmo regisztrációját is? A RealTV nyomást gyakorol a ligára és ezáltal befolyásolja és elcsalja de közben nekimegy Tebasnak és meg se említi az Olmo ügyet. A bíróság is Perez zsebében van de közben meg befolyásolja a bírókat, hogy engedjék a regisztrációt. Elég szögletes kerekek vannak ezen a biciklin. Ezt már követni se lehet
Tebas egy fanatikus Real madrid szurkoló az egész családjával együtt,viszont nagyon nincs jóban Perez-el.Kb ennyi a történet.
Viszont az kétségtelen hogy ott tesz keresztbe a Barcának ahol csak tud.Attól hogy a Dont utálja a kedvenc csapatát segíteni fogja. Perez elmúlik,de a Real még hosszú ideig nem.Ilyet hogy nyilatkozhat amiben a kedvenc csapata tévéjét kéri számon?Itt látszik hogy nagyon is kedvére van amikor hétről hétre befolyásolják mindenféle mocsokságokkal a játékvezetőket.Az nem számít hogy mennyit "tévedtek" a javukra,de ha 5 éve volt egy számukra kedvezőtlen ítélet akkor máglyára vele.Miért nem lép ez ellen fel például???Ayzaa Gamez játékvezető karrierjébe került mert ki merte szórni jogosan CR-T.Hagyjuk már ezt az átjövök ide és jól megmondom dolgot,mikor a napnál is világosabb hogy ez ami történt a regisztrációkkal ez jogtalan és szánt szándékkal csinálta ez a bohóc elnök.Nem,nem a Real Madrid a hibás,de egy fanatikus szurkolójuk igen aki a mindenhatónak képzeli magát abban a székben.
jclayton
Jugador d'estrella

2025.01.09. 15:41:12

PR42 írta:

Tessék, egy.
Bocs, de tök mindegy, mikor kezdtek tárgyalni a vip-páholyokért. Ami fontos, hogy mikorra sikerült lepapírozni és beszedni azokat a forrásokat, amik segíthettek volna a regisztrációban. Most mondanám, hogy az elnökség mentségére szóljon, először szembesültek a problémával - de nem, mert pont ugyanekkora kalamajka lett a Barca Studios-ügyből is.
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.01.09. 15:38:30

Tebas nem alkotja, hanem csak alkalmazza a szabályokat, amelyekkel a csapatok és a játékosok képviselői korábban egyetértettek!

Ettől még maradhatok Barca szurkoló? :D
PR42
Jugador del Barça

superman írta:
2025.01.09. 15:17:42
PR42 írta:
2025.01.09. 15:01:57
FcBarcelona1 írta:
2025.01.09. 14:40:15
Ott van angolul is 2* leírtam.
Bezzeg ha olyan cikkről volt szó ami az ő elméletüket támasztja alá az feltétel nélkül rendben volt.
Ilyen mondjuk konkrétan nullaszor volt, szóval ha egy példát mondasz, már negcáfolsz, hajrá! ;)
Egy példa hogy mikor állt neki Laporta és minek.
Sose volt róla nyilatkozat, de ha lett volna, azt mondanátok hogy hazugság. Most utólag volt róla, de már kit érdekel, kint van a főoldalon.

Tessék, egy.
Chino
Llegenda del Barça

2025.01.09. 15:26:44

FcBarcelona1 írta:
2025.01.09. 12:18:48
Troym írta:
2025.01.09. 12:09:31
Egyáltalán mit jelent ez?
Pau Victort és Dani Olmot ideiglenesen regisztrálnia kell a La Ligának.

Csak a szuperkupára? Bajnokságra is? Mi az időbeli hatálya?
Ez a CSD ideiglenes regisztráció nem olyan, mint amikor valaki pirosat kap, a klubja fellebbez és amíg a tárgyalás le nem zárul, addig nem indul el az eltiltása?
Az én értelmezésemben:
Valami hasonló. Ideiglenesen regisztrálni kell a végleges döntésig. Max 30. Forduló a végleges döntés, április 7-et írnak.
Elvileg az MD-n megjelenő cikkek alapján
Vészhelyzeti elővigyázatossági intézkedést kértek. A hírek szerint így nem kell meghallgatni a másik fél döntését.
Ideiglenes döntés született, de az MD is arról írt, hogy jogilag a Barcanak adtak igazat, és kiemelte azt a 2 tételt, amit tegnap beidéztem. Így furcsa lenne, ha a végleges ítéletben visszavonnák azt.
Kérhetik majd, hogy javítsák ki a szabálykönyveket ezzel kapcsolatban.
Tebast ismerve, vagy változtassanak a jogszabályokon :)

Toni Freixa véleménye és üzenete Tebasnak
https://okdiario.com/deportes/toni-frei ... o-14088677
Igazából Tebasnak ez egy hatalmas presztízsveszteség, egyrészt az ego-ja is nagyon megsínyli, másrészt a pozíciójában is kicsit megingatja, mivel jogilag a CSD KÖTELEZI arra, hogy engednie kelljen a Barcának, aki ellen ebben az ügyben (is)tűzzel-vízzel harcolt. Nem tudom, hogy egyáltalán megéri-e fellebbezni, mert ha véglegesen helybenhagyják a döntést az egy újabb gyomros neki.
Freixán én nem nagyon csodálkozok, mivel Fonttal és Farréékkal szemben is Laporta mellett állt,
Pereznek pedig kockázatos lett volna kardoskodnia, mert egy elnökváltás miatt elveszthetett volna egy partnert a Szuperkupával kapcsolatban.
A Real Madrid TV-t belevonni meg érdekes. Nem hiszem el, hogy nincs aki hivatalosan fellépjen ellene, bár Tebas úgysem hagyná helyben, de legalább ott lenne, hogy valami nincs rendben.
Arra leszek kíváncsi, hogy most az Atma meg a többi klub, hogyan fog reagálni, mert pert helyeztek kilátásba, ha Victor és Olmo regisztrációját engedélyezik.

Amúgy Farréék baromi viccesek. Előadják, hogy kedden 10-re bemennek a bizalmatlansági indítvánnyal, aztán meg sem jellennek, közben a sociok is kiléptek mögülük, illetve Font is elhatárolódott tőlük. Ez a Messis dolog is egy vicc, meg hogy rosszabbul állunk anyagilag, távolabb az 1:1-től, mint Bartomeunál stb.
Mondjuk mindig is Bartomeu pincsikutyája volt. Az aláírásokért gondolom most tattoo és pizza helyett, sminkkészletet meg paellát fog osztogatni.
Forca Barca!!!!
superman
Jugador d'estrella

2025.01.09. 15:17:42

PR42 írta:
2025.01.09. 15:01:57
FcBarcelona1 írta:
2025.01.09. 14:40:15
Ott van angolul is 2* leírtam.
Bezzeg ha olyan cikkről volt szó ami az ő elméletüket támasztja alá az feltétel nélkül rendben volt.
Ilyen mondjuk konkrétan nullaszor volt, szóval ha egy példát mondasz, már negcáfolsz, hajrá! ;)
Válasz küldése