Az igazság az, hogyha azt akarjuk, hogy Messi maradjon és spórolni akarunk akkor a Coutinho, Griezmann, Dembélé pakkból, muszáj legalább kettőt eladni, kb. bármennyiért.
Coutinho az utóbbi két éve és a sérülése alapján a kutyának sem fog kelleni, szóval szerintem jó ha kölcsönbe elsózzuk.
Griezmann talán piacképes lenne, de ott is telnek az évek a teljesítmény kopik. Az igazság az, hogy ahol meg tudnák adni a fizuját azokba a csapatokba Ő nem kell.
Dembélé estében sok múlik még ezen a szezonon. Lassan lejár a szerződése és fizetésemeléssel biztos nem hosszabbítunk vele. Kíváncsi vagyok mi vele a terv.
Aki fizetés szempontjából gáz és full eladhatatlan az Umtiti. Ő is itt fog csüccsenni amíg lejár a szerződése.
Pjanic szintén rajtunk veszett, még egy évig biztos.
Aleñát jövőre szerintem megint kölcsönbe tesszük, vagy eladjuk egy Betsi féle csapatnak.
Ha igaz a pletyka és Agüerot idehozzuk, Braithwaite tuti menni fog.
Haaland pedig érdekes kérdés. Most aki emlékszik Laporta korábbi elnökségére az tudja, hogy akit akar arra rámegy bármi is van. (Egyébként mutatni akarja majd, hogy megtartja a választási ígéretét, szóval tuti rámegy) Másrészt Haaland ügynöke Riaola, akivel nagy barátok, szerintem ennek a fényében is gondolkodik.
Titinho írta: ↑2021.03.17. 11:08:38
Haaland se minket választana, ugye Abramovics a Chelseanél is róla álmodozik, vagy a MU, City, Juventus is többek között a kérői között van.
Egyébként pár hete Riaola bedobta az atomot az átigazolási piacra azzal, hogy Haaland, a City, Pool, Real, Barca felé menne ha távozik. Más csapatban nem látja a helyét.
Az, hogy pénzt honnan szülünk rá az más kérdés.
Viszont aki látta játszani a srácot az viszont érzi benne a csíziót. Baromira erős, gyors, ösztönből tör kapura, labdaügyes, lát a pályán és nem is önző, ha ilyen ütemben fejlődik és nem lesz semmi gebasz Ő lesz a következő 10 év nagy embere. Ráadásul korban illene a fiataljainkhoz. Figyelembe véve, hogy rajta kívül nincs más iránt a valós érdeklődés megerősítve, így szerintem 100% hogy beprbáljuk, mégha minden mást ingyen is oldunk meg.