Zsolti95 írta:http://www.youtube.com/watch?v=UZ29gO65 ... r_embedded#!
Besz..rok meccs közben telefonál!!![]()
![]()
![]()
azért ha egy bajnokin vagy egy kupa meccsen csinálna ilyet valszeg a fél Nou Camp magához nyúlna![]()
Az már hónapokkal ezelőtt volt, hova gondolsz?Varatrix írta:Azt hittem Shakira meg Piqué szakítottak?
Ha megnézed az asszony óráját, fülbevalóját és gyűrűjét akkor láthatod, hogy figyel.gergo9 írta:Azért Cesc helyében az otthoni színesfémekre kettőzött figyelemmel ügyelnék
Így van, gondolom ragaszkodott hozzá, h visszamenjen.Sanama írta:Gerard Piquét szerdán kiengedték a kórházból azt követően, hogy a futballista a Chelsea elleni keddi mérkőzésen elájult, és kórházba kellett szállítani. A beszámolók szerint a védőnek semmiféle emléke nem maradt arról, hogy tegnap pályára lépett egy mérkőzésen, amihez az is hozzájárulhat, hogy a második félidőt nem tudta nézni, és csak később számoltak be neki az eredményről. Az orvosok egy hét pihenőre utalták ki Piquét, akivel így leghamarabb jövő hét közepén számolhat Josep Guardiola.
Én nem is értettem, hogy egyáltalán, hogy engedték vissza tegnap játszani...Elájult, utána megnézték, és visszaengedték. Szerencse,hogy nem lett baja,de ez elég nagy hiba volt szerintem.
Gerard Piquét szerdán kiengedték a kórházból azt követően, hogy a futballista a Chelsea elleni keddi mérkőzésen elájult, és kórházba kellett szállítani. A beszámolók szerint a védőnek semmiféle emléke nem maradt arról, hogy tegnap pályára lépett egy mérkőzésen, amihez az is hozzájárulhat, hogy a második félidőt nem tudta nézni, és csak később számoltak be neki az eredményről. Az orvosok egy hét pihenőre utalták ki Piquét, akivel így leghamarabb jövő hét közepén számolhat Josep Guardiola.
Én arra lennék kíváncsi, hogy a kérdés pontosan hogyan hangzott el. Mert ha rákérdeztek erre a magánéletre, akkor ok, de ha Pep magától hozta fel, akkor nem teljesen hiszem el, hogy oké minden.socio66 írta:'..egy edző nem irányíthatja a játékosai magánéletét, nem szólhat abba bele. Egy vidám fickó, aki imádja az életét. Sokaknak csak a futball van, neki a labdarúgás és még sok más dolog, és én ezt teljesen elfogadom..'
hát,szerintem csak van azért valami a pletykákban.
ismerjük pep-et,aki nem áll be a sorba,akit nem tud beilleszteni a homogén elképzeléseibe,attól megvonja a bizalmat.
ibrahimovic is leírta, itt komoly,már-már túlzónak tűnő szerénységet, alázatosságot várnak el a játékosoktól, és akárhogy is nézzük, piqué médiaszereplései egyedülállóak ebben a csapatban.
ha pep azt mondja, a mellőzésnek csupán sportszakmai okai vannak, akkor elhiszem, de őszintén szólva semmin nem lepődnék meg.
Adrianora nincs szükség szerintem... Semmit nem tesz hozzá a csapat játékához,védekezni meg nem tud.MichaaBee írta:Szerintem is kezdenie kell Piquének, de még véletlenül sem Adriano helyett! Mascherano helyén kell pályára lépnie. Ezen a meccsen a Chelsea SEMMIT nem fog támadni, teljesen értelmetlen azért betenni a kisfőnököt, mert ő jobban védekezeik. Piquére van szükség, ő sem kétballábas védő, és a fejesei miatt sokkal több hasznát vehetjük. Ő 195 cm magas, Mascherano pedig 173 cm. Úgyhogy nyugodtan felállhatunk 3-4-3-ban úgy, hogy Puyol-Piqué-Adriano a védőhármasunk. Inkább elöl kellene a gólképességet fokozni...Barcaman14 írta:Szimpatikus nyilatkozat. Bár nyilván az ilyen szituációkban leszűrni hogy ez most csak sablon nyilatkozat a látszat kedvéért, vagy valóban nincs szó semmilyen konfliktusról közöttük, lehetetlen, de engem azért meggyőzött.![]()
Viszont mindenképpen helyes hozzáállást tanúsít. Ma nagy szükség lesz rá, mindenképpen kezdenie kell, mert Adriano játéka engem legalábbis nagyon irritál. Másrészt mert nagy szüksége van a csapatnak Piquére!
Szerintem is kezdenie kell Piquének, de még véletlenül sem Adriano helyett! Mascherano helyén kell pályára lépnie. Ezen a meccsen a Chelsea SEMMIT nem fog támadni, teljesen értelmetlen azért betenni a kisfőnököt, mert ő jobban védekezeik. Piquére van szükség, ő sem kétballábas védő, és a fejesei miatt sokkal több hasznát vehetjük. Ő 195 cm magas, Mascherano pedig 173 cm. Úgyhogy nyugodtan felállhatunk 3-4-3-ban úgy, hogy Puyol-Piqué-Adriano a védőhármasunk. Inkább elöl kellene a gólképességet fokozni...Barcaman14 írta:Szimpatikus nyilatkozat. Bár nyilván az ilyen szituációkban leszűrni hogy ez most csak sablon nyilatkozat a látszat kedvéért, vagy valóban nincs szó semmilyen konfliktusról közöttük, lehetetlen, de engem azért meggyőzött.![]()
Viszont mindenképpen helyes hozzáállást tanúsít. Ma nagy szükség lesz rá, mindenképpen kezdenie kell, mert Adriano játéka engem legalábbis nagyon irritál. Másrészt mert nagy szüksége van a csapatnak Piquére!