Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ez is mutatja Messi nagyságát, hogy hamarabb visszatér a vakációról, mint néhány társa.El fanático írta:ON:
A Sport.es címlapja szerint Leo - és Dani Alves - július 30.-án tér vissza Barcelonába a csapathoz:
http://i25.tinypic.com/t5k2va.jpg
Sztem majd a korral egyre karizmatikusabb lesz. Azért még nagyon fiatal mindig, ne feledjük.d írta:Megjegyzem én nem bánnám, ha Messi kicsit "fenegyerekesebb" lenne - igaz a pályán, azon kívül nem igazán izgat mit csinál, amíg emberhez méltóan viselkedik. A játéktudásához kétség nem fér, kicsit karizmatikusabb személy lenne még nagyobb vezéregyéniséggé válna. Persze ezt nem halálfejes tetkókkal kell elérni.
Az édesanyja portréja van a lapockájára tetoválva.Ilúvatar írta: Ha már van neki tetkója, akkor ki van rajta? mert arckép van a hátán az tuti.
Antonella nem a sok napozástól vagy szoláriumtól ilyen barna bőrű - a vonásain tisztán látszik, hogy ő is egy azon Argentinek közül, aki indián felmenőkkel is büszkélkedhet.Lionel85 írta:Továbbra is azt mondom, hogy KELL napozni. Nagyon le van maradva Antonella mögött.
A 'Net különböző szegleteiben található infókból, interjúkból és egy SztárSport vagy KépesSport / hirtelen nem tudom melyikben volt / által is lehozott cikkből úgy értesültem, hogy az a 3 év az "csak" jövőre lesz 2 év.tudomka958 írta:ezzel a lánnyal kb. 3 éve fut,akkor még gyerekek voltak!
úgyhogy hagyd a lóvét...
3 éve Messi 20 éves volt és egy hónapban annyit keresett amennyit te egész életed során nem fogsztudomka958 írta:
ezzel a lánnyal kb. 3 éve fut,akkor még gyerekek voltak!
úgyhogy hagyd a lóvét...
ezzel a lánnyal kb. 3 éve fut,akkor még gyerekek voltak!lui1698 írta:meg pénze...Barcaman14 írta:Úgy látom Leonak a párválasztáshoz is van tehetsége!
MessiFan írta:Ez a csöppség szerintem simán lehetne az övé.El fanático írta:Hol olvastad, hogy Messinek van egy fia? Amúgy Leo amilyen családcentrikus, biztosan együtt nyaralna a kisfiával, ha lenne neki.MessiFan írta:Kisfiáról nincsenek képek? Mert kezdek kételkedni hogy az az ő fia volt az ünnepléskor.
Le volt már fotózva több kigyerekkel, mivel mindkét bátyja nős már, így lehetnek az unokaöccsei, de sokan a rajongók közül is szeretik lefotózni a gyereküket egy sztárral.
Mindenesetre ez a Leo gyereke dolog erősen hápog.
Nem olvastam róla csak feltűnt hogy egy kisfiúval van a camp nouban az ünnepségen.
Ez a csöppség szerintem simán lehetne az övé.El fanático írta:Hol olvastad, hogy Messinek van egy fia? Amúgy Leo amilyen családcentrikus, biztosan együtt nyaralna a kisfiával, ha lenne neki.MessiFan írta:Kisfiáról nincsenek képek? Mert kezdek kételkedni hogy az az ő fia volt az ünnepléskor.
Le volt már fotózva több kigyerekkel, mivel mindkét bátyja nős már, így lehetnek az unokaöccsei, de sokan a rajongók közül is szeretik lefotózni a gyereküket egy sztárral.
Mindenesetre ez a Leo gyereke dolog erősen hápog.
Hol olvastad, hogy Messinek van egy fia? Amúgy Leo amilyen családcentrikus, biztosan együtt nyaralna a kisfiával, ha lenne neki.MessiFan írta:Kisfiáról nincsenek képek? Mert kezdek kételkedni hogy az az ő fia volt az ünnepléskor.
meg pénze...Barcaman14 írta:Úgy látom Leonak a párválasztáshoz is van tehetsége!
albicelesteX írta:Erről a lányról lehet több képet látni valahol?Nagyon ott van a csaj a szeren...Vinném én a táskáját...(L)