100. Rosell eleve azzal kezdte hogy Pep nem folytatja.zsoltfree írta:Csak azt értem hogy gracias pep.....minden mondat ezzel kezdődik....most már 99,99999999999999
Josep Guardiola
- mes_que_un_club_
- Jugador del Barça
Ennyi volt uraim.

- mes_que_un_club_
- Jugador del Barça
Rosell: Muchas gracias Pep!

Köszönök Mindent amit az ő irányítása alatt elért a csapat, köszönöm, hogy láthattam!
Katalán a szív, kék a lélek, Barcelona fan maradok amíg élek!
"Igaz, hogy nem kaptam még senkitől ekkora vereséget, de nem kell annyira meglepődni ezen, ez egy egyértelmű vereség volt. Úgy léptünk pályára, hogy nem volt esélyünk a győzelemre” Mourinho. Barca-Real 5:0
"Igaz, hogy nem kaptam még senkitől ekkora vereséget, de nem kell annyira meglepődni ezen, ez egy egyértelmű vereség volt. Úgy léptünk pályára, hogy nem volt esélyünk a győzelemre” Mourinho. Barca-Real 5:0
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Egy korszak zárult le, KÖSZÖNÖM Pep, hihetetlen évek voltak ezek, de kár is fecsérelni a szavakat.. 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Capitá del Barça
Ő elmegy:(
Főbb eredményei edzőként:
háromszoros bajnok, spanyol Király-kupa-győztes, háromszoros spanyol Szuperkupa-győztes, kétszeres BL-győztes, kétszeres európai Szuperkupa-győztes, kétszeres klubvilágbajnok
Nincs valakinek angol linkje?
Főbb eredményei edzőként:
háromszoros bajnok, spanyol Király-kupa-győztes, háromszoros spanyol Szuperkupa-győztes, kétszeres BL-győztes, kétszeres európai Szuperkupa-győztes, kétszeres klubvilágbajnok
Nincs valakinek angol linkje?
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
látni Pepen, hogy küszködik.. 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Egyedül Pedro arca volt érdekes...
Az jutott eszembe, h olyan fájdalmasan kevésen múlt a címvédés a BL-ben.Replay írta:De szemetek, benyomnak még előtte ilyen emlékezős videót.

nincs valakinek nem youtube-os streamje?
- MessiBarca10
- Jugador del Barça
Busi nem tűnik nagyon bánatosnak..
Ott vannak a srácok is!
Fix you-val meg ráadásul még jobban ütott.Replay írta:De szemetek, benyomnak még előtte ilyen emlékezős videót.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2012.04.27. 13:36:16-kor.
De szemetek, benyomnak még előtte ilyen emlékezős videót.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Áhh gyerekek.. milyen képsorok.. ez már egyértelmű így.. utoljára 2006-ban hatódtam így meg, amikor Schumi visszavonult.. ez [auto_cenzúra] így..
szerk.: ott ülnek a játékosok is.. érdekes lesz.
szerk.: ott ülnek a játékosok is.. érdekes lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho&Barca 2012.04.27. 13:36:09-kor.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
A zárójeles rész, na az a nagy baj, nem az, hogy Pep távozik.visca el barca írta:hű, rémálmomba se jöjjön elő ez a 2001-2-3 környéki, ferrer, rexach, van gaal, antic féle, félévente új edzőzsoltfree írta:Előtte viszont emlékszem arra az edzőkeringőre. Arra futószalag szerű érzésre.(jesus, most nézem h ez már 10 éve volt
)

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Remélem utólag is fent lesz az egész mostan élő adás, mert sajna nincs hangom Tube-n jelenleg...
valaki majd please lökje be a linkjét,ha fent lesz az egész. (mert ha letöltöm,akkor meg tudom nézni)
valaki majd please lökje be a linkjét,ha fent lesz az egész. (mert ha letöltöm,akkor meg tudom nézni)

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Capitá del Barça
Kezdődik

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!