Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én viszont úgy tudom, hogy rögtön az elején kijelentette, hogy Eto'o, R10 és Deco nem kell neki, és mivel utóbbi kettőt vitték, míg a kamerunit nem, ezért maradhatott végül csak ő.barca0417 írta:én úgy tudtam Pep szerette volna ha marad, vagy legalábbis nem akart tőle mindenáron megválni. Még edzésre is hívta, mikor az igazolási tárgyalások zajlottak. amúgy Ronaldinhonak az edző termet kéne elfelejtenie egy időre, mert sokkal izmosabb ugyan mint pár éve, de ez miatt belassult és hamar fárad. így a technikája és a "látása" se ér olyan sokat.
én úgy tudtam Pep szerette volna ha marad, vagy legalábbis nem akart tőle mindenáron megválni. Még edzésre is hívta, mikor az igazolási tárgyalások zajlottak. amúgy Ronaldinhonak az edző termet kéne elfelejtenie egy időre, mert sokkal izmosabb ugyan mint pár éve, de ez miatt belassult és hamar fárad. így a technikája és a "látása" se ér olyan sokat.Etooka írta:Bocs srácok, de pont Pep küldte el a nyáron R10-et...
Az meg a másik, hogy R10 most már vissza akar jönni, mert látja, máshol még annyit sem engednek meg neki, mint itt... Ez nagyon nem szép magatartás tőle...
pontosan, Pep a keménykezű szerintem el tudná intézni és akár motiválni őt, nagy agy a pasasbali 15 írta: Azt hiszem hogy az Ajax az a klub amelyik nem engedi vagy engedte a játékosoknak a diszkózást meg ezeket. Ehez mit szóltok?
Szerintem meg nem kell ő már egyáltalán ide, Henry sokkal jobb formában van és sokkal gólerősebb is, ha meg új arcot keresünk a bal szélre,akkor inkább jöhetne Aguero, Ribery, Silva vagy Robinho ( tudom,h még pletyka szinten se merült fel,de én örülnék neki). Ronaldinho soha nem lesz már a közelében sem annak a formájának,amit itt produkált 2003-2004,2004-2005,2005-2006 és 2006-2007-es(bár itt már voltak jelei a romlásnak) szezonban. Egyrészt,mert ahhoz többet kellene játszania,másrészt, mert azok a testi adottságai sem állnak már fenn,mint akkor ( most sokkal erőteljesebb( direkt nem kövéret írok), így sokkal lassabb is,ami pedig azt eredményezi,h 1-1-ben nem jönnek mrá be úgy a cselei) és végül nem hiszem,hogy van benne annyi lelki erő,hogy éjt nappallá téve eddzen (ha képes lett volna rá,akkor már itt megtette volna),hogy a régi lehessen...nem egy Rocky típusggbuffon írta:sztem nem lenne hülyeség visszahozni, bár erre gyanítom több okból nem fog sor kerülni.Egyrészt licitálni kellene a Cityvel, másrészről meg ugye kínos mind neki mind a klubnak ha visszajönne, de inkább neki.
De ha jobban belegondolunk elég féloldalasak vagyunk jelenleg is.Ha nincs Messi meg vagyunk halva jóformán.És kitudja talán egy kitekintő után végre észbekapna h van még benne 4-5 jóév.Hogy Pep rendbe tudná e rakni...a válasz valószínűleg igen, ha már Eto'o-t is képes volt megrendszabályozni.
De asszem ez csak egy álom marad.
igen, sajnos szerintem is csak álom marad. én nagyon szeretem a fickót, zseniális volt, le is írtam, hogy kíváncsi lennék pep mit tudott volna kihozni belőle... de sajna szerintem is csak álom lesz(nem csak azért mert ciy meg ciki, hanem mert kb pletyka sajnosggbuffon írta:sztem nem lenne hülyeség visszahozni, bár erre gyanítom több okból nem fog sor kerülni.Egyrészt licitálni kellene a Cityvel, másrészről meg ugye kínos mind neki mind a klubnak ha visszajönne, de inkább neki.
De ha jobban belegondolunk elég féloldalasak vagyunk jelenleg is.Ha nincs Messi meg vagyunk halva jóformán.És kitudja talán egy kitekintő után végre észbekapna h van még benne 4-5 jóév.Hogy Pep rendbe tudná e rakni...a válasz valószínűleg igen, ha már Eto'o-t is képes volt megrendszabályozni.
De asszem ez csak egy álom marad.
Sztem nem, hogy javulni nem fogl, de nagyon sokat romlana.CFirpo3 írta:http://www.calcio.hu/index.php?menu=hir ... ir_id=2158
érdekes...
Sztetek a MC-ben javulna a formája? Mert sztem nem sokat...
talán, túl hamar kapott meg mindent, amit csak egy focista elérhet.Rivaldo11 írta:Vérzik a szivem ezért az Istenadta tehetségű játékosért. Tán majd egyszer megtudjuk pontosan mi lehetett az oka a hanyatlásának. Mert olyan van, hogy egy játékos tudása/gyorsasága megkopik az évek alatt. De hogy egyik hónapról a másikra...ilyet még soha életemben nem láttam, számomra ez továbbra is hatalmas rejtély.
Egy viszont biztos: Soha nem feledhetjük, mit tett a csapatunkért
És még annyit, hogy olvastam, szóba került Rivaldo is. Nos, Rivaldonak eléggé ramaty állapotban volt a térde már a 2002-es vb előtt. A vb-re összedrótozták, de a bajnoki szezon kezdetére nem került 100%-os állapotban korántsem. Ez is hozzájárult ahhoz-persze több tényező mellett-hogy nem igazán sikeredett jól a Milannál a kalandja.
Én a csapat mellett állok, ezért örültem, hogy elment, holott nekem is a kedvenc játékosom volt anno. Nem felejtettem el hogy miket köszönhetünk neki, de a csapat érdekében jobb hogy elment.kanty írta:hat nagyon sajnalom r10-t. nekem o (volt) a tokeletes jatekos, ugy mint senki se tud(0tt) jatszani(szerintem). s meg azokat sajnalom akik mindezt elfelejtettek, amikor ment neki mindenki az egekig dicserte s most pedig milyen konnyu fikazni.de itt latszik meg, h ki all valojaban a csapat es a jatekos mellett.
en csak remelni tudom, h vissza nyeri vagy legalabb megkozeliti a regi formajat,, mert o egy muvesz s meg szeretnek gyonyorkodni a jatekaba.