ggbuffon írta:sztem nem lenne hülyeség visszahozni, bár erre gyanítom több okból nem fog sor kerülni.Egyrészt licitálni kellene a Cityvel, másrészről meg ugye kínos mind neki mind a klubnak ha visszajönne, de inkább neki.
De ha jobban belegondolunk elég féloldalasak vagyunk jelenleg is.Ha nincs Messi meg vagyunk halva jóformán.És kitudja talán egy kitekintő után végre észbekapna h van még benne 4-5 jóév.Hogy Pep rendbe tudná e rakni...a válasz valószínűleg igen, ha már Eto'o-t is képes volt megrendszabályozni.
De asszem ez csak egy álom marad.
Szerintem meg nem kell ő már egyáltalán ide, Henry sokkal jobb formában van és sokkal gólerősebb is, ha meg új arcot keresünk a bal szélre,akkor inkább jöhetne Aguero, Ribery, Silva vagy Robinho ( tudom,h még pletyka szinten se merült fel,de én örülnék neki). Ronaldinho soha nem lesz már a közelében sem annak a formájának,amit itt produkált 2003-2004,2004-2005,2005-2006 és 2006-2007-es(bár itt már voltak jelei a romlásnak) szezonban. Egyrészt,mert ahhoz többet kellene játszania,másrészt, mert azok a testi adottságai sem állnak már fenn,mint akkor ( most sokkal erőteljesebb( direkt nem kövéret írok), így sokkal lassabb is,ami pedig azt eredményezi,h 1-1-ben nem jönnek mrá be úgy a cselei) és végül nem hiszem,hogy van benne annyi lelki erő,hogy éjt nappallá téve eddzen (ha képes lett volna rá,akkor már itt megtette volna),hogy a régi lehessen...nem egy Rocky típus