Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Mathieu18
Barça B

2017.07.26. 11:19:54

LG írta:Egyébként belegondolva, ha idehozunk néhány brazil pajtit köré, azzal csak tovább erősödik a helyzete a klubbal szemben, mert onnantól, ha vmi van, az a sleppje is ott lesz mögötte. Tényleg ez kell nekünk? #-o
Az az érzésem, hogy Neymar a brazil sleppel nem játszótársakat, hanem bulitársakat akar magának.... :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.07.26. 11:11:41

Egyébként belegondolva, ha idehozunk néhány brazil pajtit köré, azzal csak tovább erősödik a helyzete a klubbal szemben, mert onnantól, ha vmi van, az a sleppje is ott lesz mögötte. Tényleg ez kell nekünk? #-o
Mathieu18
Barça B

2017.07.26. 11:09:39

"Aki kételkedik abban, hogy a Barçában játsszon, ő nem szolgálja a csapatot" - Johan Cruyff.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.07.26. 11:06:13

300 és 600 ezer forint van különbség, évi 6 vagy 12 milliárd kozt már nem nagyon. Már mostanra keresett annyi pénzt hogy sose fogja tudni elkölteni, innentől kezdve már csak presztízskérdés az egész. CR is elmondta hogy ha a pénzért csinálná akkor Katarban vagy Kínában nyomná, de akkor a neve nem maradna fent.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.07.26. 11:01:53

corol írta:
LG írta: Nézd, én is jól érzem magam a munkahelyemen, kollégáimmal is jó viszonyt ápolok, de egy 50 százalékért magasabb fizetést kínáló ajánlatért simán váltanék.
Azért, ha tudnák rólad, hogy el akarsz menni több pénzért, vagy jobb pozícióért, ráadásul egy konkurens céghez - nem hiszem hogy olyan felhőtlen lenne a viszonyotok.
Itt most nem Ney szempontját értékeltem, hanem a többiek hozzáállását Ney-hez.
Pique nyilatkozatáról mindenesetre annyi lejött, hogy gondolkozott, vagy talán még most is gondolkozik a váltáson, tehát szerintem most már a legszkeptikusabbak is beláthatják, igenis jóval több ez, mint a médiá által keltett spekulációk. A nyilatkozatokból és a körülötte levő légkörből adódóan most én is azt mondanám, jelenleg a maradására jóval nagyobb az esély, mint a távozására, de ügy még nem zárult le. Majd ha kiáll ő, és világosan, minden kétséget kizáróan kijelenti, hogy marad, akkor tekinthetjük lezártnak az ügyet (túl népszerű ahhoz, hogy nyíltan a szurkolók szemébe hazudhasson), vagy, ha bejelentenek egy szerződéshosszabbítást, utóbbit én nem nagyon szeretném, max, ha minimális fizetésemelésért menne bele nekünk kedvező feltételekbe, de erre meg sok esélyt nem látok. Pl. nem hinném, hogy ezek után aláírna egy 500 milliós kivásárlási árt tartalmazó szerződést, hisz akkor onnantól nincs mivel sakkban tartania a klubot, amúgy, meg ha marad, jövőre megint előhúzhatja ezt a kártáyt +pénz kizsarolására. Tehát szerintem egy ilyen szerződést csak akkor írna alá, ha a többi feltétel neki kedvezne, pl. egy kiskapu a távozásra, vagy csak simán (számunkra) horrorisztikus fizetés.

Neymar nagyon kellemes helyzetben van, ő mindenképp jól fog kijönni a dologból. Ha marad néhány szurkoló megharagszik rá, de elég néhány gól, gólpassz, szép csel, máris meglesz bocsátva.

A klub viszont szív, vagy elveszíti a klub egyik kulcsjátékosát, vagy a kontrollt felette. Egyre inkább azt érzem, hogy a vezetőség kezéből kicsúszik a gyeplő. Attól meg az Isten óvjon meg minket, hogy eljussunk arra a szintre, amiről már vannak pletykák, hogy az igazolásoknál az legyen a szempont, hogy Messinek vagy épp Neymarnak igazoljuk barátokat... nagyon remélem, hogy ezek tényleg csak pletykák... bár éppen két brazil is képben van. Coutinho mondjuk indokolt lenne szakmailag is, Paulinho viszont már kicsit elbizonytalanít. :|
corol
Entrenador del Barça

2017.07.26. 10:30:32

LG írta: Nézd, én is jól érzem magam a munkahelyemen, kollégáimmal is jó viszonyt ápolok, de egy 50 százalékért magasabb fizetést kínáló ajánlatért simán váltanék.
Azért, ha tudnák rólad, hogy el akarsz menni több pénzért, vagy jobb pozícióért, ráadásul egy konkurens céghez - nem hiszem hogy olyan felhőtlen lenne a viszonyotok.
Itt most nem Ney szempontját értékeltem, hanem a többiek hozzáállását Ney-hez.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.07.26. 01:06:13

Nero. írta:Közben Piqué és Mascherano is elismerte hogy a csapat külön beszélgetett Neymarral a maradásról. Kicsit röhejesnek tartom hogy itt tartunk hogy egy 25 éves kölyöknek könyörög a Barca, hogy ugyanmár ne menjen el a Ligue 1be bohóckodni ahol a kutya se kiváncsi rá.

Pep úgy adta volna ki az útját mint a huzat és túléltük volna. Vége már a régi rendszernek sajnos, Enriquével is akkor tripláztunk amikor vasszigor volt, kár hogy ezt a játékosok nem látják be.
Sajnos ez nem csak itt van. Az egész futballvilág egyre jobban elkorcsosul.
40 millióért akarnak venni 16 éveseket, ilyen Ödegaardok meg Halilovicok hisztiznek 17 évesen az A keret tagságért.

Az összes épkézláb játékosra 2-szeres árat ajánlanak az olajos gazdag klubok, és ezzel van tele a játékosok feje, hogy folyton válthatnak 2-szeres pénzért, 2-szeres fizuval, a klub meg csak egy munkáltató a sok közül, mintha Aldiba mennél a Lidl-ből.

A pénz beszél, a reklámbevétel, mindenkit felfuttatnak.
Ilyen mottók vannak a sportszergyártóknál is hogy" Mindig lesznek utálkozók", igen és ezt el is hiszik magukról 15 évesen, hogy az edző biztos azért kiabál velük és veszekszik mert féltékeny rájuk, véletlenül sem azért mert nem megfelelő mentalitással állnak az egészhez... :lol:
Meg persze azt, hogy ha CR-Neymar-Kozsós hajuk-tetkójuk lesz, akkor hirtelen ők is olyan jók lesznek, minden komoly munka nélkül is.

Komolyan szerintem Xavi-Puyol ha 5 év múlva egy utánpótlásba kerülne, 2 nap múlva bebörtönöznék mert úgy végig taslizná az egész fiatal bagázst, hogy csak na, mert sajnos elég sokaknál rá férne már fiatalon is az agymosás.

Persze ez nem csak a fiatalok hibája, kinek ne kattan el az agya és ne lenne beképzelt ha tizenévesen euró tízmilliókért kapkodnak utána, mert ki lett kiáltva új Messinek/Ronaldonak/Pelének?
"Az nem érdekel hogy a gyerekkel mi lesz, sztároljuk kicsit, húzzunk le róla annyi bőrt amennyit tudunk, az újságeladások/mezeladások/cikkek a fontosak, és a profit" mentalitás van...

Persze ez egy túlságosan szélsőséges vélemény, de van benne igazság szerintem, még ha JELENLEG nem is ennyire radikálisan.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.07.26. 01:00:02

Közben Piqué és Mascherano is elismerte hogy a csapat külön beszélgetett Neymarral a maradásról. Kicsit röhejesnek tartom hogy itt tartunk hogy egy 25 éves kölyöknek könyörög a Barca, hogy ugyanmár ne menjen el a Ligue 1be bohóckodni ahol a kutya se kiváncsi rá.

Pep úgy adta volna ki az útját mint a huzat és túléltük volna. Vége már a régi rendszernek sajnos, Enriquével is akkor tripláztunk amikor vasszigor volt, kár hogy ezt a játékosok nem látják be.

Nem tudom hogy így Valverde mennyire fogja tudni uralni az öltözőt. Gondolom a Bilbaonál 100%ig ő volt a főnök, itt simán megkérdőjelezi őt majd valamelyik "sztár."
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.07.25. 23:23:26

corol írta:Elnézve az amerikai edzésekről készült videókat, azokon az MSN viselkedését, én nehezen tudom elképzelni, hogy Neymar elmenne. Ezt a hangulatot, az egymás közötti reagálásokat nem lehet megjátszani, illetve színpadon persze lehet, de itt nem erről van szó.
Pique-t idézve "marad".
Nézd, én is jól érzem magam a munkahelyemen, kollégáimmal is jó viszonyt ápolok, de egy 50 százalékért magasabb fizetést kínáló ajánlatért simán váltanék.
corol
Entrenador del Barça

2017.07.25. 21:36:47

Elnézve az amerikai edzésekről készült videókat, azokon az MSN viselkedését, én nehezen tudom elképzelni, hogy Neymar elmenne. Ezt a hangulatot, az egymás közötti reagálásokat nem lehet megjátszani, illetve színpadon persze lehet, de itt nem erről van szó.
Pique-t idézve "marad".
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.07.25. 12:26:36

palesz77 írta:Nem rendkívülit, meccsük lesz 1 nappal később, szokásos procedúra ez. Barca is tart 23:30-kor, Piqué és Masch mennek ha minden igaz.
Biztos bejelentik hogy Messi a City/Chelsea-be igazol :twisted: :twisted:
hajnesz
Entrenador del Barça

2017.07.25. 11:57:15

palesz77 írta:Nem rendkívülit, meccsük lesz 1 nappal később, szokásos procedúra ez. Barca is tart 23:30-kor, Piqué és Masch mennek ha minden igaz.
Pedig már kezdtem örülni :lol:
Úgy érzem most nagyon jót tenne nekünk Pep, elzavarná a bohócokat, és visszahozná a munkát a csapatba. Ráadásul ha elmenne, Iniesta újra kötetlenebb pozicióban játszhatna, szóval remélem, Pálesz, tudod, hogy minek kell, hogy szurkolj :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.07.25. 11:37:57

Nem rendkívülit, meccsük lesz 1 nappal később, szokásos procedúra ez. Barca is tart 23:30-kor, Piqué és Masch mennek ha minden igaz.
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.25. 10:45:38

visca el barca írta:
Cestus írta:http://www.101greatgoals.com/news/annou ... n-tuesday/

Eszerint a PSG rendkívüli sajtótájékoztatót tart csütörtökön Miamiban.
tyúsdéj. ma, nem csütörtökön.
Ja bocs, tényleg :D
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.07.25. 10:44:44

Cestus írta:http://www.101greatgoals.com/news/annou ... n-tuesday/

tyúsdéj. ma, nem csütörtökön.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.25. 10:43:16

http://www.101greatgoals.com/news/annou ... n-tuesday/" target="_blank

"It is what it is."

senkialfonz40
Capitá del Barça

2017.07.25. 10:10:43

Úgy érzem, elmegy végül... de, ha így lesz, nem fogom bánni. Annyira nem szólal meg, hogy egyértelmű... Én úgy gondolom, szakmailag több lehetett volna, ha ittmarad, de ő tudja, meg apu. Igazából nem hibáztatom, apu az apu marad, de, ha kicsit több esze van, akkor túlnéz a pénzen és apunak is elmagyarázza...
Ha marad valamiért, az már nem lesz az igazi nekem... és lehet neki sem...
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
visca el barca
Presidente del Barça

2017.07.25. 10:02:50

Subinho írta: Miért nem lehet kiállni és azt mondani, gondolkodok a váltáson, arra várunk, mit tesz le a PSG az asztalra.
erről van szó, de nyilván ilyet kimondani nem lehet, mert ha mégis marad, a média 2 perc alatt szétkapja, a szurkolókról nem is beszélve.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Subinho
Director del Fútbol

2017.07.25. 07:35:06

Kezdem unni ezt a Neymar sztorit. Miért nem lehet kiállni és azt mondani, gondolkodok a váltáson, arra várunk, mit tesz le a PSG az asztalra. Vagy, nyugalom, nem akarok elmenni. De ez, hogy semmit nem mond! Ezzel azt éri el, hogy mindenkinek a töke tele lesz ezzel és csak megutálja....
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.24. 22:46:10

Busquets meg Alba mehet, lényeg, hogy Gomes maradjon :mrgreen:

Neymar ha marad, pár szép góllal meg megmozdulással tuti feledteti átmenetileg ezt a nyári szappanoperát. De amint lesz egy rosszabb meccse, vagy eljátssza a szokásos nővérbulit, vagy kiállíttatja magát a Malagával szemben, előveszik majd keményen.
"It is what it is."

Barcaforever
Director del Fútbol

2017.07.24. 22:33:20

Azt hiszem már senki se lepődne meg egy szavazás eredményén a culék/katalánok között, hogy mit szeretnének, menjen vagy maradjon...

Ha ezek után marad első 3-4 forduló 70.000 füttyszó az biztos, nem tudom, hogy esne az érzékeny kis lelkének... Persze ezek a hangok néhány gól után, már el is tünnének, de mostmár legalább senki se várna Tőle Messi féle messiás alakot...

Szerintem is csak most azzal telnek a napok, hogy a PSG, hogy tudná az igazolást megmutyizni.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2017.07.24. 22:28:17

Szerintem is adjuk el a kulcsjátékosainkat. :lol: =D>
fanbarca
Entrenador del Barça

2017.07.24. 22:24:29

Kovbal88 írta:
davi10 írta:...
...
Most meg kell erőltetnem magam, hogy ezért ne szóljak oda. Busquetset s Albat így leszólni? Na egészen megvagyunk.

Neymar sztorijáhoh már nem nagyon lehet hozzászolni. Miután van döntés, beszélhetünk. Addig mindegy.
més que un club
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.07.24. 22:18:07

davi10 írta:Mondjuk ilyen fater mellett senki ne csodálkozzon azon, hogy a srác kb. egy 16 éves kamasz szintjén van szellemileg :D

Hiába nem a kedvencem, azért szurkolok neki, hogy legalább most hozzon egy jó döntést, mert a PSG-ben még ennyire se tartanák "rövid pórázon" sztem.
Épp elég brazil játékost láttunk már, aki úgy fejezte be a pályafutását, hogy csak nagyon kevés ideig, vagy egyáltalán nem hozta ki magából a maximumot.
Kit érdekel, mi lesz vele csak menjen már.. és fizessék ki. Amúgy fetrengős sírós játékos nem kell.
Amúgy meg ha már nagytakarítás még Busquets, Alba, Gomes is mehetne velük. Bár lenne valami klassz sajátnevelés, aki mint Messi régen R10 helyett, továbbviszi a csapatot.

Neymar család már így is bőven leakasztotta a lét a csapatról. Kár érte, de ha valaki nem való ide, akkor attól szabadulni kell.

Szerintem, már régen tudják, hogy megy, ritka nagy füstje van a dolognak, ilyenkor százévente egyszer történnek csodák. És két éve, DDG maradt a MU-ban.
Samper
Director del Fútbol

2017.07.24. 21:35:03

Normandia írta: Szerintem már adnák, csak a PSG nem tud kiskapuzni. Maradni fog.
Attól tartok, igazad van.
Válasz küldése